Technika
0
...
0
Ked znizi cenu VW je to prostitucia ked to urobi niekto iny tak je to normalne.
Cena je snížena jen u vybraných motorizací za cenu nižší sériové výbavy . Ze sériovky zmizí kožené čalounění sedadel, tažné zařízení, deštový senzot, vak na lyže atd.....
Volkswagen snížil cenu u více modelů např. Golf , Golf Plus , Touran a tak jsem zvědavej co udělají s benzínovejma FSIčkama. Cena oproti klasice tak o 50tácu navrch.
Volkswagen snížil cenu u více modelů např. Golf , Golf Plus , Touran a tak jsem zvědavej co udělají s benzínovejma FSIčkama. Cena oproti klasice tak o 50tácu navrch.
Folksvágen jíž pod 1,3 milionu, super, to už je pro každého! Kdyby se raději soustředili na kvalitu a konečně udělají převodové ustrojí, které opravdu vydrží, vnitřní obložení které se neloupe a neopadává....
stejne je to drahy jak .... na VW je to moc penez za 1,3 mil si muzes koupit styloveho jaguara, moc pekne vybavene MB "C" a nebo BMW 3. Nevim, ale asi jsem jediny komu prijde ze je to zbytecnost, rychly sedan ani kombik to neni, neni to ani 100% offroad.... k cemu tyhle auta jsou???
rozumim ze to nechapes kdyz to porovnavas s bmw3 a mb-c
cti... neporovnavam... navrhuji jinou variantu... jinak je to vskutku pekne auto, Nechtej mi snad tvrdit ze je to 100% offroad, a take mi netvrd ze je to 100% auto na dalnice... neni to ryba ani rak, jen nenachazim uplatneni pro toto auto, nikdo s nim nepojede dobivat Afriku, bude jezdit hezky z Prahy do Brna po dalnici a motat se pri hledani mista na zaparkovani v Praze.. Mejte se hezky, jdu si koupit na roh do autosalonu 3 touaregy, jsou ted na sleve , no nekupto kdyz je to tak levny... Cau lidi
Dobyvat Afriku je tvrý Y, ale to neva.. k příspěvku: Myslím si, že to auto má uplatnění a jen, že to neni ani to ani to? To zajímá lidi, který si ho nekoupí. Touareg zajímá například ty, kteří mají chalupu s nezpevněnou cestou apod., nebo tráví-li víc času na horách - ať v zimě, nebo v létě. Tam by jim osobák moc velkou službu neudělal. Taky si ho koupí ten, kdo chce veliký auto co nahání některým lidem hrůzu. Já mam např. VW Corrado a k chalupě chodím pěšky, kdykoli je trochu mokro, či sníh. Tahat věci neni zrovna příjemný. A hory v zimě - no comment. Klidně bych si ho koupil. BTW: V terénu si Touareg při testech vedl lépe než všichni konkurenti (Volvo, BMW X5, Pajero, RAV4, MB ML, atd.) - sice díky elektronice, ale o čem to dneska všechno je, že?
ale ja ano, a poviem vam ze 1.4fabia mi to nalozila kedy chcela.. no comment, to auto ma vyznam len s osemvalcom (vozite aspon pol tony zeleza uplne zbytocne a JE to citit) a inak to ma k ludovemu autu hodne daleko. pred V10 tdi ale klobuk dole. btw, suhlasim s poznamkou o lupajucich sa obkladoch - po dvoch rokoch to mam kompletne dole. nakblizsie auto zrejme nebude koncern vw..