Novinky

Zpět na článek

BMW M5 Touring vyfocena!

10 komentářů

der wird hammergeil!
die volle Rennsau
Michal- Víš co píšeš? Klasika? Víš co to znamená klasika? :no:
a proc ne?me se docela libi.jasne,moc prakticky asi nebude,ale mit dost prachu,tak do nej du.uz jen proto,ze bych si rad vychutnal pohledy tech vsech borcu v nadupanejch a vytunenejch karach,az jim nakope pr... rodinne kombi... )
Jak si prisel na to ze M5 nema runflaty? jinak 535d je taky celkem mazec...
..ale taky třeba Suzuki Samurai a za ním 9. metrovej člun má taky co do sebe...
Ja vim LR je LR
..já bych osobně nejraději tahal JET za Smartem..... No já zase nechápu, když má někdo něco velkýho a těžkýho... tak jak to může tahnout za osobákem... (to není narážka na M5 - ta má svoje kvality jinde)...
nojo, jenže stejně si nakonec každej šetřivej němčour koupí 535d s M paketem, kterej je ještě tvrdší, neb M5 nemá runflaty
kdybych si měl koupit něco na tahání lodí, tak bych do ní šel hned - není podle mě lepšího vozu, nevím, proč všichni tahají lodě za SUVčkama. Anebo je dobrá na tahání přívěsu s Caterhamem když jedu na okruh..
Ak by som chcel M5 tak vo verzii sedan. Ako rodinné kombi si M5 neviem predstaviť, ísť 1000km na dovolenku a nechať sa vytriasať tvrdým perovaním M5 no a ako bonus stáť každých 300km na pumpe... Manželka a deti by si asi tiež neužili, takže otázočka pre koho to je určené? Ale asi si marketingové oddelenie urobilo prieskum.