Novinky
0
Čakal som kto z veľkej nemeckej trojky príde s V12 diesel ako prvý. Som zvedavý na jeho parametre (kruťák), ten sa bude môcť montovať snáď aj do lokomotívy...
Co z toho Maybacha dělaj je něco hrozného,M-B si myslí,že je to nějaký zázrak,ale je to plečka...nafta se dává skoro všude,je to už lepší než benzín...já už bych nechtěl benzin,nafta krásně táhne,hlavně od VW....a ta spotřeba - jedna báseň
nesouhlas nafta je pro baby možná krásně táhne a spotřeba taky gut ale prostě do osobáku nepatří dovedeš si představit Galardo tdi ,
Alfu 159gta JTD , Golf GTI tdi . fuj běhá mi mráz po zádech dyž si představim ten zvuk .
Alfu 159gta JTD , Golf GTI tdi . fuj běhá mi mráz po zádech dyž si představim ten zvuk .
V cem je nafta tak vyrazne lepsi nez benzin? Pomineme to, ze se to dobre prodava.
spotreba/vykon podivej se co zere 200 konovy diesel a benzinak, levnejsi palivo (na zapade) dalsi vyhoda je vydrz motoru, diesel vydrzi bez problemu 500tisic a pri dnesnich povinnych filterch je stejne cisty jak benzin. Bavorska dalnicni policie pri objednavani bmw-diesel zadala do protokolu, ze pocita pri pravidelne udrzbe z vydrzi 700tisic km!
Ta vydrz je mi celkem k nicemu, protoze kdyz nekdo hodne jezdi tak stejne vetsinou auta do 300 000km vymeni. A ten kdo na to nema vetsinou stejne nenajezdi nad trista..... dneska uz bych polemizoval o tom jestli ma cenu bavit se o vetsi vydrzi dieslu !! Naftak sice tahne dole ale pak konci, a pokud chces ostrejsi jizdu tak benzin (ovsem kdo jezdi autem jako zavodk ze ?? ) a myslim ze ted by se mohl vyvoj zase soustredit na benziny. Ono takove Turbo FSI od VW uz je slusna rostovacka. Jo jasne zere vic, ale pri dnesnich cenach ... navic ti ci na to maji zase nejaka ta koruna navic nerozhodi !!
At pocitam, jak pocitam, tak mi dnes diesel pri beznem jezdeni (cca 40-45k km/rok)ekonomictejsi nevychazi. Je potreba take pocitat porizovaci cenu vozu a servisni naklady.Chapu, ze je to pro nekoho pocitove lepsi motor, ale je to jen o tom pocitu.500k km mi jako rozumny augument neprijde, protoze si nedovedu predstavit, kdo z nas normalnich uzivatelu aut tak dlouho jedno auto jezdi. Ja treba menim auto v 3 letych cyklech, kdy to auto ma najeto neco okolo 120k km. Jak rika GTI - SHRNUJI - pokud se budeme bavit v rovine "pro me je diesel prijemnejsi motor, proto ho preferuji", tak souhlasim, pokud by to melo byt "diesel je ekonomictejsi ve vsech ohledech", tak nesouhlasim.
Do dnešního dne, této hodiny a minuty neexistuje jediný motor na naftu, kterému by člověk, který rozumí autům mohl dát přednost před benzinem. Takový motor prostě není. Každý, kdo si koupí naftáka (podtrhuji - každý) jej koupí jen z jednoho důvodu - buďto chce mít malou spotřebu, nebo krade šéfovi naftu z barelu a doma ji pak přelejvá do nějakýho z šestý ruky vylýtanýho tedeíčka. Každej, kdo někdy zkusil víc benzínovejch válců, než 4 ví, že samet je jen v benzinu. Rozdíl mezi čtyřválcem a šestiválcem je přitom jako když ti myjou záda mořskou houbou nebo šmirglpapírem. A ten kdo tomu super rozumí a má na to, nejde pod osm válců - v benzínu. Řeči o naftě jsou blábol.
Nebudu s tebou polemizovat o motorech, ale musim uznat, ze tvuj prispevek je solidni demagogie. Kdo autum rozumi -> ma stejny nazor jako ja. Kdo se mnou nesouhlasi -> nerozumi autum. Nepru se s tebou o pravdu, ale pouzivas retoriku jehovistu, politiku a podobne verbeze, ktere chybeji argumenty.
No dobře. Samet je jen v benzínu, ale jak si napsal, je k tomu potřeba víc válců. Tím pádem znatelně vyšší spotřebu. Všichni víme, že sice dnešním šesti a více válcovým benzínovým motorům píšou průměrnou spotřebu okolo 10 litrů, ale opravda je jiná. Většina lidí jezdí dost svižnou jízdou a pak už to není 10, ale 15-16 litrů! To mě už přijde nezanedbatelný rozdíl oproti např. 535d, která má při stejném stylu jízdy spotřebu 10 litrů nafty. Jinak s tebou souhlasím. Pod osm válcu u benzínu nelézt ) Už ten temný hukot při volnoběhu dělá své. Už si slyšel zvuk M6?
