Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Přesune Bentley výrobu do Německa?

25 komentářů

Bentleye bych si nekoupil ani kdy bych na nej něměl. Ostatně obdobný postoj budu brzy muset zaujmout i k Sharon Stoneové. Neuměl bych si ho totiž správně osedlat. Sharon sice jo, ale jí to zase až tak asi neinspiruje. Prostě, to neznamená, že jsem rád, jak tohle funguje. Nemyslím s Sharon, ale myslím to, že Bentley se do Německa prostě nehodí. Já chci vědět, že to co nikdy mít nebudu, ačkoliv tak úplně do detailu nevím proč, je navždy ostrovní legendou a ikonou. Já se snad dám k těm potrhlejm antiglobalistům.
Neviem neviem ci si hodi vyrabat britsku legendu v Nemecku. Uz to nebude britske auto uz to bude Made in Germany a to by mohlo konzervativcom vadit. Ten spravny odtien uz nebude british green. Tak ako je to s Porsche Cayenne. Vyraba sa v Nemecku ( hoci sa v podstate vyrobi u nas v Blave ) lebo Americania by si nekupili auto Made in Slovakia.
Máš recht
v blave sa vyraba len karoseria. Konecne montovanie, motor, testovanie vozu atd...(to najdolezitejsie) sa robi nadalej v nemecku.
Na pase moze robit kazdy ***
1.) Bentley Made in Germany: absolutny nonsens! Pischetsrieder potratil zdravy rozum!
2.) Videl som v nejakom casaku Sharon. Dospel som k poznaniu, ze starne rychlo. Rychlejsie ako Bentley. Sharon ma tusim 50 na krku (nepatri sa sice, ale pre porovnanie) a na svoj vek mozno nevyzera najhorsie (aj ked priznajme si 25 to nie je), ale pozrime sa na Bentley : 86 rokov, ako vypada fantasticky!
To teda ano.
V nadpisu clanku je sice otazni, ale ja jsem tuhle zpravu uz cetl pred nekolika malo dny z jinych zdroju s naprostou jistotou. Fying Spur proste bude made in Dresden. Ja osobne se nestotoznuju s tim, ze bych si bentley nikdy nekoupil, i kdybych na nej mel, protoze Continental GT je proste auto, ktere mi ucarovalo, a kdyz jsem se v nem svezl jako spolujezdec, tak jsem po nem iopravdu na chvili zatouzil a zapomnel jsem, ze na nej nikdy mi nebudu Jinak tovarna v Drazdanech ma vazne hodne rezervy, takze se bojim, ze by se tam fakt mohlo vyrabet tech Bentley hodne .... Britove maji krasne auta, ktera se od kontinentu dost lisi. Doufam, ze aspon Bentley nebude vyjizdet v klasickych nemeckych nudnych barvach, znmych od VW - tmave modra, tmave zelena atd. (FUJ FUJ)
skoro nikdy do diskuse nezasahuji a taky vím, že to není k Bentley, ale napsat to musím - konečně nás ten paskvil z Wolfsburgu nestraší na titulce, díky bohu, snad budu míti lepší sny
..sice se vyjadřuješ málo... ale za to oto víc trefně...!!!
No, mě se po AEROZPRÁVÁCH teda stejskat nebude. Představ si, že na Passatu jsme nezávisle odeslali s Radiem závěrečný příspěvek. To je ve známých souvislostech až nedpozemská náhoda...
Jak spravne napsal radio, Passat se odebral tam kam patri - do prumeru
GTI dopoledne tvrdě prubnul FORD FOCUS. Uááááááááááááááááááá
A vysledne zhodnotenie je....
Zatím ho mám v hlavě. Napíši to. Nevím, kde je Mates, ten dnes nepíše, on mě vyčítal, že jsem na Focuse zapoměl. Rád napíši FOCUSstory.
Ale pise Mas ode mne i mail Mas z Focusu orgasmus, co? Nedivim se
Jenže - GURU je zpátky. Mrkni na titulní. Tohle Ciello s Aerem nahoře nevydejchaj
je 15:45, zatím ni nic nedošlo. Mrknu za chvíli.
Hej hola, kolegové, parťáci Guru PASSAT je znovu na titulní. Tak to je šleha. Tohle, to snad zařídil Píčes..... Passátní číslo.
Jsem zpět z cest. Na dálnici jsem zahlíd móc pěknou kolonu. Měli na Jeepech bílý hvězdy Ale tady se dozvídám otřesné zprávy. Bentley made in Germany? Fuj fuj fuj. 2GTI: jak vidím, tak špatný vkus máš jen na auta
GTI
vzdyt cely bentley je postaveny na Phaethon jen je v luxusni verzi a narozdil od anglickych predchudcu spolehlivy - proto se jeho prodejnost nekolikrat zvysila. Staci se zeptat prodavacu starych jaguaru, RR a Bentley co to byli driv za auta. Kdyz prselo majitele nemohli vyjet z garaze zel anglicane nikdy neumeli vyrabet kvalitni auta jen krasne a emocionalni
Zajímavý příměr (aspoň doufám, že jen příměr, tohle totiž nemohlo být myšlěno vážně) vzhledem k tomu, že v Anglii prší skoro pořád Matesi, slyšíš ho?
GTI
Pepo z depo, jsou věci, o kterých, chceš-li žertovat, musíš buďto vědět všechno (což je obecně vždy dobré), nebo nic, ovšem potom je nutnou podmínkou úspěchu prezentovat tyhle vtipy v komunitách automobilismu značně vzdálených. Existuje Bentley. A existuje Phaeton. A to je všechno. Vlny mělkých vod nedosáhnou nikdy dna Mariánského příkopu, byť by se ti v nich v Chorvatsku nakrásně krásně plavalo. Angličané vyráběli vždy především auta kvalitní, pak krásná a až pak emocionální, abych tedy použil tvé přívlastky. I když bych si tu rád přečetl dvou definici krásna a emocionality zrovna v téhle branži.
Osobně jsem navštívil továrnu v Crewe a přišlo mi, že je to ateliér na dřevozpracující a kožedělný průmysl. Dělají tam už teď jen lak, palubní desky, dřevěné obložení všeho a čalounění. Zbytek se už teď dělá v Německu. Což je jedině dobře. Ti prašivci v Crewe to mohli jedině podělat a VW je jediný, kdo ty kraksny může zachránit. Jako Lambo. Kdo se v těch autech vyzná, tak chápe propastný rozdíl mezi archaickým Arnage a Continental GT, který už nese známky německé rasy...