Novinky
0
Dneska jsem jel karosou MHD. Vedro a puch k padnutí...ale měl jsem čas na to očumování
Přejít do diskuze
No to je u vas v Praze (a ne jenom v ni) uplne normalni protoze se rizeni a sledovani provozu venuje sotva tretina lidi. Stacilo mi lonsky leto kazdy den v ty vasi dzungli. To co tady popisujes neni o manualu ale o tom sledovat oranzovou a radit pri ni a ne si hrat s mobilem nebo cumet po babach...
Úplně normálním. Čtyřstupňovým bez možnosti sekvenčního řazení s voličem režimů na sloupku volantu. Teoreticky na papíře je manuál rychlejší. Jenže praxe není tabulka na kartónu v prospektu. Člověk může dělat prodlevy a chyby. Automat sotva. Problém vězí v tom, že tady na internetu jsou všichni češi pomalu dobří jak Michael Schumacher. Moje zkušenost: plynule vyrážím na zelenou na křižovatce...S minimálně vteřinovým zpožděním vyráží zdatní řidiči manuálů. Z poloviny aut se přitom ozývá nelibé křusnutí, jak to tam narvali silou. Nebo když jdu na tramvaj (neboť se tím netajím, že běžný denní provoz pro mě zatím znamená nutnost MHD) a obcházím na přechodu stojící auta, tak už dávno vím, že jim zadky musím obcházet s velkou rezervní mezerou. Pokud se začnou rozjíždět, tak obyčejně nejdřív nejmíň 5cm nacouvají směrem do mých nohou, než se jim chytne spojka. Howgh.
Pozor, já se nebavím o sekvenčních převodovkách používaných v závodních vozech, to je o něčem jiném, ale o klasickém automatu s hydrodynamickým měničem, který rozhodně na dynamice nepřidává! Rád bych věděl s jakým US autem jezdíš, že za volantem poznáš i nějaké emoce z jízdy.
Co dodat? IMHO jsi úplně mimo. Líný nejsem. Po otřesné kvalitě manuálu v autoškolácké Felicii mi manuály v ostatních autech přišly dokonce snadné na ovládání (těžko na cvičišti, lehko na bojišti). Jenže i tak je to prostě zbytečná práce navíc. Předjíždění s automatem mi přijde naprosto bezproblémové (nemám ale zkušenosti se zaostalýma evropskýma automatama ) Šlapání třetího zbytečného pedálu navíc a kvrdlání tyčkou mi nijak o emocích nepřijde. To, že vyšlapávání spojky a kvrdlání navíc silně zdržuje vědí i ve formuli jedna. Jinak by nepoužívali řazení tlačítkama na volantu. Já ale Formuli 1 nejezdím. To ovšem neznamená, že si řízení neužiju. Ale už se všichni jen opakujeme. Uzavřel bych to. Já nepřesvědčím vás a vy nepřesvědčíte mě. Nikomu jeho řazení neberu. Klidně mi napiště, že jsem starý líný dědek s malým přirozením, když jezdím rád ve velkém a pohodlném americkém autě. Mně je to totálně ukradený.
Podle mého názoru si automat kupují lidé, kteří jsou buď líní neustále vyšlapovat spojku nebo nemají cit pro řazení (člověk nemusí studovat parametry motoru, aby věděl, kdy je nejlepší okamžik k přeřazení) a nebo auto berou jen jako dopravní prostředek, který je přepraví z bodu A do bodu B bez jakýchkoli nároků na emoce.
Jinak jízda s automatem dokáže pěkně naštvat v okmažiku předjíždění, kdy se člověk rozhodne k předjížděcímu manévru, sešlápne plynový pedál na podlahu, automat začne postupně po jednotlivých převodových stupních podřazovat, poté teprve řidiči umožní akcelerovat, ale v okamžiku kdy je řidič nucen šlápnout na brzdu např. z důvodu protijedoucího auta, tak automat začne k nemilosti řidiče přeřazovat na vyšší stupně a po opětovném přidání se vše opakuje.
