Novinky
0
aj ked reagujem na stare clanky nemozem popriet zaujem...idem kuknut ci uz teraz nieje komplet uplny...hm dzive
Přejít do diskuze
Nesouhlasím. Stačí se podívat na toto [odkaz]
Doporučuji se podívat na pohled zezadu a zaměřit se na výfuky. Myslím že k citlivosti to má hodně, hodně daleko.
Doporučuji se podívat na pohled zezadu a zaměřit se na výfuky. Myslím že k citlivosti to má hodně, hodně daleko.
Dovolil bych si s Váma nesouhlasit. Jsem fanda vozů BMW a myslím, že tento optický tunning je celkem povedený na rozdíl od tunningu Hartge! Trojka je nádherné auto, řada 5 je snad ještě hezčí a vše to korunuje řada 6. Tento decentní tunning osobnost trojky podle mě pěkně podtrhl.
nechci nic rikat, ale tato 3 je zatim ta nejhorsi co BMW udelalo. Je to fakt ubohy jak 1 a 5. Jeste, ze maji tu 6!!!
Tuningové firmy upravující BMW se v posledních letech moc nepředvedly. Donekonečna navoňují kdysi vymyšlené a dávno zastaralé designy kol, plastových přilepovátek, křidýlek atd. Nejsou vůbec schopny držet krok s moderním designem BMW. Zde mě konkrétně fascinují kola Hamann, která byla sice bezvadná na E46 M3, ale zde se tak-nějak nehodí. A jsem přesvědčen, že na tak dokonalé auto, jako je nová trojka, by se tak-nějak nehodící věci dávat neměly. V tomto ohledu je úpravci MB o míle předběhli. Zdá se mi, že medvědi z jejich dílen jsou uděláni mnohem citlivěji a působí celkově dokonalejším dojmem (např. Brabus, Carlson a další). Je sice pravda, že mají s ohledem na jednodušší design medvědů řádově lehčí práci, ale to nelze u BMW vyřešit tak, že na návrh a výrobu odpovídajících doplňků rezignuji úplně...
po ceste z nadru jsem v nedelu jedno potkal na TGM,stalo tam v pritmi v cerne barve.podle fotky nic moc,ale nazivo nadhera.tohle auto spoilery nepotrebuje,nejlepsi tuning je nechat ho tak jak ho udelali.jo tunit pod kabatem to je jina,to muzu.jinak to zani kridlo si mohli odpustit...