Novinky
0
Tohle me fakt docela v Brne prekvapilo. Ta cena za tak velke auto je vic nez lakava. Zajimal by me srovnavaci test s C-Maxem a Touranem.
Jojo mo c hezký, prostorný, kvalitní auto a za super cenu ! ! ! ! !
Prave absolvujeme prvni stovky kilometru s Mazdou 5 v Italii, jizdni dojmy prineseme v nejblizsich dnech.
Moc pekne !!! Jsem rad jak se nyni Mazda zmenila. Ted uz jenom cekam az zacne popisovat GTI ze Touran je nejlepsi. Myslim ze kvalita Mazdy bude minimalne stejna, jizda urcite take slusna(pro rodinu urcite postacujici) a design je pekny a oproti Touranu absolutne bajecny !! Hodne uspechu preji Mazde 5 !!!
Tak - je zapotřebí důkladně prohlédnout fotografie Šoupačky frčely tady na sídlištích na sklonku 80tejch let. Do toho bych zásadně nešel. I když, uznávám, že pro zmrzlináře je to výhoda. Pokud bych auto trávil z boku, pak po pohledu ze zadu by mě museli křísit. Já nechci vozit v autě školku... já nechci mít neestetické okolí řadičky, já nechci mít kýčovitý volant... no, proto bych si taky vybral jiné auto...
Ty musíš bejt najatej agent (nebo dement) od VW - PR oddělení Jinak to nevidim
Je to jinak, *** - mám vkus.
vkus jo? myslím že bys neměl používat slova kterejm nerozumíš
Nech to laskavě na mně. A piš příště o autech. Ne o autorovi.
Mimochodem pokud se je jedná o Mazdu 5, je za tu cenu absolutně bezkonkurenční. Nemám rád německý auta (specialně VW) nejen kuli sterilnímu designu (skoro všech modelů kromě touaregu) ale hlavně kuli cenové politice a to ani nemluvím o spolehlivosti která je za ty prachy pouze průměrná. japonec je hold japonec
Pokaždé,když si přečtu GTI-ho příspěvek,mám úsměv na tváři. Každý má ale právo na svůj názor a je dobře,že ho nemáme všichni stejný. Ted ale reagovat prostě musím, protože srovnávat Touran, krabici,která by vypadala hnusně,ikdyby se vyrobila v 70.,80. či 90. letech s něčím,co vypadá tak dynamicky,ikdyž je to tak prostorné, to je prostě masakr. VW se u designu drží hesla "když nic neudělám, nic neskazím" a u Touranu jej uplatnili na 100%. Šoupačky jsou vzhledem k šířce dveří daleko praktičtější,hlavně ve městě. Pohled zezadu - věc názoru. Větší vnitřní prostor u této kategorie? Není to náhodou jeden z hlavních cílů? Když nechceš vozit školku, je tady Fox a není třeba se tedy pouštět do diskuse o větších autech. A co se týče interiéru, řekl bych,že by Ti asi nejlíp vyhovovala velká ohoblovaná deska s dírou pro volant a budík tachometru. Ale každý to vidíme jinak.
Netvrdím o Tobě,že bys měl být horší než ostatní, když si tak udělanej do VW. Někdy by ses měl ale trochu zamyslet, jestli za to opravdu stojí všechny modely. Jediné,co stojí za to podle mě,je Transporter/Caravela minulé generace.
Netvrdím o Tobě,že bys měl být horší než ostatní, když si tak udělanej do VW. Někdy by ses měl ale trochu zamyslet, jestli za to opravdu stojí všechny modely. Jediné,co stojí za to podle mě,je Transporter/Caravela minulé generace.
Prosím tě, a kde jsi se v mém příspěvku dočetl, že chválím Touran? Já o Touranu tady nenapsal ani čárku, psal jsem o MAZDA 5. To, že jsou šoupačky praktičtější vím, přesto bych si je nikdy nepořídil. Tři řady sedaček je jeden velký nesmysl... už jsi to zažil v praxi? Pokud ne, tak ti to doporučuji - posaď se prosím tě na tu třetí řadu. To ani neuvažuji o nárazu ze zadu. Estetické požadavky na přístrojovku mám poměrně konzistentní a navíc jdu i s dobou. Tak a teďmi řekni, cos napsal o Mazdě - nic. A to mě mrzí. Ale něco ti napíši, cením, že se mnou polemizuješ, že formuluješ kontra názor - jen mi chybí dovětek k Mazdě, a pak je to o tom proč tu píšem, ne jako ten nahoře, co umí napsat akorát slovo dement. Tak příště připoj pohled na Mazdu, docela by mě zajímal a můžem tu vesele diskutovat. O Mazdě. Ne o mě
Na první pohled dobře vymyšlené MPV, design lepší než u většiny konkurentů. Zasunovací dveře jsou víceméně nutnost v této kategorii aut a budou se objevovat častěji. Interiér bez závad, navazuje na řešení použitá v dalších modelových řadách Mazdy, což je dobře.
Mam rád Mazdy, proto jsem se těšil, jak do ní v Brně sednu.. ale docela zklamání. Zadní sedačky vůbec nepodepírají stehna, třetí řada není snad ani pro děcka.. Design ok, svezení bude jistě super. Hlavně s 2.0 MZR-CD 105Kw. Jezdil jsem nějakou dobu v Mazdě 6 2.0 MZR-CD a ten motor je perfektní! Spotřeba 6 l
Mazda 6 můžu potvrdit. Spotřeba 6 = klima + svižná jízda.
Těším se na Mazdu s benzínovým dvoulitrem, s rozvodem bezúdržbovým řetězem, tříletou zárukou a dvacetitisícovými servisními intervaly. Doposud jezdím v VW Passat 1.9 TDI 96 kW, ve voze je třetí turbo, desetkrát do roka jsem v servisu, samé potíže. Tekl olej z převodovky, "odešel" kompresor klimatizace, jeden rok stříkal olej za škrtící klapkou do motorového prostoru, to jen to nejpodstatnější. Mám najeto 106 tis.km, r.v. 12/2000. Jedním slovem děs.
Viděl jsem ji loni v Praze na autosalonu, předjížděl jsem jí v Německu, vypadá dobře. Jen ta cena by jistě mohla být ještě nižší, v USA se prodává asi od 17.500 USD (pod 450tis.!) s motorem 2.3 a 17" koly! Jenže míň než Octavia asi stát nesmí...
Těžko porovnávat neporovnatelné. Vždy jsem měl německý zatím auto /zbastleno ze všeho možnýho, co bývalé RVHP dal👋 a byly jen problémy, ač šlo o auta za cca 750t. Kč.Nyní mám MAZDU5 a zatím jsem trošku ve vidění. Čas ukáže, ale asi opravdu platí "Japonec a ž nakonec". Je třeba se nechat párkrát napálit a obrat a ten konec bude snad opravdu nejlepší.