Jinak jízda s automatem dokáže pěkně naštvat v okmažiku předjíždění, kdy se člověk rozhodne k předjížděcímu manévru, sešlápne plynový pedál na podlahu, automat začne postupně po jednotlivých převodových stupních podřazovat, poté teprve řidiči umožní akcelerovat, ale v okamžiku kdy je řidič nucen šlápnout na brzdu např. z důvodu protijedoucího auta, tak automat začne k nemilosti řidiče přeřazovat na vyšší stupně a po opětovném přidání se vše opakuje.
Mně ničení pneumatik nebaví. No já bych si taky o moc lepší auto jak 120 zatím dovolit nemohl a tak nemám radši žádný. Ale to je jedno. Já nepatřím k těm, co tu vykřikují, co všechno už vlastnili za Ferrari a Mercedesy a kdo ne, tak tu nemá právo psát názor. Kolik by tu zůstalo přispěvatelů? Kolik je tu zhruba 40letých (nemůžou se ti posmívat ani pro nízký ani pro vysoký věk) milionářů nejlépe s praxí automechanika?
Včera se nám podařil dobrej obchod. Federálové přivřeli obě oči. Přivíraj je často, copak tam v Havaně můžou ti chudáci za toho šáhlýho comendatore? Napakovali jsme člun lékama a nad ránem ho s tichým přitakáním Maiamskejch celníků vypustili směrem ke Kubě. Každej takovejhle obchod něco stojí a vždycky to někdo musí zaplatit. Tentokrárt jsem to nebyl já. Platil to jeden maník, co k nám na Floridu doplaval na voru z vyřazenejch duší ruskejch stíhaček z jednašedesátýho... ten, co se otáčí v bílým prašku líp, než lecjakej rodilej pekař. Prostě, v životě nikdo nikdy nemá čistou radost z dobře vykonaný práce. Ale to už tak chodí. Vzal jsem do svýho Caddyho z padesátýho sedmýho, co mi ho s láskou udržuje na rohu mý ulice ten portorikánec, pár galonů dobrý šťávy, nechal umejt přední sklo, stáhl střechu, uvelebil se za volantem a stavěl se pro tebe. Vždycky ti to na těch tmavěhnědejch sedadlech moc sluší. Sedáváš s nataženejma nohama, pravou ruku ležérně položenou na spodním rámu bočního okna a já tehdy cítím, že jsme oba šťastní. Vím, že nechceš jet rychleji, než 55 majlí, a tomu rozumím. Je to přesně ta rychlost, která ti rozkošně čechrá vlasy. Náš Caddy se lehce pohupuje, jedemé po státní dolů na jih, až na Key West. Posloucháme spolu svist pneumatik, a necháváme si opakovaně vysvětlovat, jak to Frank Sinatra myslí s těma cizincema v noci... Dojedeme až jak to nejdál dovolí pevnina. Silnici lemují palmy. Ta poslední, nevím proč, jediná je nakloněná k Havaně. To je naše palma. U ní zastavíme a každy se na okamžik ocitneme pár let nazpět. Do toho času, kdy mi tě, lásko, přinesla, také nad ránem a na voru jedna velká vlna z Havany... Snad tam ty léky doplují včas...
Pokiaľ je pre teba "naprostá nadvláda" určovať len smer a rýchlosť, tak áno. Ale sú aj iné veci, ktoré pre mňa k "naprostej nadvládě" patria. Chcem zodrať pneumatiky keď zošliapnem plynový pedál na podlahu, chcem ich zodrať pri efektnom brzdení, prechádzať zákrutu v šmyku korigovanom prácou s plynom a korekciami volantu, ... a chcem si určiť aj hudbu, akú budem pri jazde počúvať: otáčky nezávislé na rýchlosti = chcem si voliť prevodový stupeň. Ja viem, prať bielizeň 4 hodiny na 30-ke je úchylnosť, ale ja mám rád slobodu ľubovoľne si zvoliť teplotu nezávisle na pracom programe, hoci inteligentné práčky to urobia za mňa určite lepšie... Áno, aj tak furt periem len na 40-ke a na najkratšom programe, ale je pekné mať možnosť to meniť. Ja prosto nemôžem dať rovnása medzi nezaťažujúcou jazdou a pôžitkom z jazdy. Rád si pospím, rád si ale aj vypočujem dobrú hudbu. Určite som po spánku oddýchnutejší, ale ja mám tú svoju hudbu prosto rád. Možno je to tým, že pre mňa je jazda v aute aj hranie sa s tým strojom, možno je to tým, že som na niečo lepšie ako Š120 ešte nedorástol.
