Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nový Seat Leon: První informace a fotografie

36 komentářů

Pani myslim ze seat ci uz ma alebo nema napady a ci uz je to lucratyvna znacka alebo nejake vrtacky v jeho tvaroh pri modeli Leon nie su vobec na mieste.Moj osobný nazor je taký ze vela zabednencov sa nemoze zmierit s tým ze seat zacina patrit medzi spicku co sa uznavam v minulosti nedalo povedat.A dajme si otazku pani😁 co je teraz audi ww alebo bmw.Vsade vidite a pocujete tieto znacky len su schovane pod plastami iných krasavcov😁 A na koniec nech si kazdý kupi auto ake chce....ja mam objednaneho LEONA 1,9TDI v ciernej a poviem vam pravdu az si pojdem pon tak to bude patrit medzi najkrajsie dni mojho zivota😁 Zdarec >😁
>😁 Tak konecne je tu poriadne auto , ktore spolu s Hondou Civic(novou) stoja za nieco.Nadhera, parada.V skutocnosti je este krajsi.Honda je vsak prilis draha.Seat ma svoj smrnc a kto si mysli,ze nie je spolahlivy tak je na omyle.Statistiky nie su vsetko.Nespochybnujem ich ale viem o tom svoje.Seat Leon je jednoduch auto ktore chcem mat,len musim vydrzat. Je to auto ktore ma svoju tvar.To sa ceni.Adios amigos
Tak ti drzim palce Farookh.Tak isto mam Seata a som s nim uplne spokojni.Vsetci idu kritizovat,hlavne skodovaci.Idu sa z toho po.....Ako keby skodovky boli naj./ vsetko VW Au,SE,SK,VW/Osobne som sedel v Leone a nebudes lutovat. Je to pecka. :yes: P.S. Viem si ho v tych 17-kach uplne predstavit. :-!
Sice to je uz stara diskusia,tak sem pridam svoju trosku.dnes som si ho objednal,v sivej metalize,1,9tdi,17 palcove disky...aaach 😄
Ja teda nevim jestli se tohle auto kupuji jen "odborni kritici" ... nechapu o cem zvatlas, auta si kupuji lidi a nejaky odborny nazory na design jsou jim na nic. Proste se to drtive vetsine nelibi a proto nepujdou pri vyberu auta do autosalonu Seat. Jak znova opakuji, jsem obycejnej clovek a rozhodne bych si radeji sel pro jakekoli jine auto nez pro paskvil jakym je treba nove Toledo a myslim, ze tenhle nazor sdili mnohem vice lidi.
Jo tak v tom s tebou souhlasím, vždycky se mi Toleda líbily, ale to s čím vyjeli teďka, to pěkně podělali, designově je to skoro jako nějaký MPV a má to být podle toho "jak jsme zvyklí" sedan... prostě seat podle mýho půjde s tímhle modelem do kytek, nemůže bejt ziskovej, Altea a Leon si svý zákazníky najde.
Ak bude ako ten môj,tak paráda,určite si ho kúpim.
vobec nieje pekny.... velmi to pokazili
Altea a nove Toledo sa mozu skryt
až na to,že toledo vypadá zezadu jak kdyby vylezlo z pr.... souhlasím,že altea a leon jsou pěkný auta,ale toledo byl krok né zpět,ale úplně mimo.
Koukam ze na auto.cz chodí samí odborní kritici. Seat vyrobil Alteu jako tzv. MSV-MultiSportVagon a čekal, jestli to zafunguje. Zafungovalo a tak se snaží tento krásný design zprostředkovat zákazníkům celé cenové hierarchie. Dalším přírůstkem je Leon a opět povedené auto. Jediné co mu schází je zvučnější značka, než jakou je Seat a to je zřejmě důsledkem zdejší kritiky.
Větší nádheru jsem neviděl. Je to auto funkční jako golf a s designem v kvalitách Alfy a určitě bude za hubičku, jako všechny seaty. Co víc si může motoristický fanoušek přát?
Co im v tom seat j...?poj.... aj toledo tak preco aj leon?
Starsi Leon a Toledo byly auta, ktere bych si koupil. Tohle ani nahodou.
No ta klika u 156 byla delana tak proto aby evokovala pocit ze jde o coupe. Proto byla na prednich dverich vyrazna a pekne koukala do strany, zato zadni byla pekne schovana aby nenarusovla linii. Umysl urcite nebyl v kopirovani Chevroletu.
ještě řekni,že A3-8 nevypadají skvěle. Mají stejný rysy,ale mě osobně se libí na každým z nich něco jinýho. Řeči o unifikaci nemění můj názor na tyhle auta ani náhodou. Vždycky se mi nejvíc líbily auta od BMW,ale v poslední době je u mě pěkně valcuje M-B a audi jakbysmet... Je faktem že chlapci u seatu jdou podle mýjo špatným směrem... Ten leon se mi líbí a altea je náhodou taky pěkná,ale od toleda jakožto vlajkové lodě seatu bych čekal víc než takovej paskvil. Myslel že to bude nějakej sportovně střiženej sedan a oni vyjeli s takovým hnusem...
prosím vás lidé ze Seatu, vysvětlete mi vaší modelovou strategi!!! Bože, tak krásný studie děláte a pak vše vypadá jako Altea, ach jo...
