Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Fotogalerie z Ženevy - první a druhý den

24 komentářů

GTI
Krásné snímky, chválím redakci. Nemáte telefon na tu předposlední hostesku?
Přidávám se k pochvale. Obzvlášť za neopomenutí Cadillacu BLS. Pro GTI: když už se tu rozebírají ty hostesky, tak si zamlouvam, tu vpravo z té dvojice
GTI
Jo, chápu, je hezčí než ten Cadillac
Tak teď se vlastně nemůžu urazit...ale už sem se nadechoval Jabka a hrušky nelze srovnávat.
už jsem to rozdělil, abyste se nehádali, GTI má tu krásku v červené sukni u Nissanu a Lone... tu od Fiatu s bílou čepicí a já si beru tu krásku od Nessie
. Dobre si to rozdelil, tak spravodlivo! A ked uz tu prebieha tak zivy obchod z bielym masom, tak ja by som chcel tu prvu. Ale to iba pre to, ze vyzera, ze sa vyzna v autach a da sa s nou dlho do noci rozpravat o buducich trenoch. A posobi tak seriozne. To by sa mi hodilo do toho Jaguaru, alebo Astonu DB9... A propos, ked sme pri Astone: mates urobil drobnu nepresnost pri vysvetlovani skratky PAG (radovo v pismenkach). Presne to znamena Premier Automotive (nie Automobile) Group. To len pre poriadok.
už jsem to zaregistroval, dík a ty Marko, tebe nechám si vybrat
Ne, teraz vazne: tie "vychytavky" co si nasiel: ja nechcem nikoho kritizovat za to na koho sa podoba, konec-koncov nikto nemoze za to ako vyzera, ale teda... v niektorych firmach by mohli mat boha pri sebe.
já taky nechci nikoho kritizovat, jen nejsou můj vkus, za to těm dvěma se určitě líbí
Kámo tebe by som hodil tú čiernu, ee???

zas na druhej strane, keby mi k nej dávali ako bonus čierny Aston V12, ukecali by ma
Tohle ti nezapomenu Jako bych tu někdy propagoval Fiat A teď tohle....
GTI: Lexus ->
Jo taky bych ho chtěl,je k sežrání
Panove nemate nejvetsich novinek v Zeneve trochu malo?
Vydržte až vyrobíme přílohu, prevděpodobně v pondělí.
Zpracovat obsáhlý text ke KAŽDÉ značce, kolem 2000 fotek a cca 100 videí dá trochu práce....

Díky!
SUPE!!!!!!Tolik fotek a tak brzo a na konci pěkný kočky,www.auto.cz máš pochvalu
Pivko do ruky. Jinak tadle stránka snad nemá chybu. Nadupaný, nádherný, pro mě finančně na hony vzdálený, auta. Mezi těma skvostama kočičky k nakousnutí... Otevírám lahváče a čekám na tu pořádnou reportáž!
Ta Faceliftovaná 206ka CC od Mitsubishi je docela trapná
byl jsem tam a byla to bombáááááááááááá
Ajtakrajta, toje krasa 😄)

------------------------------
[odkaz]
Italove (Fiat, Alfa i Lancia) tam sice maji spostu bezvadnych kustek, ale stejne nejhezci holky privezl saab - tu in-line bruslarky nemaji chybu!!!
teda to co stojí vedle aut není špatné..