Jedna z nejúchvatnějších spojnic ve vesmíru je spojnice mezi mozkem, spojkou, řadičkou, rukama a nohama řidiče. Kdo má pro tohle srdce, kdo tohle cítí, je šťastlivec, kterého (fakt Lonesi) nemohou sice pochopit řidiči jiného druhu, které samozřejmě nezatracuji, ale prapůvod pocitů je právě v tomhle. V tom vnímání, kdy jen jedním okem mrknu na otáčkoměr levačka ve "třičtvrtě na tři" pevně svírá volant, až kotníky bělej, a v jediném okamžiku pohnu vesmírem - to když v setině sekundy vyšlapuji spojku a o zlomek později vesmírnou dráhou přes neutrál nechám lehce drsně vklouznout další převod. Pouštím spojku a sešlapuji plyn. Vím přesně jak rychle spojku pouštět, aby vozidlo netrho a jak dávkovat plyn. Tohle je alchymie. Tohle je ruka na tepu. Nevím, kolik je takových nadšenců. Vím však, že jsou, a že jsou ovšem i tací, kteří preferují automat, pohodu, kochání se krásou krajiny. Jo, také krásné. Jinak krásné. Já něměním. Ty okamžiky, kdy všechno do sebe zaklapne tak jak má a jak já chci jsou nade vše. Správně proletěná vlásenka je rozkoš. Zapřeš se levou nohou, která předtím s meziplynem podřadí na tři, pravá tlačí plnej, cítíš tlak v sedadle, vylítáváš na rovinku a v přesně ten jediný okamžik vracíš volant, aby se auto nepřehouplo... točíš plnou a vmžiku řadíš čtyří a pět. O tomhle to je... Pro nás, co tohle milujeme, co jsme tomu propadli... Pro nás se automaty nedělaj.
Trošku mimo ne? Jedna věc je užívat si řízení a naprostou nadvládu nad vozidlem (můžu si libovolně určovat směr i rychlost). Druhá věc je muset dělat kraviny jako točení klikou, než nastartuju, šlapat spojku a vybírat si ozubený kolečka a vůbec spousta dalších věcí, které s bezprostředním řízením vozu vůbec nesouvisí.Prostě mícháš dvě věco dohromady v typicky směšné snaze zdiskreditovat technicky vyspělejší náčiní.
Tak v takom prípade len zopakujem svoju radu: k autu si predplať aj vodiča (keďže technika ešte tak ďaleko nie je - ani v Emerike, myslím... ) a nebude ťa obťažovať ani ten hnusný akcelerátor, brzda, ba dokonca ani tá smiešna okrúhla vec pred jedným zo sedadiel. Čistý komfort.
Pochopils. Odpověď zní ano. A doufám, že se to během pár následujících let stane realitou. Zatím si užívám komfortu plné automatiky jen v otcově autě. Čistá radost z jízdy. Něco jako autodrom na matějský Vybírám si směr a rychlost a pak už mi zbývá si jen užívat. I když vím že manuály jsou dobré a špatné (ten v autoškole), tak automat je prostě o několik tříd výš a musím se přiznat, že lidi preferující manuál vůbec nechápu, i když se to v zájmu usmíření diskuse pokouším alespoň předstírat.