Ano, slyšel. Jo, ta spotřeba s rostoucí cenou benzínu je nepříjemná součást téhle slasti. Já nahoře to musel napsat - nebo bychom si už asi pomalu měli podle zastánců nafty zamilovat to ranní chrochtání. Přitom ta obliba tady je z 90% o kradené naftě a 10 jsou ti, kteří jdou za menší spotřebou... Vyrachtanej chrochták - každej, kdo tě veze ti po nastartování řekne drkotající čelistí - to za chvilku přejde. Jo, vím, je to takhle ale nechci. Já miluji benzin i na volnoběh
GTI neprehanej bud klidnej ze z 90% to neni o kradene nafte !! To zas prehanis a dobre to vis. Takovy zdroj nafty ma malo lidi, zamysli se.
Jo, upravuji - 89%. P.S. Všímáš si toho ticha tady po mé zprávě... Protože jsou lidi, kteří koupí BMW 5 v naftě. Tam je to na vrcholné světové úrovni a vlastně jsou ty negativní pocity potlačené na minimum. To se pochopit dá. Auta z bazaru za 250tisíc v naftě, to je jen o tom, o čem píšu - příšernej prožitek vyvažovanej "levnu" naftou a jsme vysmátý. Je dobře se čas od času podívat do zrcadla... Normální člověk by přece do nafty nevlezl u auta kolem 700tisíc.
Pochybujem že ľudia ktorí vlastnia diesle napr. od MB, BMW, Audi, kradnú niekde naftu.Ľudia ktorí vysolia za auto mega možno viac určite nekupujú auto s pocitom že ušetria na nafte. Chcel by som poznať magora ktorí by si do bmw za dva mega lial naftu z nejakého traktora aby si zaniesol všetky filtre za ktoré by zaplatil v servise zopár tisíc. Nechápem tvoj postoj k moderným dieslom, ten záťah je návykový a človek nemusí toľko radiť, v päťke sa dá jazdiť 50-kou aj 180-kou...
Přesně tak, i když jsem ještě nedávno tvrdil, že auto na naftu si nikdy nekoupím, mám teď MB v dieselu a ať se mi ten zvuk nelíbí jak chce, auto mám především na práci a ta radost z jízdy je chtě nechtě podružná. Spočítám-li si náklady na palivo při služebce po Evropě 1000km tam a 1000km zpět, připadne mi ten pocit ze sametovosti chodu benzínového motoru jako nemístně drahý luxus. Vyšší náklady na servis to zdaleka nevyváží. Naftu samozřejmě nekradu a neznám osobně nikoho kdo by to dělal, ale je pravda, že se asi každý pohybujeme v jiné společnosti.
Ale vždyť o tom píši - ty mě nečteš. Jsou dvě skupiny - jedna jezdí kvůli spotřebě, druhá, proto, že krade naftu. Tys ta první skupina, ta, co jezdí naftu v autě, kde je nafta na světové úrovni. Pak je třetí skupina - a ta jezdí beznzín, protože je to lepší i když dražší. Čtvrtá skupina - milovníci nafty, ta neexistuje.
nadherne napisane, do bodky suhlasim. Sam som si vyskusal rok jazdenia v radovom 6valci (benzim samozrejme) a stalo to za vyssiu spotrebu. Teraz som nuteny pouzivat 4valce (aj ked tiez benzin) a je to utrpenie, az teraz mi dochadza, aky to je rozdiel. No a od kedy som pucul a viezol sa vo V8, vidim, ze neexistuje ina alternativa ...
a zase ns mudri gti no jazdil som naftu(530 525 535) aj benzin (3 a 4 liter od bmw) A vies ze aj ked som skusil ten benzin tak nafta ma nieco do seba? ale to niekomu kto tie auta vidi len v casakoch asi nevysvetlim. A na zaver debaty. Skuste niekto hybrid. budete soknuty. Tah a spotreba nafty a vykon benzinu.
Na tuto chvíli jsem dlouho čekal. Konečně nastala. Ano, benzín poráží naftu, nafta není hodná pro Maybych, není hodná pro krále automobilů. Bravo MB, bravo!
Osobne nemyslim ze by bol tento motor do Maybachu slaby: Urcite bude mat aspon 1000Nm.
zbytecnost, bude zrat stejne jako dvanactivalec v benzinu, motor k nicemu, a clovek, ktery si bude chtit koupit nejlepsi verzi, sahne po benzinu, protoze ho spotreba nezajima...
Nechci se přít jestli nafta nebo bezín, ale z mého pohledu je nejdůležitější to, že bych si mohl vybrat. A s vědomím toho co umí V10 TDi nebo 3.0V6 TDi od VW bych z toho měl těžkou hlavu.
Těžko posuzovat výhody i nevýhody toho či onoho paliva... Pode mě nebude nafta v Maybachu prostě proto (a s tím nadšeně souhlasím), že se pro takovýto vůz nehodí. Přímá konkurence RR, Bentley - a kdo viděl rolls s dieslem? Nehledě na to, že spotřeba majitele vůbec nezajímá a benzín je navíc tišší.
Seit 2000 e😜erimentiert Mercedes auch mit einem 6.0 Liter V12-CDI (zwei V6-CDI OM642 hintereinander). Ob ein V12-CDI kommt hängt wohl letztlich nur von der Nachfrage ab.
Promiňte mi neznalost, ale kdo to je michal horáček, že jezdí v maybachu a je třeba ho uvádět v článku o naftovém 12válci?
no hu hu hurááá, už jsem tu psal mockrát že jsem zvědavej kdo bude ten první a v jakém autě to bude .