Novinky
"Subaru Impreza WRX Sti ztratí primát nejvýkonnějšího modelu značky." Keby autor viac sledoval Subaru, urcite by vedel, ze Impreza sa seriovo vyraba aj v 300 a 320 konovych verziach.
"Druhým vozem s výkonem 195 kW a označením Sti se totiž stane SUV forester."
A naviac by vedel, ze Forester sa nie stane druhym vozom s oznacenim STi, ale on nim uz peknu dobu aj je.
A naviac by vedel, ze Forester sa nie stane druhym vozom s oznacenim STi, ale on nim uz peknu dobu aj je.
Ta modra je nadherna. Skoda len ze toto auto uz nebude off-road ale bude to auto pre mladych vyholenych bez krku so zlatom. No co uz aj Subaru sa zacina menit. Vraj vyvijaju svoj prvy diesel a ma to byt boxer !
..neboj, tohle auto si mladí vyholení (vyholení kde..??) bez krku a zlatem nekupují.... On totiž Forester není dostatečně "stylovej", dostatečně "in", dostatečně rozšířenej aby všichni věděli co je to zač... a za kolik a kolik to má v sobě koníků... takže bych se z těch bez krku ve Forestru moc neobával...
No dufam ze budes mat pravdu. Aj ked ta modra + zlate kolesa budu pre nich velkym lakadlom + nejaky ten tuning popripade aj tuzing (alebo zeby naopak).
hej GTI co ukáže tvoje automobilka teď??? No můj jmenovec se ale ukázal co? Ikdyž já se vidím jednou v normálním a pak .... kdo ví AHoj
Jako pěkný výkon a supr jízdní vlastností, ale myslím si, že toto je pro toto auto dosti zbytečné....ale určitě se najdou lidi co si toto auto koupí..
fakt super, kdyz se vezme cena tak 1,5 mil. Kč tak by to bylo dost super, asi si h necham dovezt
Otazka bola ci Golf R32 bude stvorkolka a moja odpoved ze to bude pohon "vsetkych styroch" - Haldex. Tie uvodzovky ti mohli napovedat co si myslim o Haldex stvorkolke. Ja som nic neporovnaval. Ved Haldex sa so 4x4 Subaru porovnavat neda. Nabuduce odporucam citat pozornejsie.