Korekntý prepravca a aktuálny cestovný poriadok minimalizuje čakacie doby, miestenka vyrieši problémy so sedadlom, bezpečnostné pásy v moderných strojoch nájdeš (iná otázka je, že ich nik nepoužíva) no a airbag bohato kompenzuje veľká hmotnosť stroja a vysoké usadenie - takže ohromná bezpečnosť: možnosť porovnať štatistiky prepravených a usmrtených osôb v osobáku a autobuse. Takže jedine ten plyšový babán... skús si sadnúť viac dozadu: na banán vidieť nebudeš a viac si vychutnáš zvuk veľkoobjemového diesla. Ale trochu vážnejšie: takže ty by si si (ak by bola možnosť a peniaze) vybral plnoautomatické približovadlo? Žiadne riadenie, samá automatika (vrátane zmeny smeru a voľby zrýchlenia, resp. spomalenia) len "vychutnávanie jazdy"?
Nechápu Tě, americké automaty jsou velmi ztrátové, ale to Amíkům nevadí kdežto nám Evropanům ano. DSG je špička, tomu se nemůže vyrovnat žádný americký automat. Manuál je prostě manuál, je to o cístění s autem a rozhodně poznám, kdy si můžu dovolit podřadit a kdy ne, takže nepotřebuji znát momentovou křivku, ale řídím citem, který u automatu nenacházím.
Nesouhlasím s tím označením "trapný mezistupeň". Rozdíl v uživatelském komfortu manuální a klasické americké automatické převodovky je propastný. Něco úplně neporovnatelného. CVT je samozřejmě o notný kus vymakanější po technické stránce, ale řidiči už nijak radikálně jeho starosti nesnižuje. Až se budu rozhodovat, manuál bude pro mě úplně mimo hru, zatímco proti CVT či sekvenčnímu řazení páčkama na volantu bych absolutně nic neměl, nicméně vysoká cena pro mě nebude kompenzována dostatečně velkým nárustem funkčnosti. No a to vychutnání jízdy v autobuse....dobrej fór Moje auto mi neujede (snad) před nosem. Nebudu na něj muset 20 minut čekat. Nikoho nebudu muset pouštět si sednout. O bezpečnostních pásech, airbagách, klimatizaci etc ani nemluvě Jo a málem bych zapomněl: za čelním sklem nebude mít jako ozdobu použitá CD ani plyšový banán.
No tak potom by automatika mala byť pre teba len trápny vývojový medzistupeň a jednoznačne by mali víťaziť prevodovky CVT (Continuously variable transmission).
No a ak sa pozrieme do histórie, tak prvá funkčná CVT je od Holanďana, spoluzakladateľa firmy DAF. Písal sa koniec 50-tych rokov... (toľko Wikipedia)
Bohužiaľ prevodovky CVT došli práve na svoju dokonalosť. Vodičom chýbali zvýšené otáčky - nepáčil sa im monotónny zvuk monora udržiavaného v ideálnych otáčkach. Pri zošliapnutí akcelerátora sa menil prevodový stupeň, nie otáčky.
Ale ty by si sa v tom asi vyžíval.
Nepopieram, má to niečo do seba. Úplne najlepšie si ale jazdu vychutnáš vtedy, keď si zaplatíš schopného vodiča, príp. sa prevezieš autobusom.
No a ak sa pozrieme do histórie, tak prvá funkčná CVT je od Holanďana, spoluzakladateľa firmy DAF. Písal sa koniec 50-tych rokov... (toľko Wikipedia)
Bohužiaľ prevodovky CVT došli práve na svoju dokonalosť. Vodičom chýbali zvýšené otáčky - nepáčil sa im monotónny zvuk monora udržiavaného v ideálnych otáčkach. Pri zošliapnutí akcelerátora sa menil prevodový stupeň, nie otáčky.
Ale ty by si sa v tom asi vyžíval.
Nepopieram, má to niečo do seba. Úplne najlepšie si ale jazdu vychutnáš vtedy, keď si zaplatíš schopného vodiča, príp. sa prevezieš autobusom.
