Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nový Focus ST: Přeplňovaný pětiválec!

16 komentářů

No a co, ze mel Fiat takovej MOTOR? (Pokud tedy TAKOVY opravdu mel.) Neni to jen o motoru; to by snad mely vedet i zizaly.
... co blbnete?? !! Takový motor R5 s turbem měl Fiat už v roce ´97 a dosahoval úplně stejného výkonu (použití pro Coupé a Lancia k), tak vychladněte...
Tesi me, ze i kdyz sis jeste nezmenil nick, tak skutecnost jsi uz pochopil
neboj, na novy design si je treba chvilku zvykat. to co sa lubi na prvy pohlad vychladne, ale to co az na druhy, treti, to vydrzi !!!
držím prapor, dovolenkuje Tom ... Tenhle Focus je hooodně dobrej.
Ty nemas dovcu? Ja dorazim 11 na garancku, driv nemuzete
Skoda, že to není čtyřkolka. RS bylo a je nad pozemský auto a stejně tak určitě bude i nové ST. Ale ja stále marně čekám na nástupce legendárního coosieho!!!!!!!!
Už jsem četl několik testů a bohužel musim říct, že Megáne Sport se moc nepovedl. Super motor, ale řízení jako klasickej Megáne, nejistota při prudkém brzdění. Golf je na tom mnohem lépe a porazil i Astru GTC. Focus vs. Golf by byl zajímavej souboj.
no vida kdo uz je zpátky...bundy dorazily
ford bol,je a bude
Porovnanie by mohlo by zaujimave, aj ked vitaz je jasny - Focus. Stary Focus RS sa mi pacil viac, novy Focus ST na mna neposobi tak uhladene a sportovo...
Zboznuju to auto!
farba je absolutne cool uz iba velke cierne cisla na bielom stvorci na kapotu a dvere a moze sa vyrazit na drahu PS: stale apelujem na redakciu koli porovnavacke Focus ST vs GTI vs Megane Sport
radsej tuto farbu s tymto autom ako hocijaku inu na GTI
GTI
Nevěděl jsem, žes barvoslepý
Zboznuju tu barvu! 8o)