Novinky
0
A jezdit s tím umí jeden z tisíce....
0
Já měl tu smůlu, že první Porsche které jsem (krátce ale přece) řídil, byla 993 turbo se šíleně ojetýma pneu Byl jsem po**anej až za ušima, málem mě to ukouslo hlavu. Ale pak to bylo čim dál tim zábavnější Škoda, že nemám ani jen na ojetýho Boxstera
0
..tak si kup boxera....
0
Asi by se nesnesli s mou kočkou Tedy, pokud jsi měl na mysli psa 😜
0
měl jsem na mysli morče... a říkat by jsi mu mohl třeba Boxer... Jinak zdravím kočku..
0
Morče? Z toho se člověk nenají 😜 A pozdrav odevzdám, jakmile kočka vyleze z bubnu pračky
0
..jo jo.. hygiena musí být... a nezapoměň na aviváž....
0
Ona tam odpočívá, tam je chládek Kočky se neperou v pračce, nýbrž v záchodové míse 1) Do mísy vliješ jeden uzávěr saponátu 2) vložíš kočku 3) sklopíš prkýnko, počkáš 2-3 minuty. Za tuto dobu kočka "vyrobí" adekvátní množství pěny, atd. 4) 3-4x spláchneš 5) stoupneš si co NEJDÁL od mísy a uvolníš prkýnko * pro Ty, co nemaj (takhle pokřivenej) smysl pro humor: JÁ MÁM SVOU KOČKU A RÁD A NIKDY BYCH NAI JÍ ANI JINÉMU ZVÍŘETITOHLE NEUDĚLAL *
0
ještě že nemám kočku... bych se to všechno musel učit.... zlatej pes... ten se ani do pračky ani do mísy nevejde....
0
Ale vejde
0
..můj ne.. vážně... už jsem to zkoušel...
0
Nesmíš ho tam cpát jako jeden kus
0
993 bylo nejhezci Porsche!!
0
Souhlas Ale líbí se mi i 997
0
..ale musí mít iniciály MB....
Když se řekne Porsche mám na mysli 911, a proto pro mě ostatní modely nemají smysl. Jistě carrera GT je palba, ale 911 je klasika. Pokud se, ale na to dívám tak, že cayenne a boxtery pomůžou udržet kult, tak říkám jo!!!
Boxster má jednoznačně DNA Porsche, je to odkaz na 356 Speedster, což byla pecka... když už Porsche v kabriu, tak jednoznačně právě Boxstera, naopak 911 Cabrio je auto pro pózéry...
Boxter je fakt odkaz na 356 speedster - v nejake brozure Porsche to srovnavali s Porsche 550 - to byl vyrocni model. Kdyz 911, tak jedine coupe. 993 model byl skvely - 996 prevladla zbytecnym luxusem, ktery u Porsche neni az tak potrebny (ono porschaky jsou o necem jinem, ze jo) a 997 se vraci zase ke korenum. 997 je skvele auto
997 je fakt už pecka,měl jsem ho k dispozici a byl jsem moc nadšenej,šestka byla super,ale tadyto je vííc,jezdil jsem i nového Boxstera S...i to je fajnový svezení,ale těch pár koní je znát oproti 997,přeji každému,aby se v 911 svezl !!! Ale nedoporučuji starého Boxstera v základní verzi.to by mohlo být pro spoustu lidí zklamáním..