Novinky
0
0
Zatím pouze v tištěném vydání britského AutoE😜ressu Zkoušíme je sehnat, jen se nám to podaří, zveřejníme je.
0
clanek bez fotek zde: [odkaz]
0
Jo, ten clanek jste akorat prelozili
Doufam, ze u novych modelu ponechaji typyckou elegantni mrizku chladice a ne jako u Yetiho jen cernou "diru"...Skodovce to opravdu dodava na eleganci....bez ni by splynula s korejskou konkurenci.
Předpokládam že to nebude nic světoborného. Podle mě vemou starou Fabii, pozmění masku ve stylu Yetti, přidají linie karoserie Octavia + interier octavia a to bude asi tak vše co by so od toho dalo čekat. (jen se podívejte na podobu staré a nové Octavie) Kdepak, buďto jim ve škodovce už dávno došly nápady nebo je brzdí Helmutové
Ohledně té Octavia, zjevně nevíš o čem mluvíš
Ale vim, jen se podivej na novýho VW Passat, ten se docela poved(ikdyž nemám VW rád). Na dálku starou Ocatvii od nový nerozeznáš. Octavia se prostě v designu nepohnula ani o krok
Ty jsi ale krandosák . Jak vidno nevíš o čem mluvíš. Budiž Ti však odpuštěno. Pravděpodobně doma pravidelně zapomínáš brýle na dálku. Škoda na O II dotáhla linie a celkově dospěla.
bez helmutu by vyrabeli konkurenci pro ruskou ladu nebo dacii, ktera by byla diky renaultu asi lepsi auto.Stejne auto -seat ma v designu lepsi fantasii
tym myslis to, ze altea, toledo aj leon je to iste auto s trochu inym zadkom?
Nemám zájem šířit nějaké bludy, ale jestli je ten obrázek na hlavní stránce vedle odkazu z toho časopisu, měl by ten model mít masku z Yetiho(to tvrdí hodně lidí) a světla asi něco mezi C2 a Mercedesem myslím snad Skem, takže by to ze předu vypadalo asi jako zakulacený Focus. Ale taky to může být částečná fotomontáž(asi je nevyfotili jen tak bez maskování).
Ještě jsem to neviděl a už je to tak ošklivý. Fuj!
Je to kachna, takhle to auto vubec nevypada, pani z AutoE😜ressu by si meli poridit silnejsi bryle
Fotka taky vysla v dnesnim (sobotnim) Blesku.Podle me to auto vypada naprosto skvele.Ma smrnc a je svezi.Zadna nuda.Trosku me teda mrzi,ze okno pokracuje i za zadnimi dvermi,pze kdyby tam byl rovnou zadni sloupek,tak vypada jeste lepe.Ale celkove je to super.Presne jak jsem si pral,aby vypadala.Podle me je to dost pravdepodobna podoba,pze AutoE😜ress je v tomhle kapacita (podobne jako AutoBild) a pokud zverejni nejaky tzv.tajny projekt s pocitacovou studii,tak se to dost casto podobna skutecnosti.Navic tomu nasvedcuje i to,ze se potvrzuje,ze Fabia prevezme cumak od Yetiho.Opravdu se mi to moc libi.Urcite se tady objevi opet nekolik reakci,ktere budou tvrdit,ze je to nesmysl,ale takove reakce tady byly i v prosinci 2003,kdyz AutoE😜ress vyfotuil novou Octavii.Plno lidi psalo,ze to absolutne neni ona a za ctvrt roku zavreli hubu.Jinak nova Octavia vypada nejlepe jak mohla.Sopuhlasim s tim,ze dvojka dotahla uz tak povedeny design prvni generace a zvlast na priplatkovych kolech vypada velice dobre-ne jako strasny novy Focus,nudny Golf a "chvilku-modni" Astra (pisu,zde nazor jen na design,ne podvozek atd.)
Buďto jsi slepec, nebo nevíš co jsi sem napsal. škodovka je s designem nějakej ten rok pozadu.
Vždyž každej model co vyráběj je jen kombinací dvou předcházejících.
Vždyž každej model co vyráběj je jen kombinací dvou předcházejících.
Prosim? Byl by jsi tak laskavy a prestal me urážet? Slepec nejsem.Skoda,ze je s designem pozadu?Ale prosim te.Octavia dostala cenu za nejlepši design ve své třídě ve světě.Fabia (současná) podle tebe vypada designove pozadu?Napr. ve srovnání s Getzem,Cliem nebo Corsou???To snad nemůžeš myslet vážně,ne?Ano,Superb vypada strašně a tam je opravdu vidět opoždění.Ale Octavia II ve srovnání s Focusem,Golfem...?Jasné vítězství,sorry...