Vis LSS, nejde tu o velkou filozofii...Mas urcite penize a za ne si koupis auto urcite velikosti, ktere kamsi zapada, pak k Tobe po dvou letech provozu prijde jakysi letak a TY anonymne vyplnis vsechny kolonky tykajici se vsech moznych aspektu A jestlize jsi vzal dejme tomu 10000Liber koupil Octavii, a jsi s ni spokojen, budes psat, ze Accord je lepsi. Dnes Te uz opet nechapu Navic Te musim upozornit, ze Octavia nabizi temer ke vsem modelum automat, ale v Evrope se bude prosazovat velmi pomalu. Proto automobilky vyvijeji Cambiocorsy, DSG, Steptronic apod, aby tem ridicum, kteri chteji mit alespon trochu pocit z ovlivnovani jizdy vozu meli co nabidnout. Vsechny tyto systemy se nejdrive objevily v Evrope, ne v USA, tam je to vsem jedno...a navic automat zvysuje emise, bezvyhradne!!! Audi TT Quattro od Abta s vykonem zvysenym na 250, 280, nebo 300k ma sanci porazit 911 za predpokladu, ze je jedou ridici s podobnymi schopnostmi, ver ze v zatackach by spatnemu driverovi za volantem Porsche ujel i Tebou nenavideny diesel. Navic je to film, ze....
Den tří stý padesátý osmý. Passat to tu zase všem natřel. Nikdo se mi tu už očividně neodváží odporovat. Prsty se mi na klávesnici zamotávají do mých nestříhaných vousů, monitor není pořádně vidět přes nánosy prachu. Mou vyprahlou pokožku ale ovívá svěží passát. Designová perla střední třídy, která postrašila i luxusní vozy. Díky pár zlepšovákům jsem ho ale uhájil. Z kalhot mi vedou trubičky jako astronautovi. V očích má sirky, aby mi neklesla víčka. Veni Vidi Vici přátelé.
Ale no tak. Co je objektivnější? Osobní názory majitelů aut nebo suchá statistika počtu poruch? Zmanipulovaná není ani jedna. To sem nikde netvrdil.
Z pašíka jsem už utahanej jak čokl Ted mě tam jeden rozesmál s doc. Chocholouškem, že jsem myslel, že to nezastavím. Normální křeče bránice... Jel jste někdo TT? To bylo krásný jako studie pro technicistní design, kterým to Audi otevíral. Ovšem jako auto, tada autíčko to rozhodně nemohu doporučit. Co se týká manuál x automat, tak já jsem tvrdý zastánce manuálu, právě pro to, o čem píše Conan - tj. mám pocit, že to auto fakt řídím. Samozřejmě, že jsme zpátečníci, neboť ten, kdo, zejména v USA ani nepoznal manuál by z nás musel bejt pěkně vydřenej, kdyby sledoval jak to tam s meziplynem rveme před vracečkou v plný tři... Ale tohle je o pocitu. Problém je, že dneska řadíš v automatu manuálně a to je asi ideál technickýho nadšence. Já pár automatů řídil a všechny mě vedly k jednomu - jel jsem jak starej paprika. Teda mimo DSG s GTIčkem. U toho mě překvapilo, že mě nic nepřekvapilo a že řadilo - v režimu sport - podle mého mozku... To bylo pěkný. Jak člově chytá roky, je lenivější a když najedeš 50tisíc za rok, tak v podstatě řadíš i v posteli. Takže si umím představit, že si koupím automat. Píšu představit, protože zatím vždy vítězí srdce, spojka, řadička a krvavý oči... Škodovka je dobrá a jako na automobilku tady za kopcem jsem na ni hrdej. Já jsem především Čech, až pak prý patřim Evropě. Mé srdce ale bije v rytmu vlnek Vltavy pod mostem od Císaře Karla. Jak visel Cruis na skále, tak jsem se málem podělal strachy...
