Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ženeva živě: Cabrio of the year 2005

20 komentářů

350 je jednička, ale bez střechy se mi už tak moc nelíbí...
Pod to bych se mohl podepsat. Ale neni nad to, kdyz se kabriolet udela z dobreho auta a pak je uspech zarucen.
SL 400 CDI mit V8-CDI OM629 mit 315 PS und 730 NM; 5,8s von 0-100 km/h; 10,1 Liter US auta druhá liga
US auta? O kterych mluvis ..... nejsi v jine diskusi? Osobne si nedokazu predstavit, ze bych si to SL koupil, ale 350Z klidne. To je dost podstatne - je to auto pro lidi a to je nesrovnatelny rozdil.
Máš recht, bo meďouři jsou pro papalaše,ale 350Z je dělaná pro mladé lidi...
V utery jsem se koukal na Jeremy Clarksona... uvedl smutnou zpravu ze i posledni opravdovy vyrobce aut povolil vyrobu dieselovych motoru. Vyhodili prototyp f-typu aby mohli uvest na x-typa v nafte... no proste silenstvi. Diesel je trapnej a je uplne jedno jakej ma kroutak, hbytnost nebo spotrebu, je porad trapnej. Poradanej chlap = poradnej motor, a 350z ho ma!!!
At je lidi jako ty kolik chce, tak se neda zaprit, ze zadne auto dnes uz bez dieslu v konkurenci obstat nemuze. Neplati to na 100% - urcite mi tady vyjmenujete seznam takovych typu a obzvlast americkych, ale v Evrope, obzvlast auto v tride, ve ktere se snazi prosadit X-Type, bez toho by to Jaguar mohl polozit rovnou.
Zapomen na to, ze pokud mas pod kapotou diesel, tak nejsi poradny chlap. Ne kazdy touzi po tom, jezdit s rodinnym autem za 11 litru benzinu. Vzdyt diesl dokaze ve vetsine kategorii dnes poskytnout velmi dobre vlastnosti za priznivou cenu za porizeni i provoz, tak proc proti nemu zbrojit?
S méďou jdi do háje..jsou to ty nejohavnější auta,teda mezi sporťáky určitě a jsou dost předražené...fakt dost..
SLK 320 CDI Triturbo mit 286 PS und 630 NM, 7,5 Liter; 5,3s von 0-100 km/h
Zavedl bych nové přísloví: Třese se jak diesel.
Moc se mi líbí je to za tu cenu opravdu super.
ne! jede líp jak benzín :😊)
M-B auta pro důchodce, kteří jezdí 90% po dálnici
CO sem taháš méďu...se probud.Toto je diskuze na 350Z a ne na trapné mediky..
stú chlapci
GTI
Tenhle cabrio, ten zvládl předek a nedotáhl zadek. Neuměl bych ho milovat, je málo vlídný, a to u kabrioletů je zásadní podmínka. Ženskejm se, zejména s odkazem na detail řadičky ale určitě líbí...
Ač nerad, musím souhlasit. Oproti kupé je to nedotažené. Vypadá jak kdyby ho někdo kopnul do *a zůstalo mu to...
Přesně míříš.
Kurňa to je krasavec...ono i zavřené 350Z vypadá dost dobře a kabrio..vau
Paráda nissan se mi začíná líbit čím dál tim víc. Sice vypadá zezadu o něco hůř než coupé ale to vůbec nevadí každé auto má svoje mouchy.Souhlasim s MichalemH: MB jsou auta pro zazobaný důchodce !!!!!!