Novinky
0
Nedávno jsem potkal tmavě modré Quattroporte v Praze a plížilo se Senovážným náměstím.Byl to zážitek, to auto má duši a grácii, kterou nemají ani BMW a ani Mercedes Benz.Ten zvuk který vydával nemá ani Porsche CARRERA.Jdu do QUATTROPORTE,už mi chybí jenom 3.100.000 a pak sebudu plížit taky, ale 300km/h.Ale proč diesel?proboha,už i Jaguár a teď i Maserati!!! Luko, nedelejte tuto blbost,to se nehodí
0
tak tak.. diesel a maserati, to by som chcel vidiet podla akeho marketingoveho prieskumu na toto prisli.. diesel je do rodinneho kombiku alebo do traktora..
0
Me by ten diesel tak nevadil. Vyvoj nezastavis a kdyz chce trh naftu, tak ji dostane. Spis me vadi, ze by to mel byt ten od VW. Cekal bych, ze se pokusi nacpat tam neco od Fiatu.
0
a konkretne?
0
Konkretne nic, mohli upravit nektery z tech ktery maj, aby se nedalo rict, je v tom motor z toho a toho.
Chlapci, kdo z Vás měl tu čest s V10 TDI že jste ho odsoudili ?
konecne jsem se dockal to bude neskutecny delo, to by mohlo M5 i CLS 55 AMG strcit do kapsy. Quattroporte bude konkurent pro S 65 AMG.
jsem ale zvedavej na prevodovku
jsem ale zvedavej na prevodovku
he he už i v maserati ropák .. ba ne s V10 jsem měl možnost krátké jízdy v touaregu a bylo to hodně hustý svezení ... no ale jinak se mi třeba XJ líbí víc ....
Zajímalo by mě, jak si v roce 2004 Quattroporte vedlo...obzvláště na americkém trhu. Ale nikde se nemůžu ničeho dopátrat. Stejně jako Ultraprovokacion bych i já dal přednost Jaguaru XJ. A v benzínu!
brikety do maserati néééééééé
Podle mě kdo uvažuje o tom, že by si koupil Maserati, neuvažuje o dieselu. Kdo uvažuje o dieselu, neuvažuje o Maserati. Ty dvě věci k sobě prostě nejdou. A už by se ti italové měli dát dohromady. Že už se testuje naftové Gallardo, to je na zblití, ale dá se to pochopit, když to patří audi, ale že by i samotní italové uvažovali o něčem takovém...
A přitom mají ve všech směrech plnou hubu odkazů na tradici...
A přitom mají ve všech směrech plnou hubu odkazů na tradici...
Ale představ si ten jedinečný pocit. Usedneš do luxusního interiéru a otočíš klíčkem. Po celém těle se ti rozeběhnou příjemné vibrace Okolostojící, kteří nejsou odhlučněni tak jako ty, uslyší chrochtavý projev tvého dravého motoru. Když budeš předjíždět v mírném stoupání, z výfuku se ti vždy vyvalí malý obláček černých sazí..
zas ja mam na to nazor taky ze diesel nepatri do sportovych maserati(preto neviem ci lambu zrovna netoto..),ale quattroporte je limuzina a preto niektori zakaznici naozaj mozu mat o ten motor zaujem.V10 by mohol pekne pocvicit.a ked sme u toho quattroporte som videl aj ja nazivo a je pravda ze akokolvek vam mercedes pride pekny,tak Q je kraasne!nesudte ho podla fotiek.je silne nefotogenicke.pininfarina je proste tipek