Technika
0
kolko z vas si ho kupi?
Nechat si na záda vytetovat - ROMAN KRESTA I když, jsou tací, co si tohle auto asi koupí. Já tedy ne. Nevím, jestli u FORDa nedali PR oddělení celozávodní dovolenou... ale pokud se nejmenuju Roman Kresta, mohl by mi někdo vysvětlit, proč bych měl jezdit s cizím jménem na kapotě?
Výborně Ford chytil příležitost za pačesy Mít tolika peněz není o čem uvažovat
GTIoufám,že to nejsi Ty Jirko
www.fansforkresta.cz
GTIoufám,že to nejsi Ty Jirko
www.fansforkresta.cz
trochu víc upravit podvozek a motor by se taky hodil více o nějaký ten koník silnější. Opti paket i barva jsou pěkné. Jen to jméno by mělo být spíše na vnitřní straně dvířek odkládací schránky v přístrojovce. Ať se na mne Roman nezlobí, ale rychlost a lepší výsledky mu trochu chybí. Tak a teď čekám melu ...
mozna proto se s tim autem az tak ne$rali - nevyplatilo by se to; je jasne, ze tahle akce bude zabirat jen na uzemi CR (a to jeste v dost omezen mire, prave diky temer zanedbatelnym RK's vysledkum)
jestli tohle bude pravda, tak to bude hu***: [odkaz]
tak to ano... ale bude to neskutocne drahe... biznis vidim skor vo verziach ala "RK", kde ide o standardny model s tvrdsim znizenym podvozkom, motor cca 150k - 200k, 17/18 kolesa, predne/bocne/zadne spojlery, sportove sedadla, par farebnych doplnkov v interieri, stylova reklama, zvysenie ceny o cca 100 tis kc a o uspech je postarane...
takto vznikol golf GTI
Je vidět, že o vzniku Golfu nevíš vůbec, ale vůbec nic. I ten, k jehož favoritům Golf GTI nepatří a zajímá se o auta by tohle nemohl napsat. Tedy, pokud to nebyl pokus o nepodařenej fórek
ano bol to pokus o for a mal som na mysli golf V. GTI ktory podla mna presne takto vznikol. do serioveho auta dali silnejsi motor, nizsi podvozok, o palec vacsie kolesa a uz sa tvaria akoby to bol nejaky etalon hot hatchov. mozno golf I. a II. ktory tuto triedu zakladali ale golf V. urcite nie.
p.s. nepatrim medzi zarytych kritikov vw
ano bol to pokus o for a mal som na mysli golf V. GTI ktory podla mna presne takto vznikol. do serioveho auta dali silnejsi motor, nizsi podvozok, o palec vacsie kolesa a uz sa tvaria akoby to bol nejaky etalon hot hatchov. mozno golf I. a II. ktori tuto triedu zakladali ale golf V. urcite nie.
sorry ale nejakym zazrakom sa mi podarilo skopirovat svoje prispevky
ze to je etalon se tvari jenom nas GTI 😲PP
Nechceš se jít projít Venku je hezky. Možná by tě ofoukl větrem projíždějící etalon a ty bys pak hezky usnul
Jenze to bych ochudil news.auto.cz o sva moudra. Tak nezodpovedny & bezohledny veru nejsem! 😄
skoda, ze to nespravili o par mesiacov skor... mozno by som po tomto pikantnom focuse skocil...
2.0i,2.0tdci? 100kw??hehehe to ma bejt jako sportovní verze? fakt jen pro zaprishaly fandy. chce to alespon 150kw - vim o cem mluvim
Fabie RS, je nejsportovnejsi ze vsech ceskych sportaku a to ma pouhych 96 kW
To jo, taky ze vubec nejede - znamej ji ma upravenou na 104kw a stejne nad 3,5tis vadne. A navic je to uchrochtany
jestli ses to ty, kdo na iDnes kdysi hlasil to "sebeznicujici zrychleni" Fabie RS, tak 😄)))
ja urcte ne. jsem zaprisahlej anti-dieselak. zprava vsem co jezdi na jiz zminovane uhli : bezte si do autosalonu poslechnout zvuk trilitroveho sestivalce, pak se s nim projedte a hodte ropaky do kamen
ja myslel mexe; a ty ?jeho? comments byly mineny ironicky 😄
Myslim že je to super nápad.Když Renault může těžit s edicí MTV či Lucie na svém Cliu proč by nemohl Ford těžit na našem území se jména Romana Kresty.Jsem jedině pro i když je to vlastne jen další sleva na vůz.
Jsem zvědavý zda se ve Finsku začne prodávat Toni Gardemeister Edition.....Jen škoda že ta edice neni z nového Focusu RS, který brzy přijde......
Jsem zvědavý zda se ve Finsku začne prodávat Toni Gardemeister Edition.....Jen škoda že ta edice neni z nového Focusu RS, který brzy přijde......
Jaký HLUPÁK to psal? To se neumí podívat na tu fotku a spočítat si ty paprsky? je jich tam 6!
Pouze podivná cenová politika Fordu v ČR brání většímu zájmu o nové Focusy. Jedná se o parádní prostorné autíčko,které je lepší než škodovky. Focus Kresta je první vlašťovkou k ještě většímu zájmu, snad se dočkáme dalších i průhlednější cenové politiky od Fordu. Mají na to, jen tolik nekamuflovat ty ceny.