Ja ale mluvil o designu....ne o tom jestli bych ho chtel ci nechtel!! Treba, jak ty rikas, bych jiny uz nechtel,ale to ja tu nepopiram,ikdyz o tom silne pochybuji.....!!
A zas jsme u toho: rekni v cem je Audi tak super.
Hlavne kdyz celou dobu nekdo jezdi nejakyma pleckama a pak presedne do Audi je jasny ze je nejlepsi,to se neda takto hodnotit. Bral bych to od cloveka ktery delsi dobu jezdil s podobnyma autam treba M-B,BMW,Audi,Volvo,Subaru,Saab,Honda....… jich plno (podobna trida a rok vyroby) a pak treba rekne jooo TOHLE je nejlepsi,tak od takoveho cloveka bych to bral jako argument k zamysleni....Jinak hlasky do eteru tohle je nejlepsi bez zadnych argumentu mi jsou knicemu! Ale chapu ze clovek je casto ovlivnem svou osobni laskou ke znacce.
Až nějaké z těch aut "na jedno brdo projedeš", tak si buď jistej že nebudeš chtít žádné jiné.
klasika v podani VW, nikdo mi nenakuka, že VW umí dělat pěkný auta. Nechali si udelat Alteu od designera Alfy-Romeo, bum prask Toledo totalni kopie, bum prask Leon to samy. Vsadim se ze Alhambra a Ibiza budou podobny, teda spis uplne stejny a pak uz nezbyva nez prejmenovat automobilku Seat na ALTEA, protoze vsechny modely budou jenom jeji derivaty. U me sou to auta co mi nic nerikaji, jsou absolutne bez osobnosti, to uz je snad lepsi i ten beznapadovy Golf. Altea se mi libila dokud byla sama.... tod muj nazor
Chevrolet Beretta 1987-1996. Klika schovaná v rámu okna: [odkaz] To mrkáte na drát co?
on Walter de Silva tusim neni primo designer techto aut, jen na to dohlizel. a ke klice u patych dveri? u alfy udelali jedine rozumne ze se na to u 159 vykaslali, kdyz uz to kopiruje kdekdo.
Je to pěkné na pohled, ale není tam ani špetka originality. Z každého pohledu je vidět styling Alfa Romeo. Je to doslova kráděž, ikdyž to bylo dělaný W.da Silvou. Navíc mi nepřijde logické postavit 3 téměř totožná auta. Všechny tyhle nové Seaty jsou vlastně 3karosářské varianty jednoho auta.
zkus se na ne spis mrknout nekam do prodejny a uvidis, ze se lisi i Toledo a Altea (a ty jsou si vyrazne podobnejsi, nez tyhle dva s Leonem)
Jdu si najit co nejvice fotek a porovnam (designove)vsechny tri najednou..zejtra dam vedet
nemaji jako soucast pracovni smlouvy dohodu a zakazu konkurence...
Kdybys ty auta videl vedle sebe, tak poznas, ze nejsou zdaleka tak podobne, jako se tvari z fotek. Podle meho nazoru neni spolecnych dilu karoserie moc, pokud vubec Leon s jeho dvema sourozenci nejake ma. Docela by me zajimalo, co budes rikat, az ho uvidis LIVE. Mne osobne se fakt hodne libi
me spis pripada ta cela zadni partie z boku jak od mazdy 3
Jeee, tak jsem si vzpomel na Audi, kde jsou taky ty auta designove na jedno a to samy brdo.....no proto asi ty ctyri kruhy...
To jako automobilce dosly napady?? nebo musi tak setrit ze 90% dilu trech aut (Leon, Toledo, Altea) musi byt spolecnych ?? !!!
Nechapu proc se Seat (potazmo VW) dalo timto smerem - tri prakticky stejna auta !! To je des co se to deje......
Vypadá fakt dost dobře..je to krasavec..Seat i když má všechny řady stejné,tak i tak je supr auto..jenom to Toledo designově dost podělali..jinak řikám..jen tak dál..
Mne teda prijde naprosto skvelej, skoda ze nejsou i fotky v cerny nebo stribrny...
Nerad bych se mýlil, ale zrovna ten designér Alfy (Walter de Silva, tuším) přešel k Seatu... tak proto... Ta klika druhého páru dveří schovaná v okně je hezká... malým dětem jistě udělá velkou radost...
Viem ze je to vsetko podobne Altea, Toledo, Leon ale prave Leon mi z nich najviac pripada este ako auto a nie vajce a vcelku sa mi paci - Leona by som este bral ale je to na hrane