Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Geigercars.de – Corvette C6 ostrá jako břitva

25 komentářů

niezeby som mal velmi rad korvety ale tato je velmi pekna a 4s na 100???hm chcel by som vediet ako to slape dalej s takou prevodovkov..
To s lidma, co žijí u dna a jen občas si tu anonymně zanadávají, to z kopce ani jít nemůže.
GTI
Myslíš? Na tohle nemáš, co? Nemáš ani na to se podepsat. Tak příště, závistivče
No, co dodat, s GTIiim to jde z kopce... Kazdy dalsi prispevek tohoto VW fan to je dokazuje.
Tuning bude stat vic ... ale ta silnejsi verze nema otviraci strechu ... to je jediny rozdil ...
Leda k přišroubování espézetky.
GTI
myslis to tak, ze na servis amerikancov staci srobovak a kladivo ???
vedel som to... ja len aby rec nestala... sorry...
GTI
Nedávej mi otázky, na které znáš předem odpověď
nadherna ukazka perfektneho europskeho tuningu na perfektnej americkej kare. proste american goddess
Kdo se moc ptá, moc se dozví. Finanční náklady bych ale započítával. Zvýhodnilo by to totiž Vette.
a len taka mala, mozno trochu provokacna otazka: co by si bral GTI ? corvettu alebo golf gti (nehladiac na fin. naklady a kriminalitu) ?????
Nádhera. A vážně nevím, co dodat. Protože to začíná "můj chlapče" a končí "vzpomínám". Je to celý tak kompaktní jako jedna jediná myšlenka. Celý ten odstavec je jediný pocit a nelze připojit cokoliv před nebo za to.
..jo jo.. o tom jsme už sakra debatovali...
Nevím co dodat,je to fantastický! Jako tenkrát o tom Porsche.
Můj chlapče, ležím na pryčně, propocenej skrz naskrz, v zubech mi vrže tenhle zpropadenej krvavej písek a dusí mě pach spálený ropy. Ležím tu dnes sám. Parťákovi včera ustřelili ruku i s kusem ramene. A mě jsi včera zachránil život... Tohle chlapče není válka, to jsou jatka v pekle... Jo, jo, jistěj nás jak můžou, jenže vlézt do těch jejich polorozpadlech baráků, Em šestnáctku připravenou k sériový palbě a pak namísto těch jejich fanatickejch očí spatřit k smrti vystrašený děti jako jsi ty, můj chlapče, a ve vteřině se rozhodnout, jestli tohle je léčka a ty ji chytíš rovnou mezi oči kalašnikovem nebo jsi vlez do špatnýho baráku, tohle dilema řeším desetkrát za den. Včera jsme to vyhodnotili špatně a parťák bojuje bez ruky o život. /// Vzpomínám, jak mi přišel poštou v hnědě obálce povolávací rozkaz, jak jsme se na sebe s maminkou podívali a jak pak při mém loučení jsi se ty rozhlédl po svém království hraček a vybral svou nejcenější - malinkou kovovou Corvettu C6, co jsem ti koupil loni k tvým pátým narozeninám. Vtiskl jsi mi jí do dlaně a řekl jsi - tatínku, ať si tam za mořem máš s čím hrát... Pak jsem se otočil a bez ohlédnutí odešel... táta přece nikdy nepláče... Tvou Corvettu jsem si pověsil na krk. Houpe se mi tam spolu s identifikačním kódem a nosím ji tam stále. /// Kulka z toho kalašnikova mi včera sklouzla po kapotě Corvetty a lehce mě škrábla na prsou. Nebít toho, chlapče, nemohl bych už nikdy, tak jako teď třeštit oči do tmy a toužit po mamince a po tobě. Až se vrátím, a já se vrátím, tak se s maminkou svátečně oblékneme a půjdeme do toho největšího hračkářství ve městě. Tam ti koupím tu nejkrásnější Corvettu, jakou budeš chtít... Vyřiď mamince, že na vás stále vzpomínám...
Přesně tohle mě taky napadlo! Možná to bude o něco levnější ale stejně se mi zdá rozumější koupit hotový Z06.
Proč tohleto? Na co bude boháčům tenhle tuning, když můžou mít rovnou z továrny Z06 s 500HP 427ci (7.0l) V8 se všema zárukama?
Barva se mi celkem libi a kola bych taky bral jine, ale me spis prekvapily 4 vyfuky tak blizko sebe. To se mi moc nelibi. Osobne by si mozna radsi predstavil 2 vetsi, nebo ovalne... Ale jinak Covette je samo o sobe povedene auto. Jedno z tech, kvuli kterym stalo za to podivat se do Brna.
Zrovna tuhle barvu a kola nemusím, ale jinak je to krasavice. Úplně nejlepší je na Vette ten motor. Zvuk šestilitru s tak nízkou spotřebou.