Novinky

Zpět na článek

1200 Roverů, které nikdo nechce

15 komentářů

Hoďte mě je na zahradu. Nějak si snima už poradím.
P.S. Jakej ponor má ten trajekt? Zvládne Tichou Orlici ?
Potom co by k tobe projel, by ta Orlice byla splavna uz pro cokoliv
vbrusil by tam novy kanal La Manche, ze?!
určitě... jen myslím, že stavidla by se asi rozlitla... jestli tam nějaká jsou... a kde že ten potok vlastně je...???
Kdyby neměli ten volant na špatný straně tak se po nich jenzapráší
Kdyby byla cena tak 100 tis., tak se u nas prodaji i s tim volantem, tomu ver!
Naklady na to drzet je tam jsou sileny, a lepsi je rozprodat, tech 100t je pekna idea, je to z levny Indie, i na trhu to stalo snad 300t, cili za pulku a maji to z krku. Za 150t bych si i s pravostrannym rizenim vzal, v Rusku jezdi 2,5 milionu dovezenych takovych aut z japonska a zadny statistiky nic o vetsich nehodach nerikaji.
Když jinak nedáte, no tak já to teda vemu no.
A tím chcete říct, že už tam nejsou administrátoři, že likvidátor stihl tak velký podnik "zpracovat" a zbylý majetek rozprodat....????????
To musi byt nejaky vtip.... ZE BY ZIADNY TUNEL - TAK BLIKO PRI TUNELY?
Nemusí mít všechny vozy provostraný řízení, ne? I kdybych je rozprodal tak za 100t, tak bych si dost vydělal.
Videl jsem plny letiste aut, vsechno Rover a MG Rover. Neco neskutecnyho. A stejne je nikdo, absolutne nikdo nechce. Dealeri se jich snazej zbavit za kazdou cenu. MG ZS, dvou a pul litr, 180 koni, puvodni cena 17-18 tisic liber, ted za 12. A slysel jsem, ze si muzete usmlouvat prakticky jakoukoliv slevu, i 7 litru dolu podle modelu. Fakt docela drsny.