Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Hyundai Getz v novém již na podzim

15 komentářů

Kdybych je viděl vedle sebe tak bych si možná všimnul,že je ošlehnutej,ale jinak mě ťamani neberou.
Kto si chce pozriet definitvnu podobu novej gen. SUV Hyundai Santa Fe, nech mrkne sem: [odkaz]
GTI
Marko! - To mi prosím tě před spaním nedělej. Jak to na mě vyskočilo z monitoru, tak jsem se tak lekl, že teď musím dát něco na uklidnění
Vau, najprv som myslel že čumím na Tuarega Ale ak sa vrátim k tomu Getzu tak mi dosť pripomýna spredu Peugeoty - no nie tie nové s veľrybou tlamou...
GTI
Kdybys čučel na Tuarega, tak by to bylo jako polibek od Shreka - drsnej, ale milej. Tohle teda polibek od Shreka není ani náhodou P.S. Trojka z Kolína je ukázka total moderny v malých autech... tak se nediv, že to obkreslujou.
(Sakris, pisem to 4x a dufam, ze mi to sem zverejni). Pardon, ja som si neuvedomil, ze je taka neskora hodina . Nabuduce take veci budem zverejnovat dopoludnia. ....Ale to som Ta este nedorazil buducim SsangYongom Korando!
Tak nevim, ale díky tomu předku na mě působí sice odvážnějším, ale o dost "lacinějším" dojmem než před faceliftem... Uvidíme v reálu
Getz byl povedený, desingově evropský autáček. Tenhle facelift dovede Getz do sraček.Je to opravdu krok někam mimo zájem.
Naprosto souhlasim. Raději jsem ještě koupil původní model.
Taky jsem tak učinil. A ještě si koupil s motorem 1.6 - od července už se nevyrábí.
To bude radosti u českých zákazníků, že se s povinným ručením nevejdou dou sazby 1350 ccm.
a daj ti slevu když koupíš starej model?
getz jednoznačně valcuje fabii ve všech ohledech.... :-!
podla mna zo zadu urcite krajsie. hlavne koli tomu, ze uz tam nespati ta hmlovka na lavej strane zadneho naraznika. to na mna posobilo vzdy dost blbo a asimetricky.