Novinky
když jsem slyšel že maybach bude mít studii kupé tak jsem se těšil na nějaké hyper super ultra luxusní kupátko. z tohohle jsem zklamanej. A při pohledu z předumi to přinde jako ta čínská kopie Phantoma
Musim rict ze kupatko je to pekny. Interier jasne dava najevo pribuznost s Maybachem, ale mozna by se hodily jeste nejake chromove doplnky na pristrojove desce. Vykon je bez komentare a vnejsi design je take reprezentativni. Seriovka je ale jasne bez sance. Sice verim, ze by se nasli blazni, kteri by byli ochotni zaplatit tak pocitam kolem milionu eur, ale naklady na vyrobu by se pri tak malem poctu prodanych vozidel nevyplatili. Konec koncu staci se podivat na projekt Bugatti Veyron. Mela jit do serie pred 3 lety a jestli vyjde letos v zari to nikdo neni schopny zarucit a uz ted je jasne ze tohle 1001 konove zihadlo bude prodelecne.
Teda, Mercedes-Benz a Maybach opravdu vubec nemusim, ale tohle auto je fakt klasa, naprosta bomba. Obrovska rozlozita velmi neprakticka kupe, to je presne to co me bere. No nic, kdyz se tohel vyrabet nebude, tak mi nezbyva nic jineho, nez dale setrit na ojety Bentley Continental T (nejlepe Personal Commision)
tak tohle je fakt dobra myslenka,skoda jen,ze ji nechteji dotahnout do seriovky,jinak bych zacal setrit...
Tak to je nářez!!!!! Tohle je pšesně to přibližovátko co bych jednou chtěl. Ta prestiž, ten luxus, ta exkluzivita...ta nádhera. Vyrobte ho Blázni... prosím!!!!
Nee váážně hezký, super by se to vyjímalo ve sbírkách a drahejch hlídanejch parkovištích