Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
hmmm zajmavé ... jsem zvědavej na pružný zrychlení .... jinak stále čekám která firmaudělá první diesel v12 ...
To takhle tenhle motor vrazit do 300C v kombíku s kitem od Startechu a vůbec bych si nestěžoval...
CL 420 CDI super povoz za rozumnej provoz
CL a SL s CDI? Tak to uz je vazna katastrofa. Ma to sice vykon a aj jazdne vlstnosti by boli OK. Ale keby som ho nastartoval a zacalo by to chrochtat jak taky traktor... no neviem ale dost trapne sa mi to zda. K tomu motoru mam len jednu vyhradu. Sorry, ale tych 9,3l/100km je fakt vela. Naposledy som mal moznost ten slavny 745d jazdit, teda 740d lebo je pred faceliftom. Fakt je to raketa, no mestska spotreba(to som jazdil riadne po meste a nie 2 kolecka okolo bloku) sa hybe na urovni 16l/100km. Mimo cca. tych 9-10 spravi. Neviem ci to neprehanaju ty vyrobcovia. Ja som si totiz vzdy myslel ze v diesel verziach ide v prvom rae o spotrebu. No ked vam poviem ze V8 v tejto objemovej kategorii sa pohybuju v rozmedzi 10-13 kombinacia(udaje vyrobcu tak ako tych 9.3) tak pouvazujem nad tym, nevoriac o tom ze to spravia uz aj take "lenive" a "nenazrate" ameriky, potom je to fakt na zamyslenie. A k tomu v niektorych krajinach su dane a poistky na diesel stejne vyssie tak ma to neoslovuje. Ja som mozno "stara skola" ale urcite preferujem benzin. Ak by som mal brat diesel tak ten 270 CDI alebo 220CDI u Mercedesu, alebo 525d a 320d u BMW.
Lebo oni robia najlepsie najkrajsie a najusporivejsie auta + aj
S 600 biturbo kde je spotreba okolo 16-18 litrov na sto kilometer