Novinky
0
teraz neviem ci jednicku alebo trojku... asi jednicku, ta je mladsia... ale trojka ma vasci styl... tak trojku... alebo jednicku ? a nie, trojku trojku !! trojka je kara jak ma byt. ale zasa jednicka je viac sexy a je sportovejsia... tak jednicku, urcite jednicku !! alebo trojku ? nie jednicku, definitivne jednicku !! alebo zeby nie ?
0
Trojka je mladší !!!
0
A jednotka je krajsia !!!
0
myslel som mladsia duchom a nie datumom zaciatku predaja...
0
raději bych bral jedničku. Trojka je jenom nafouklá bublina, vevnitř není místo, vzadu mám hlavu v tapicírungu a to měřím pouze 185 cm...BMW si asi neuvědomuje, že střední třída by měla nabídnout už o trochu víc místa než nižší střední....
0
Na autosalonu jsem si sedl na zkousku do A4 a hlavou jsem brousil o strop. A to merim jen 180cm. Ostatne spousta aut teto tridy je na tom podobne, pokud to neni verze kombi. Jo a BMW na autosalonu mela auta zavreny a lidi se mohli jen koukat.
0
Jednicka je vevnitr podstatne mensi nez trojka, ve trojce jsem se 180cm naprosto v pohode, v jednicce je postatne mene prostoru na nohy i nad hlavou...ale zase ja vzadu dospele nevozim... Navic nova trojka je co se tyce prostoru uvnitr o pul levelu vys...
0
Nemůžu souhlasit, há se svými 185 cm jsem byl v jedničce v pohodě jak s hlavou tak s hohama, naopak ve trojce hlava ve střeše, fábie je proti tomu stěhovák...Když mám dát za auto milión, tak musí bejt bez kompromisů a bez chyby.(BTW tu A4 ti věřim, ale otřesná je C-Klasse, tam jsem si připadal jak v Tigře...
0
tomuhle fakt nerozumím... jestli chceš víc místa kup si 5er nebo Peugeota 807... tam máš místa spoustu.... taky by to mohl vyřešit Espace nebo Transporter... Nebo jezdi autobusem...
0
Nebo na koni, ten nema strechu
0
..nebo by taky mohlo pomoct sundat si před cestou klobouk...
0
A dal sis ve trojce sedačku dolů? Protože trojka je uvnitř určitě větší než jednička. Navíc je to logické, ne?
0
No nevim, jestli za milion poridis auto bez kompromisu Snad jedine GTI Trochu se bojim, ze ke kompromisum a chybam budes muset prihlizet u kazdeho auta.
0
V současný době pro mě auto bez kompromisu nová octavia, 2,0TDI DSG v plný palbě krom kůže...Místa je v ní dost, motor supr, převodovka ještě lepší a zpracování na úrovni...
0
Jses trosku mimo misu kamo
0
Srovnávat BMW s oktávkou nebo nedej satane s fábií je jako srovnávat škodu s trabantem... asi tak... Jinak já mám 203cm a jak do jedničky tak do trojky se vlezu v pohodě... jen je za mnou minimum(3er) místa a nebo vůbec(1er), ale dospělé nevozím, takže mám šestku