Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
No Lupo dosáhlo v nárazovým testu 26 bodů a je to už pár let. To by bylo, aby podstatně větší Fox (o 30 cm delší) nedopadl o nějakej ten bodík líp .
Na druhou stranu mě tyto testy už moc objektivní nepříjdou
Jeden příklad za všechny: Nový Fiat Panda dostal 20 bodů, ale byl testován jen s jedním řidičovým airbagem. Někde jsem slyšel, že jsou auta testována v základní výbavě, řekl jsem si tedy dobrá. Nedávno ale byl testován nový Citroen C1 a dosáhl nádherných 26 bodů. Znělo to fantasticky do doby, než jsem si přečetl celý test, kde mimochodem stálo:Citroën C1 zahrnoval tuto bezpečnostní výbavu - dvojici čelních airbagů, kolení airbag řidiče, v sedadlech uložené boční airbagy, přední pásy s předpínačí a omezovači napínací síly, připevnění dětských sedaček ISOFIX a vrchní připevnění na zadních krajních sedadlech, připomínač zapnutí pásu pro řidiče a ABS. Za příplatek lze automobil vybavit bočními okenními airbagy.
Tak se znovu ptám, kde je objektivita???
I Panda může mít za příplatek 6 airbagů, jako C1, a C1 v základu má jen 2 airbagy. Proč je tedy Fiat testován v základní výbavě a Citroen v lepší výbavě. To pak skáče počet bodů jak zběsilej.
Na druhou stranu mě tyto testy už moc objektivní nepříjdou
Jeden příklad za všechny: Nový Fiat Panda dostal 20 bodů, ale byl testován jen s jedním řidičovým airbagem. Někde jsem slyšel, že jsou auta testována v základní výbavě, řekl jsem si tedy dobrá. Nedávno ale byl testován nový Citroen C1 a dosáhl nádherných 26 bodů. Znělo to fantasticky do doby, než jsem si přečetl celý test, kde mimochodem stálo:Citroën C1 zahrnoval tuto bezpečnostní výbavu - dvojici čelních airbagů, kolení airbag řidiče, v sedadlech uložené boční airbagy, přední pásy s předpínačí a omezovači napínací síly, připevnění dětských sedaček ISOFIX a vrchní připevnění na zadních krajních sedadlech, připomínač zapnutí pásu pro řidiče a ABS. Za příplatek lze automobil vybavit bočními okenními airbagy.
Tak se znovu ptám, kde je objektivita???
I Panda může mít za příplatek 6 airbagů, jako C1, a C1 v základu má jen 2 airbagy. Proč je tedy Fiat testován v základní výbavě a Citroen v lepší výbavě. To pak skáče počet bodů jak zběsilej.
souhlas jen k ty objektivite v nemecku a pod.jsou auta v zakladni vybave vybavenejsi nez u nas-cimz nechci rict ze C1 ma v nemecku vse popisovanev zakladu ale ravda bude nekde mezi...
V C1 je kolení airbag???
No ten kolení airbag mě taky překvapil, ale asi jde o překlep. Stačí se podívat na výsledky testu a výsledek řidičových kolen. Pokud by tam totiž byl, znamenalo by to, že vůbec nefungoval, protože řidičova kolena u Pandy dopadly líp. A ta kolení airbag nemá určitě ani v záp. Evropě.
Můj Suzuki Swift dostal za 30bodů 4 hvězdičky, kolik je tedy potřeba bodů na 5 hvězdiček?
Najdi si to v crash-testech. Vím, že od 33 určitě ano a tu máš odkaz. Takový jsem hodný při pátku
[odkaz]
[odkaz]
Má 2AB a ABS za 244000 . To je opravdu lidový vůz na technické výši. Ostatně, víte že logan má v Euro NCAP 19bodů. (2 hvězdy). A nese logo renaultu.