Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Toyota Aygo – české ceny

28 komentářů

GTI
Tak já koukám na foto a jsem uchvácen tím černým z profilu. Krásné, vyvážené. Viděl jsem je na kamionu, tak jsem přibrzdil a trochu naživo je obhlédl. Překvapení č.1 - velké (tedy - relativně velké). Překvapení č.2 - tvary sedí, necuka ti v očích. Překvapení č.3 - libí se mi. Pak jsem kamion předjel. Tyhle ti tři, to jsou fakt černí koníci trhu. Musím lehce posunout svůj postoj. Bude radost na ně ve městech koukat. Zatím jsem v nich viděl naše ženy (feministky prominou). Jenže - já koukám na toho černého a tak mě napadá: tohle je přece tak krásně sportovně potentní a neokázalé, že dát ho na pěkná kola, trochu ho možná snížit... tak mě mrzí, že mi není 20. Protože tohle by byla moje první "911ka"... P.S. moc se těším, jak si jeden každý z velkémalétrojky bude stát v prodejích. Toyota má dost silně našlápnuto... P.P.S Ta černá... pozor na ni.
I já jsem je viděl na kamionu , mněl jsem zřejmně víc času si je prohlédnout než ty. Píšeš relativně velké , ale co to je relativita? Je kratší než Matiz , ale širší to ano , možná i višší jinak co e týče venkovního dílenského zpracování , nic moc , jednotlivé spáry a slícovanost nic moc..U pátých dveří se dá opravdu jen otvírat okénko pátých dveří. Celkovej dojem , docela pozitivní , až na malinký kola , které jsou utopený v karoserii.Za tu cenu bych to auto nechtěl , protože nejsem tak bohatej , abych to mohl koupit jak druhé auto do rodiny..
Stid se za svoji cestinu
No jasne, ve dvaceti do toho clovek prasti a rozbije prase, sebere 350 tisic v petikorunach do pytle a jede pro sportovne naladenej vuz z Kolina
GTI
Cena je cca 250, ne 350. Takže ve 20ti vezmeš třetinu, to je cca 80tisíc, uzavřeš leasingovou smlouvu na 3 roky a měsíčně zaplatíš kolem 4tisíc na splátkách. A tohle snad životaschopná konstelace je. Nebo ne? Samozřejmě, pokud studuješ, tak tyhle radovánky asi budeš muset odsunout do budoucnosti. Ale v tomhle případě, zase máš větší naději, že to Aygo pak koupíš za pět výplat... P.S. Ten leasing je také dnes už možné uzavřít při 10% akontaci, což je 25tisíc na dřevo a zbytek můžeš rozložit až na 5 let..., tak by se daly měsíční splátky stlačit někam kolem 2,5tis)
No ta cena 250000 neni! Je 260000 a kdyz k tomu přičtu připlatkovou vybavu, ktera je u ostatnich aut uz v zakladu, tak mi z toho vylezlo 310000 Kč! Já si prostě auto bez centralu a klimatizace predstavit nemuzu.Tohle auto je proste *na kolech. Ve vnitr to vypada jako radio, co se prodava v kauflandu a zvenku do taky moc parady neudela. Mozna na to budou levne nahradni dily a náklady na provoz nebudou taky extremni, ale ja porad nedokazu pochopit, jak nekdo muze dat 310000 za tuhle "nadheru". A pochybuju, ze to budou kluci kolem 20 Já jsem ještě taky relativne mlady a radsi jsem si koupil a4 tdi s aut. klimatizaci, za 4000 jsem si poridil pajonýra na mp3, koupil si krásné kola, opravil co bylo potreba a vsechno to stalo ani ne 250000! a ze to moje auto vydrzí jeste stejné kilometry, jako tahle nová šunka - o tom vubec nepochybuji...A abych si bral leasing na takovou potvoru to opravdu nehrozi. Tohle je tak pro nejakou nanicku, na ktere jeji pritel setri az moc a koupi ji nejake priblizovadlo, aby se s ni nemusel tahat do solarka... Jen tak pro zajimavost - yaris stoji v zakladu o 10000 min a s nejakou nutnou vybavou prijde na stejne penize jako tady ta krasa... a to toyota je docela drahy vyrobce aut (i kdyz ta kvalita )
to by mě hrozně zajímalo, co ze zmíněné příplatkové výbavy má nějaký auto ve zmíněný ceně v základu ))) Rozumně vybavenou Fabii je možný pořídit minimálně za 400t, minivozy podobnou výbavu vůbec nenabízí... Ještě miniaturnější Smart je spíš motokára-a hlavně totální ***!!! Pravda je,že užitná hodnota Toyoty AYGO je diskutabilní - alespoň z mýho hlediska - já bych tohle auto nekoupil ani jako druhý v rodině (nákupní tašku). Styděl bych se za to,že moje žena jezdí v takovým keplu...
