Novinky
0
Jinak bychom už museli číst nějakou oslavnou ódu na VW z klávesnice tohoto reklamního agenta koncernu.
0
GTI neni nemocny. Pockej si do zitra. Predpokladam, ze napise reportaz o tom jak jsme ho s ciellem a Lonesem obratili na spravnou viru Uvidis, ze si taky zmeni nick! Minimalne na GTA
0
..nebo na Range Rover Sport 4.2 V8...
0
Tri pismenka ostanu len neviem ci STi alebo EVO.
0
Ty se moc nesmej! Ty jsi hned druhy na rade!!
0
Jako privitiv ses narodil a jako primitiv odejdeš
0
No jo, co nadelas. Aspon ze ty to zachranis! Narod potrebuje vic takovych jako jsi ty! Nedej se a vytrvej
0
Tos kua keby bolo na nejake STi tak by som nad ludovym vozidlom neuvazoval. A mam taky pocit ze musim na sebe zamakat aby som sa zbavil "nalepky" VW pozitiv. Ale nemozem si pomoct ked ten ... a to ... su proste nadherne.
0
GTI spravnou víru má!!! Jenom je to totální náboženský fanatik.
0
I ty patris do GTIho Adamsovic VW rodiny?
0
Hele, jak se to veme?
0
Zatim o nicem nepises ze je to "passatni", takze to s tebou jeste nebude tak spatny
0
GTI je v pohode.. ja s jeho nazormi suhlasim i ked ja vidim aj drobne chyby u VW ale len take zanedbatelne tak kde je GTI
0
GTI to uz avizoval v inych diskusiach k clankom a tu si to este zgustne urcite nejakym fejtonom alebo phaetonom?
0
To s tim phaetonem je dobry! Toho se GTI urcite chytne
0
Kdyz tak mu staci pripomenout, ze autobilky z velky trojky vyrabi 100 000 000 pri soucasnym tempu kazdych 12 az 15 let
0
To je hrozný, to uz běžte rovnou na chat a ne sem
Off Topic😒br />
vsimol som si zaujimavu vec. Dizajn novych VW najprv Golf a teraz Passat, vo mne vyvolal pousmiatie sa pri prvom zivom stretnuti alebo pohlade na obrazok auta asi tak ze "tak toto im zase dizajnovo nevyslo, je to zlepenec", ale cim dalej clovek vidi tie auta na behat po cestach tak si nejak zvyka a teraz napr. Golf V na mna uz tak rusivo neposobi.. citim taky efekt ze najprv tie auta posobia rusivo a nedokoncene ale casom sa to zmeni na dokonca az konzervativny dizajn! Novy Passat na zivo je majestatne auto, je naozaj velky a spredu posobivy. Pricom na obrazkoch na nete vyzera ako nepodarena jaternica. Zo zadu je to hrozne, grc. Uvidime o pol roka, mozno sa ten dojem zmeni.
A za sebou táhnu na laně sto milionů kár. Sto milionů zázraků. Jo. je to světu dar. Pozor ať nevypadnete z těch svejch vraků Den tu nejsem, a jak jsem shlédl jen nadpisy článků, tak semi zdá, že to ostatní výrobci vzdávaj. Fakt na ten VW nikdo nemá.
Chvíli je GTI pryč a co se zlepšilo? Nic! Místo toho se na nás sype jeden článek o VW za druhým. Začínám propadat skepsi. Ačkoliv jsem ho málem přinutil vyměnit jeho vůz za americký traktor John Deere. Ideální zvuk. Zátah odspodu. Málokdo si ho troufne předjet. Prostě passátní každým coulem.
Když se koukneš na nadpisy článků, uvidíš jenom, odkud do auto.cz tečou prachy. Tento server se chová asi tak objektiivně jako AutoBild
Když se koukneš na nadpisy článků, uvidíš jenom, kdo v Evropě válcuje autotrh... Tahle spiklenecká VWmánie je jen snahou slabých hledat chyby na těch silných... Nic víc. Nebo bys chtěl v Penthausu prohlížet fotky 150ti letejch důchodkyň?
