Novinky
0
Pirelli mají nejspíš před ostatníma navrch
0
Barum nejsou spatny...mam 185 Bravuris, sedi krasne a jsou tichy! Jen se s nima musi zachazet setrne, zadny zavodeni jinak se rychle opotrebujou a jsou nachylny na poskozeni, bohuzel jednou jsem protrhl pneu neopatrnym parkovanim o hranu chodniku Jinak Pirelli P... jsou taky dobry ale podle vlasnich zkusenosti musim rici ze jsou moc hlucny. Co se tyce Matadoru tak to je opravdu skoda ze nejsou zverejnene v tomto testu, zajimalo by me jak si vedou....
0
Tak jsem si letni pneu v tomto rozmeru koupil... Jsou to Barum Brilantis na jejichz bocnici je hrde vytlaceno "Made in Romania". Nebyt toho, ze jsem je mel za dobrou cenu (jsem z Otrokovic) tak jsem je nikdy nevzal. Znam se s lidma kteri pracuji v Continentalu a vim jake byly problemy pri zavadeni vyroby v Rumunsku na Ukrajine atd. Rumunum trvalo nekolik let nez prestali delat "sisate gumy". Obecne jsem tedy k rumunskym vyrobkum znacne skepticky (napr. Logan je pro me v zhledove a svym urcenim Trabantem teto doby). No uvidim. Dle zavazi lze zatim usuzovat ze je kvalita srovnatelna se stredni tridou. Na podzim mrknu jak je sjety vzorek a co rekne vyvazovacka.
Jednej veci nerozumiem. Prečo bol z testu vynechaný matador? Myslím, že tiež patrí do svetovej špičky.
Nechápu, proč je Michelin až tak nízko. Podle tabulky dosáhly tyto pneumatiky ve třech bodech nejlepší hodnocení.
Chybí mi tam Bridgestone.Chci si koupit B391- 165/70/14.Nevíte někdo jak si tyhle pneu vedou???
A co tak otestovat Matador Tieto gumy vam chybaju vo vsetkych testoch
Také nechápu, jak může být Míchelin tak nízko, když v parametrech je srovnatelná s Pirelli. ?????
Vsechny testy provadene v nemecku maji jeden spolecny znak: celkove nizke umisteni Michelinu pripadne Goodyearu a na druhem miste se zeleznou pravidelnosti konci Continental. Ja bych tem testum neprikladal zas az takovou dulezitost...
na punto sme kupili tusim 165/60R14 micheliny a uz druhy rok sa vytesujeme - na such ci na mokru, v zatacke ci brzdeni sme urcite nechybili, testy mozno v absolutnych vysledkoch mozu umiestnit pneumatiku tak ako je ale relany zivot tieto marginalne rozdiely do znacnej miery vynuluje, takze potom uz ide len o osobnu preferenciu a cenu
Matador nie je európskou značkou, nemajú meno, veď u nových áut ich žiadny výrobce neobúva. Alebo sa mýlim?