Novinky
0
teda to co stojí vedle aut není špatné..
Přejít do diskuze
Kámo tebe by som hodil tú čiernu, ee???
zas na druhej strane, keby mi k nej dávali ako bonus čierny Aston V12, ukecali by ma
zas na druhej strane, keby mi k nej dávali ako bonus čierny Aston V12, ukecali by ma
Italove (Fiat, Alfa i Lancia) tam sice maji spostu bezvadnych kustek, ale stejne nejhezci holky privezl saab - tu in-line bruslarky nemaji chybu!!!
Pivko do ruky. Jinak tadle stránka snad nemá chybu. Nadupaný, nádherný, pro mě finančně na hony vzdálený, auta. Mezi těma skvostama kočičky k nakousnutí... Otevírám lahváče a čekám na tu pořádnou reportáž!
Vydržte až vyrobíme přílohu, prevděpodobně v pondělí.
Zpracovat obsáhlý text ke KAŽDÉ značce, kolem 2000 fotek a cca 100 videí dá trochu práce....
Díky!
Zpracovat obsáhlý text ke KAŽDÉ značce, kolem 2000 fotek a cca 100 videí dá trochu práce....
Díky!
Ne, teraz vazne: tie "vychytavky" co si nasiel: ja nechcem nikoho kritizovat za to na koho sa podoba, konec-koncov nikto nemoze za to ako vyzera, ale teda... v niektorych firmach by mohli mat boha pri sebe.
. Dobre si to rozdelil, tak spravodlivo! A ked uz tu prebieha tak zivy obchod z bielym masom, tak ja by som chcel tu prvu. Ale to iba pre to, ze vyzera, ze sa vyzna v autach a da sa s nou dlho do noci rozpravat o buducich trenoch. A posobi tak seriozne. To by sa mi hodilo do toho Jaguaru, alebo Astonu DB9... A propos, ked sme pri Astone: mates urobil drobnu nepresnost pri vysvetlovani skratky PAG (radovo v pismenkach). Presne to znamena Premier Automotive (nie Automobile) Group. To len pre poriadok.
už jsem to rozdělil, abyste se nehádali, GTI má tu krásku v červené sukni u Nissanu a Lone... tu od Fiatu s bílou čepicí a já si beru tu krásku od Nessie
Přidávám se k pochvale. Obzvlášť za neopomenutí Cadillacu BLS. Pro GTI: když už se tu rozebírají ty hostesky, tak si zamlouvam, tu vpravo z té dvojice