Jasne vitezi? A videl si uz ty auta poradne zblizka? A kterou cenu proboha myslis? Tu ceskou narodni Czech Design, ale ta je jen pro cesky vyrobky takze tu je tezky neziskat nebo myslis Nejhezci auto roku, ktery dopadlo spis jako nejoblibenejsi auto roku? Mam pocit, ze obe ceny jsou jasnou dirou do sveta. A vis treba kolik cen ziskal treba C4? Napovim, o par vic.
Jeste jsem zapomnel na Italii - jakasi mezinarodni cena Nejkrasnejsi automobil roku 2004 ve stredni tride, o ktere jsem nikdy neslysel a uz nejspis ani neuslysim, dokud zase nezvitezi Skoda, problem je ze stredni trida zdaleka neni tak naslapla (valci se o nizsi stredni, kam podle me OII patri) a navic novinky se ted teprve zajinaji objevovat. Navic zarazeni do tridy je zpravidla zavisle na volbe vyrobce, nikoliv na realite.
Viděl jsem i ty fotky na idnes.cz, světla na mě působí až příliš počítačově. A pokud jsou opravdu blízko reality, tak nás chraňte všichni svatí od designové kompozice BMW řady 1, VW Lupo a zbytky Roomsteru. Chtělo by to svěží vítr do designového centra...
Což pak nepoznáte, že jde o kresbu jejímž základem je vůbec první oficiální fotka fábie, stará už nějakých 6 let? Však si na ní vzpomeňte. Někdo viděl zamaskovaný prototyp (možná) a se svojí domněnkou překreslil původní auto. Tohle není fotka, je to obrázek.
Ježiši,to tady víme všichni,že je to počítačem vytvořený obrázek.Takhle to ty časopisy dělají.Vyfotí zamaskovaný prototyp a jejich počíttačový software co mají dokáže rozpoznat tvary,které se pod tím skrývají.Dále vycházejí z různých informací uvnitř automobilky a tak dále a tak dále až dospějí k výsledku.Ano,plno médii produkuje naprosté slátaniny,co se tajných projektů týče,ale AutoE😜ress je velice věrohodný.Pokud už něco zveřejní,tak můžete vzít jet na to,že se to zakládá na pravdě.Je to prostě prestižní časopis,který si dává velký pozor na to,aby si neuřízl ostudu.Všichni víme,že jde o počítačem upravenou fotku původní Fabie,ale takhle to ty časopisy dělají.
jejich počítačoý SW - nesleduj už tz akční filmz nedělá toi to dobře
Každopadně další hnus se super motory 1,2htp nebo 1,4mpi. o uchrochtanejch verzich ani nemluvim.
Ať žije V6
Ať žije V6
Jasně všichni budeme jezdit ve V6. Žádný obyčejný motoristi tady nejsou a jsme bohatší než Švýcarsko s Norskem dohromady....
ja vedel ze se nekdo ozve ...
nezlobte se ja musel... chapu ze nekdo najezdi tisice km mesicne a ze se mu to vyplati. kazdopadne je zamyslete se - nez kupovat novou fabii za 500tis(aby za neco stala), neni lepsi misto ni koupit tri roky staré(nové) ) bmw3 ??? Naklady na provoz jsou srovnatelné....
kazdy na to mame jiny pohled. a ja se rad poradne svezu, takze za svy prachy chci slusny auto a ne plecku s trivalcem...
nezlobte se ja musel... chapu ze nekdo najezdi tisice km mesicne a ze se mu to vyplati. kazdopadne je zamyslete se - nez kupovat novou fabii za 500tis(aby za neco stala), neni lepsi misto ni koupit tri roky staré(nové) ) bmw3 ??? Naklady na provoz jsou srovnatelné....
kazdy na to mame jiny pohled. a ja se rad poradne svezu, takze za svy prachy chci slusny auto a ne plecku s trivalcem...
V6 bych zrovna nemusel, tři a tři válce do V není nejlepší řešení, když šestiválec tak od BMW (R6)
Ja mam s V6 vinikajici zkusenosti(kultivovanost,zvuk,vykon..)Kd… si to vezmete, tak vetsi motory(V8,10,12) jsou jen do V, popripade u supersporu boxer - treba stara testarossa. Mel jsem passat 96kwTDI PD.. nic moc v otackach vadne jako kytka. pak jsem ridil 320d a to bylo jiny kafe...zpet k V6..ale souhlasim s vami - konkurentem bmw muze byt ted jen legacy H6(opet boxer) 3.0, nebo nový motor 3,2fsi od audi. Pristi rok uvazuji o trilitorvem bmw (330i) znamy si ho nemuze vynachvalit a jezdi do 9l/100km . to muzu potvrdit...bmw je holt bmw..