GTI
A kde je tvá rovina studu? Auto z bazaru? jo, nebo ne? Cena auta rozhoduje, nebo jak to auto hodnotí soused? Nebo co je rozhodné u studu kolem auta? Tahle katogerie je mi neznámou. popiš nám to. A co to je užitná hodnota u miniauta. Jestli odveze almaru nabo uherák?
Vsadil bych se, že si Smarta nikdy neřídil, nemám pravdu? Jojo, to jsou nejlepši soudy, ty které jsou odložený domněnkami, obrázky a "učenými" rady kamarádů...
...a sakra, pár chybek se mi tam vloudilo - to bylo tím rozhořčením
A co Panda. ZA 303900,- má ABS+EBD, DIGITÁLNÍ KLIMATIZACI, Duální posilovač řízení, 2x airbag, dálkovej centrál, elektricky ovládaná přední okna, elektricky ovládaná zpětná zrcátka, CD přehrávač, Kola z lehkých slitin 14".
Kolem 300000 koupis docela dost aut o tridu vis (to zni trosku komicky). Treba Micru, Yaris, 206, Pandu atd. Je jich docela dost. Loni meli Micru s klimatizaci za 310000! A posilovac, abs a central mela samozdrejme taky. A k tomu i radio s cd... A krasny interier v bezove barve. Byla nadherna. Kdyz se podivam na tuhle hruzu a na ty packy ovladani ventilace umistene na nejakem pruhlednem pvc uprostred stribrne desky, tak se mi chce
Ne ze bych byl nejaky dealer nissanu, ale ted se proste neudrzim. Micra Sping. Motor litr s 48 kW, klimatizace, radio s cd, central s dalkou, abs, posuvna zadni lavice sedadel, airbag i spolujezdec, okna v elektrice. A to vse za 279.000,- Kč Napadá mě jen jedno. Ajjgoo, beat this! Proste kdyz uz tady je auto o tridu vis, ktere stoji o 30000 min ve srovnatelne vybave, je od dobreho vyrobce temer srovnatelne kvality a my se tady bavime o tomhle, jestli je to cenovy zazrak, tak mi to prijde docela smesne...
GTI
No jo, ale máš olítané auto někým jiným, navíc auto, které je se už nevyrábí, neznáš jeho historii (jestli se s ním nekdo nepodíval do potoka), a tady máš na talíři úplně nové auto, které má styl.
takže rozum velí koupit jarouše jedničku a ten šlapohyb (aj gou) nechat za výlohou. takto nastavená cena Ayga značí výrazně dražší Yaris II, bohužel...
Taky si jaksi nedovedu představit levné ND a servis. Ceny se dle mého názoru budou odvíjet od pozice toyoty v segmentu a ne podle toho, že auto montují za humny.
No ja sem tim chtel spise rict to, ze kdybych si kupoval NOVE auto, tak si dokuzu najit lepsi za srovnatelne penize. A temi srovnatelnymi penizi myslim treba i 350000 nebo 400000 tisic. Protoze neminim mit auto bez centralu a bez klima, kdyz central maji vsechny auta uz aspon 5 let a klimatizace se dava zadarmo v kazde druhe akci. Proste tohle auto je uplne nanic. Zadny chlap co znam by do tohohle vubec nesedl. 1.Abosolutne neprestizni auto. 2.nejde s tim jet na dovolenou. 3.Nejde do nej nahazet kamose a nebo rodinu a nekam zajet. Ta cena auta nemuze byt mensi, protoze se plati hlavne za techniku a ne za to, jestli tam bude o 200 Kg železa navic. Ale podle me jsou tyhle auta krokem nekde uplne vedle. Kdyz uz male auto, tak proc ne neco hezkeho, sportovniho, co ma trochu smrnc. Proste kdyz to porovnam treba s novym coltem a nebo i s novym suzuki. Tohle je proste mala sisata koule na kolech, ktera tak vypada proto, aby se docililo co nejmensich vyrobnich nakladu. Nevim proc jsou z toho vsichni tak hotovi. snad jen proto, ze se to dela u nas. Za 5 let se to bude delat na ukrajine.