Jestli Ti spíš nezválcovali zdravý úsudek - znáš nejprodávanější auto na světě? F Focus - a není divu i auto.cz tradičně fandící Tvému koncernu muselo napsat "Golf si může připsat nejtěsnější možné vítězství, ovšem fakt, že jej relativně snadno dohání šest let starý konkurent, jej nemůže nechat v klidu." - (viz [odkaz] - co až to srovnají s novým FF - to se ti hadráři s Golfem budou moci jen tlouct do čela, proč vyhoduili tolik peněz za takovou plívu.
Pěkně jsi se rozepsal, ale tvá razance se míjí účinkem. Focus je přesně tak výborné auto jako Golf. To bys měl vědět. Zároveň se mnou bys měl VW a Ford velebit za to, že vyrábí tak výrazné rivaly, že je možné koupit Focuse nebo něco úplně jiného - Golfa. Umíš si představit tu trágu, kdyby nebyl třeba Focus tady o trůn vedl souboj Golf s 307? Focus je jiný, než Golf. A golf je jiný, než Focus. Než pochopíš, že se výborně svezeš s oběma, tak bud alespoň trochu zdrženlivější směrem ke Golfu.
Golfem jsem toho najezdil hodně - není to zlé auto - jen strohé, neosobní a chybí mu hravost např. Focuse - je to jako Wehrmacht - dobře funguje, ale radost z něj člověk nemá. Nemám ani tolik proti tomu autu, spíše proti stylu, kterým nám ho tlačí VW a jeho hlásní troubové.
Nevšiml jsem si, že by redakce byla nějakou hlásnou troubou... Takhle neurvale bych se nevyjadřoval. Když se posadíš do GTIčka, tak pokud chceš auto za třičtvrtě tak budeš roky stále jen nadšený z těch 200 koní. Souhlasím, že G není "hravý" zejména v základu. Ale o tom píši nahoře. Já bych volil G, ten asi víc hravý, či mladší by šel do F. Tak klid. P.S. Jestli si jezdil základního G a nemáš zkušenost s getei, tak to je nepomeřitelné...
Vítám změnu tónu - už ne: s Golfem na věčné časy a nikdy jinak, ale chladnější hlava a věcnější argumenty. k těm hlásným troubům: Posledních 33 příspěvků v news - 11x koncern VW - včetně: "Pokud je pro vás Golf GTI zbytečnou investicí a jeho výkon nepotřebujete, ale přesto se chcete odlišit, máme pro vás speciální sportovní paket pro "obyčejné" Golfy." - je tohle článek z nezávislého magazínu, nebo promo akce firemního serveru?
Já těmhle hrám nerozumím. Přece, když je zde článek o sportovním paketu, tak jak to má redakce napsat? To jako má redakce kritizovat, že G má paket? Na mě z toho článku jde jen ta informace o tom, že si můžu koupit na G sportnadstavbu. Nijak mě to neovlivňuje, je to prostě informace z autosvěta. Asi jako když si přečtu jaké bude zítra počasí. Beru na vědomí a jdu dál. Nebo ty jsi teď ve frontě na G?
A není Ti divné, že tak strašně převažuje VW? I jiné automobilky mají přeci různé akce - o těch se tady zaplaťpámbůh nepíše. Koukni se doprava na sloupek aktuálně v news - z 19 příspěvků je 9 o VW - kolik je automobilek na trhu? To mi nenamluvíš, že je to vyvážené. Za chvíli budou hlásit stav skladových zásob - informace z autosvěta. Frontě na G nerozumím a určitě do ní nevlezu - pokud si mám vybrat auto na lechtání ega, jdu do Mazda RX-8.
No, žes jako ve frontě, totálně zmasakrovanej článkama tady. Divné mi to nepřijde. V tahu časem vím, že to, co je dnes, ta kumulace článků Vw není určitě umyslné (hodně naivní cesta masáže, nemyslíš) a jde o shodu náhod. Máme tu i dvě Porsche. Že by někdo rozhodl provézt masakr mozků čtenářů double zprávou o Porschi? A co tá zpráva o edici OPEL, platinum, nebo jak... to je také masáž? Ta Mazda RX-8, ta by se mnou nehnula ani o milimetr. Tedy, pokud bych něměl šikmé oči.
Kdyby neukradly čechům plány na brouka tak by si na trhu ani nevrzly.