Ano, 330i... jedno mám a můžu jen doporučit . O V6 jsem psal v souvislosti s tím, že BMW dělá jen R6. V8 a více to už je o něčem jiném, takový řadový osmiválec by se nikam kromě náklaďáku asi nevešel S V6 jsem jezdil jen v Golfu VR6, není to rozhodně špatný motor, ale třeba 330i je s kultivovaností a křivkou momentu někde jinde. P.S.: jinak taky přemýšlím o 330d, známý ho má a už mi párkrát ujel (má to sice "načipované", ale ujel...)
Mate pravdu, BMW a Fabia stoji uplne stejne. Hodina v servisu Skoda (300-400 Kc/hod) je totez co u BMW (1000 Kc/hod - 1500 / hod). Spotreba 6,5 litru x 10 litru u V6 je rovnez identicke. A povinne ruceni 4tis x 12 tis za 3 litr, havarijka 18tis x 50 tis.... Souhlasim kolego, BMW je rozhodne levnejsi.
kolega nepsal nic o BMW s šestiválcem, může to být klidně 320d se spotřebou 5,7 l/100km (podle TP ovšem ). Servis na BMW stojí maximálně 500 kč/hod (pokud nejsi náročný a nemusíš do AuTecu). A ručení za 2,0 litr je stejné jako za Fábii 1,9 T(S)DI. Ano, koupí nové Fabie určitě ušetříte a navíc budete mít nový vůz Co na to říkáte kolego?
Docela vtipné. Srovnávat cenu neznačkového servisu se značkovým. Vždyť i s tou Fábií mohu do neznačkového servisu a jsem zase na nižší ceně, než BMW. Takže srovnávejte srovnatelné. Za cenu Fábie budete mít zcela nepochybně ojeté BMW v prvotřídním stavu, nebouraný a neutahaný vůz, kterého se jeho majitel zbavuje jen proto, že se chce něco lepšího (i když co, když už vlastně nic lepšího není). Havárko 18 nebo padesát tisíc, to je identické, to je fakt. Obutí na BMW a na Fabií stojí také určitě stejně, navíc když někdo prodává ojetého bavora za 300kpeněz, určitě bude na nových pneumatikách a dá k tomu i nové zimáky... Prosím Vás uklidněte se.
Design se mi sice zdá dost nevýrazný,ale kdo ví,jak to nakonec dopadne. Každopádně tyhle motory a uchrochtané verze bych vůbec nezatracoval. V téhle třídě jsou pro zákazníky důležitější nízké náklady na pořízení a provoz vozidla než jízdní vlastnosti a překonávání rychlostních rekordů. Jiná věc je "akční označení" SPORT u těchhle třasořitek...,jaké před nedávnem Škoda vymyslela, ale to sem už nepatří.
toto nní nová Fabie je jiná jediný co sedí je asi přední maska
Nevím nevím, nerad se hádám, ale mám za to, že těch krásných super povedených Fabií jsou nějak plné ty bazary, a zdaleka to nejsou všechno podniková auta...čím si myslíte, že to je? Není to už přece jen okoukané auto?
JE TO POČÍTAČOVA RETUŠA FINÁLE BUDE INÉ PODOBÁ SA CELKOM NA NOVÉ POLO
Tak se nám taky pochlub jak bude vypadat...
nastesti u nas neni nikdo tak padly na hlavu, aby na netu vykladal, jak bude vypadat
Jen bych tady chtěl doplnit trošku mimo mísu,že v aktuálním čísle Světa motorů je článek o sériovém Roomsteru.
budu tomu verit az to uvidim na vlastni oci. Ja ted taky muzu rici ze jsem ted videl novyho superba s rysy novy octavie a yetiho
Já tomu vůbec nevěřim,a pokud vám můžu poradit,taky tomu nevěřte.Tahle šaškárna od AutoE😜ressu tu už jednou byla ohledně Octavie combi,a nakonec vypadala úplně jinak,než ta jejich fotomontáž "založená na reálu"....
jak jsem uz tady spominal,podivejte se na novyho Swifta a mate pribliznou podobu nove fabie.
grafici v casopisech jsou sikovny umelci ,ale jsou uplne "mimo misu"...i s novym roomstrem...
grafici v casopisech jsou sikovny umelci ,ale jsou uplne "mimo misu"...i s novym roomstrem...
Díky za aspoň trošku konkrétní reakci.Ne jako některý jiný volové,co sem píšou,že auto viděli,ale nic nenapíšou,že prý nejsou blázni.Chlapci,to si myslíte,že by to někdo poznal,že jste to sem napsali zrovna,vy?Nenechte se vysmát.Vy jste,ale nic neviděli a jenom si tady léčíte komplexi méněcennosti a nezájmu.Ale zpátky k tvý reakci.Celkem bych ti věřil,pze nový Swift má přesně ten boční prolis jako Octavia (alias Volva).Ale nevim.
to je stopro fotomontáž taková kříženina se seatem a je to fakt ošklivý!
snad skutečnost bude diametrálně jiná!
snad skutečnost bude diametrálně jiná!