zijem nejaky ten piatok mimo eu a vzdy ked citam diskusie na tomto servri, vraciam sa myslienkami domov. preto, lebo niektori ludia si kupuju veci nie preto, ze ich potrebuju a pacia sa im, ale vyberaju podla toho, co povie sused, ci budem vyzerat cool a ci budem big boss na ceste. to je myslenie ludi. nikomu ho neberiem, len ma to trapi, ze zijeme zavistou a odkazani na nazor inych, napr. susedov. a ak ti mozem povedat, tak s tou A4 az taky cool nie si. a nakoniec ak mas rodinu, nebudes uvazovat o tomto aute. takze to, ze si si kupil to, co si chcel, je vyjadrenim tvojich potrieb a trosku aj naplnenim ega, ze ty mas nieco ine. a to je to, co sa neda porovnavat. toto auto je o niecom inom ako ist na dovolenku alebo zobrat pol dediny do auta. a ked sa tak na to pozeram, premiove znacky dostavaju pekne do nosa, lebo uz si ich kupi fakt hocikto, tym padom sa degraduju. takze nepozeraj na to, co ti povie sused, alebo ci budes macher pred miestnou krcmou. riad sa svojimi hodnotami a nazormi. ten kto si toto auto kupi, ten svoj nazor urcite ma. pekny den.
Souhlas.
Ty ses pokusil ten nákladák předjet
Kolik 20ti letejch lidi v Cesky Republice si muze poridit auto za 260 tisic? To neni reakce na socialni pomery, at si kazdej koupi to na co ma, ale na ten chytrej nazor o 20ti letym klukovi...
Hochu, jestliže nestuduješ vysokou školu, tak už 2 roky makáš. Nebo i déle. Možná, že utrácíš čas v hospodě, nebo na discu. Nebo máš firmu a tvrdě makáš. Tak si vyber...
Ne, nestuduju, jen vidim svet realne. Jestli patris mezi ty, kterym tatinek dal penize na auto, tak budiz. Jsou lidi ktery musej bojovat od piky, ale to se Te asi netyka... Jinak makam uz cca 6 let
A co magické zaklínadlo dnešní doby? Leasing, nic? Doporučuji číst v MFD pravidelnou rubriku Mladí a úspěšní, tam se dozvíš, že stačí nápad, tvrdá práce a špetka štěstí a pak můžeš pracovat v 17 pro Peugeot, atp. Nojo, kdo si holt sedí zalezlej v zasmrádlý, typický česky alibistický ulitě, má to s tim pohledem na svět těžký. A když si k tomu volí tak stupidně výstižný nick, tak to je teda fakt teda pokud si volbou nicku nechtěl naznačit spoludiskutujícím náklonost k RAH 66 Comanche, známemu to americkému vrtulníku...
Layne uz ti bylo 12? ja na tebe neutocil, nevim co mas za problem... Ten nick pouzivam uz cca 10 let...
Tak se nam ukazaly ceny. Toyota si udrzuje svuj standard vyborne vybavenych aut, protö je cena takova jaka je. Na druhou stranu nesutale srovnavani s Fabii trosku kulha. Za prve je jasne, ze Fabia je vetsi auto a za druhe vybava zakladu Ayga a Fabie je uplne jinde. Kdyz se Fabia dovybavi ABS s EBD, 2. airbagem, posilovacem, radiem s CD nevim, nevim, jestli se vejde pod trista tisic.
Sympaticky je i priplatek 5 000 za dalsi dvere.
Jinak mel jsem moznost jet a do mesta je to auto skvely, motor hodne zivej, trosku sportovne naladeny zvuk, vyborna manevrovatelnost a manipulace.
A me osobne se Aygo libi suverenne nejvic ze vsech tri. Jinak s tou cernou GTIho asi zklamu, ze zacatku se pocita se svetle modrou, sedou (tu preferuju ja) a cervenou..
Ale jak bylo psano, jsem zvedav jak se to bude prodavat, protoze cena je sice vyssi, ale to auto je krasny a je to Toyota.
No pod 300 se nevejdes... ovsem pokud uvazujes o combi, pak je to uz zajimavy narust uzitne hodnoty, i kdyz to je jina cilovka nez Aygo...
Aygo už sem si měl možnost prohlídnout. Zvenku moc pěkný auto do města to bude naprostá bomba. Zevnitř to už taková sláva neni, prostor pro cestující je víc než dostatečný, až na kufr, tři kabelky je do něj moc. Co mě, ale nejvíc zaráží je cena 250 000 ???!!!!! To snad nemyslí vážně !!!! Za 249 900 mam YARISE s ABS,EBD,nastavitelnym volantem, imobilizérem,CD přehrávačem a palubním počítačem a to je proti tomu auto