Budiž budiž. Pořád se ale nemůžu ubránit dojmu, že těch restaurací za život ozkouším nepočetně víc, než aut. Líp pak můžu porovnávat. Ale asi je chyba ve mně. Já bych si ani u toho jídla nenechal radit. Půjdu reklamovat svojí povahu
Je hezké jak pokaždé když se v nějaké statistice neumístí značka podle představ nějakého fanouška, tak ihned začne vykřikovat, jak je to zmanipulované, jaký je hrozný dotazník a že ho vyplňují nesvéprávní jedinci. Prostě popře smysluplnost průzkumu jako takového a začne odkazovat na jiný podle něj správný průzkum ve kterém se ta jeho značka jeví v lepším světle.
IMHO v tom CSI hledas neco, cim CSI nastesti neni. A co je na tom podle tebe subjektivni a pritom by to mel hodnotit odbornik? Mira poruchovosti? Ceny servisnich zasahu? Kdo jinej by mel podle tebe hodnotit to, jak auto a veci kolem nej slouzi, kdyz ne ten, kdo ty sluzby vyuziva? Je to neco podobneho jako "zebricek oblibenosti restauraci"; taky by ses pohorsoval nad tim, ze ty lidi ani nevedej 1) kdo tam vari 2) jaky je presny slozeni surovin, ze kterejch se vari? Normalni clovek si rekne "tam mi chutna, je to dobre dostupny, jsou tam dobry ceny, prijemny prostredi, dobra oteviraci doba"; vic ho nezajima a vic IMHO nezajima ani typickyho zakaznika, PRO KTERYHO CSI JE. CSI zjistuje SPOKOJENOST ZAKAZNIKU resp. ZKUSENOSTI Z PRAXE - IMHO nejobjektivnejsi mozny hodnoceni troufnu si rict nejdulezitejsiho (urcite co do cetnosti) faktoru, ktery s koupi automobilu souvisi ...
Asi věc vkusu. Já mám mnohem větší požitek z jízdy, když si musím určovat jen směr a rychlost a vše ostatní můžu nechat na autě. No propacovaný PR koncernu VW je myslím zjevný. Teď za mýma zádama běží Mission Imposible 2 a Audi TT (mimochodem podvozek i motor stejný jako kdejaká Octavia) tam závodí s Porsche. Přitom Porsche je absolutně jiná třída. Stejný rozdíl jako mezi Mustangem a Corvettou. To taky stojí za zamyšlení...Co na to říká GTI? Nebo hlídá jen diskusi o Pašíkovi?
Nemyslel jsem že ty konkrétně jsi psal o PR.Myslel jsem to tak, že kdykoliv se zde objeví něco pozitvního o výrobku koncernu VW, tak všichni (až na GTI) začnou hlásat o lidech, kteří jsou manipulováni ''PR''
Zpátky k těm automatům.Máš pravdu, že málokdo ma tyto motorové parametry(křivka toč.momentu a výkonu) nastudovaný.Automat mi spíš sedí k velkým limuzínám.Ale stejně v automatu mi schází ten pocit, že to auto řídím.Prostě nějakej ten kontakt s motorem, třeba suprové podřazovaní s meziplynem.Samozřejmě některé aut.umějí i to podřazování,ale to už přece není vono.Jako když mi někdo bere to co já miluju.Neříkám že jsou dobré nebo špatné,ale asi nejsou pro mě.
Zpátky k těm automatům.Máš pravdu, že málokdo ma tyto motorové parametry(křivka toč.momentu a výkonu) nastudovaný.Automat mi spíš sedí k velkým limuzínám.Ale stejně v automatu mi schází ten pocit, že to auto řídím.Prostě nějakej ten kontakt s motorem, třeba suprové podřazovaní s meziplynem.Samozřejmě některé aut.umějí i to podřazování,ale to už přece není vono.Jako když mi někdo bere to co já miluju.Neříkám že jsou dobré nebo špatné,ale asi nejsou pro mě.
