Novinky
Opla bych si nekoupi ani kdyby to dávali zadarmo. Stačí ten smrad v interiéru nového auta.. humus. Motory,vzhled,interiér,jízda....na nic.
Co to je za argument..... kazde nove auto vevnitr trochu smrdi...zazil jsem to ... KIA,MB,Peugeot,Opel........
Pro vsechny, mam autoservis a ti co si mysli ze VW je modla ze vsech nejlepsi tak by se hodne moc divil kolik VW je total naprd a to jsou modely jako passat sharan a golf.Ale taky nove vozy Audi. Takze to neni zas tak good.Jo podivejte se na prodej Golfu V v německu takze VW velmi prumerne auto a vzhledem k te cene no more
Mám několik známých v servisu a tvrdí, že např.Golfy jsou bezúdžbové stačí pravidelně měnit olej,destičky a vydrží v pohodě 200 000km.
Jasne zalezi taky jak se kazdy o auto stara.Uz jsem videl i par hodne jetych Opelu napr Corsa B 1,5D 320tkm naprosto bezproblemovy chod jen nutna udrzba.omegu MV 6 neznicitelny motor 250tkm naprosto OK. takze je to individualni.Jen jsem chtel rict ze VW je proste normalni znacka ktera ma taky svoje mouchy a nekdy bych rekl az masarky napr vaha vzduchu dobry bussines pro servis, tezke motory TDI a SDI takze vyklepane stabilizatory atd atd
Aby bolo jasne,nie Češi predali 540 vozidiel. ale slovaci a cesi. Slovaci predali vyše 200 zo spominanej sumy a to mame len 18 dealerov!!!
klimatizaci (pozadoval jsem automatickou) a bezpecnostni vybavu.
Domnivam se, ze kupovat auto v takove akci mohou pouze lide, kteri si
uz predem vybrali a cekaji na nejakou slevu nebo ti kteri autum vubec nerozumi. Navic auto dle me specifikace nelze v CR (standartni vybava treba v Nemecku je nesrovnatelna) koupit ve standartnim provedeni.
Od stredy minuleho tydne mam novy Ford Focus Combi TDCi 2.0 100 kW
a sestistupnovou prevodovku. Zatim ho objevuji, ale nemohu si ho vynachvalit. Kdyby moje posledni rozhodnuti nepadlo na naftu, pak bych volil benzin 1.6 s plynule variabilnim casovanim ventilu.
nesmlouval bych u astry za 380, to je lowend, kde chapu dealer moc nevydela i kdyz slevu neda. bavim se o astre za 600-700tis (no, on to spis bude focus, ale to je jedno ), na ktere ty penize mam, ale z principu nebudu ten kdo vezme doporucenou koncovou cenu jako neco s cim se neda nic delat. Nedelam to tak uz x let u vsech veci nad cca 50tis, a nikde jsem se nesetkal s nepochopenim, pocitace, av technika, nabytek.. prodejci byli vzdy radi ze muzou prodat lepsi/drazsi se slevou, nez levnejsi bez ni. Urcovat aby mel prodejce urcity zisk ani nechci, ja se proste zeptam, kolik je pro nej akceptovatelne.. takze ten zisk si vlastne zase urcuje on.
Troufám si řící že mám velké množství zákazníků, kteří si u mě koupili již několik aut. Nemyslím fleetové zákazníky a firmy ale obyčejné
daňové poplatníky, kterým jsem asi dobře poradil či pomohl s prodejem ojetiny za cenu, kterou očekávali nebo ani neočekávali. Vaše glosa
vyvolala úsměv na mé tváři, protože lidi jako vy jsou profesionálním
prodejcem otestování během několika vteřin a nemusí kvůli tomu chodit do kina. Já si vážím práce všech profesí, ale po přečtení vašeho příspěvku jsem pochopil, že jediným opravdovým profesionálem na světě jste vy sám. Přeji vám mnoho úspěšných nákupů a pocitu vítězství nad lidmi, kteří vám vždycky dají jenom takovou slevu jako každému jinému.