Tak teď nevím. Kde sem tu psal PR? Uvedl jsem jen odkaz na jinou studii té samé renomované agentury (JD Power), o které je tento článek. Manuální řazení je atavismus. Je to jako ručně startovat auto klikou namísto elektrického startéru. Moderní americká automatická převodovka udržuje motor neustále v pro něj ideálních otáčkách a je to naprosto o něčem jiném než manuál. Auto prakticky nemůže chcípnout. Minimální úroveň plynu si automat drží neustále sám. Při rozjezdu v kopci mi automaticky auto podrží na místě než se rozjedu. Prostě absolutní komfort. Američané vyrábí automatiky od druhé světové a mají je neuvěřitelně vychytané. To, že Evropani je vyrábí pár let a ještě donedávna jim škubaly a měly i jinak otřesné vlastnosti je jejich věc. Ne můj problém. Jinak řeči o tom, že si člověk chce sám vybrat ideální stupeň.... 1)málokdo má nastudovanou křivku výkonu a křivku točivého momentu svého motoru 2)výš si automat řadí vždy, když to jde a když chci podřadit, tak prostě šlápnu prudčeji na plyn a aktivuju tak kick-down. Simply Clever
Já to beru, že se budeš rozhodovat podle sebe.Ale pravda je že Škodovce se v Británii docela dobře vede a to už nějakou dobu.Kdyby přece byla tak laciná a shitová,tak by si ji přece tolik nevychvalovali.A please necpi mi sem PR věcičky.Dík
Jinak navštěvuji tyto stránky už celkem hodně dlouho a kromě toho že zastáváš US cars, jsem si také všiml že opovrhuješ manuálním řazením.
Smím se zeptat co tě k tomu vedlo a proč?Nebo jsem si všiml špatně(o tom trochu pochybuji,páč ameriky se v manuálu skoro nevidí).Dík za odpověď
Jinak navštěvuji tyto stránky už celkem hodně dlouho a kromě toho že zastáváš US cars, jsem si také všiml že opovrhuješ manuálním řazením.
Smím se zeptat co tě k tomu vedlo a proč?Nebo jsem si všiml špatně(o tom trochu pochybuji,páč ameriky se v manuálu skoro nevidí).Dík za odpověď
Tento poměr však hodnotí naprosto subjektivně totální laici. Lidi, kteří mají v naprosté většině úplně jiné preference a chutě než já. Auto budu kupovat zřejmě v budoucnu za svoje a právě proto budu mít svůj názor. Nepůjdu se ptát o dům vedle k vyholenýmu chlápkovi s pitbullem ani naproti k dědovi se škodou 120 ani nikam jinam, co si mám koupit. Troufám si tvrdit, že názory 98 lidí ze 100 jdou naprosto mimo mne. Tudíž ani CSI od J.D.Powera mne neuspokojí.
No tak to si dovolim (diplomaticky receno) ROZHODNE nesouhlasit. CSI postihuje to, cemu se jinak rika "pomer cena/vykon" resp. "penez/muziky", proste CO & ZA KOLIK je automobilka schopna poskytnout. Nad tim rozhodne nemuzes jen tak mavnout rukou. Dokonce si dovolim tvrdit, ze pro drtivou vetsinu tech, KDO SI AUTO KUPUJI ZA SVOJE, je to to NEJPODSTATNEJSI.
Consumer Satisfaction Index (index spokojenosti zákazníka) je totálně naprd Majitel vozu vyjadřuje, jak je s ním spokojen. Koupil si lacinou Oktávku a je s ní spokojen. V životě třeba v lepším autě neseděl, ale tady si může odhlasovat, že škodárna je nejlepší na světě. Toť vše Mnohem větší vypovídací hodnotu má na americkém trhu prováděná VDS - Vehicle Dependability Study (studie spolehlivosti vozů). Ale pořadí zohledňující pouhý počet opravovaných poruch je pro evropské značky tak katastrofální, že se o něm v EU nikde radši nepíše. Kdo má zájem, tak VDS 2004 zde: [odkaz]