Novinky
Píšu, píšu, chci to opepřit (někomu) a neumím ty ksichtíky. Ciello odmítl se podílet na mém učení. Je tu ještě někdo, kdo to nemá chráněný autorským právem a rád a zdarma mně to korespondenčně naučí?
- dopises slov👋vetu/pismeno za ktore chces dat xicht. Proste a jednoducho iba misou kliknes na Tebou preferovany - ten sa v okne objavy ako subor viac alebo menej psychodelickych znakov. Nezlaknes sa. Pises dalej a ked odkliknes "vloz prispevek" v diskusii sa to objavy ako xichtik
Zkouším ksichty: Uvidíme.
, vlastně - A děkuju.
Ted uz s tebou bude k nevydrzeni Tvoje prispevky uz nebudou jen docela slusny povidky, ale i komiks
To si setsakra piš, kámo.
došel si někdy na konec, jako, že už si nemohl dál psát svůj příspěvek, teda povídku ?
Teď nerozumím. Jak, že jsem došel na konec? Myslíš, jako že jsem nemněl slinu co psát dál? Nebo technicky, že mě to jako nenchalo napsat více slov?
no jako, že už redakce nevěděla kudy kam, tak ti přistřihli prostor pro příspěvek
Kde mi to přistřihli? Myslíš nahoře, o Careře?
no né, ty si ještě tady, koukej mazat do hajan, před tím vyčůrat a vyčistit zoubky
carreru ne, ale jestli se ti to vůbec někdy stalo ? nebo píšeš ty dlouhé skororomány pro mě ?
carreru ne, ale jestli se ti to vůbec někdy stalo ? nebo píšeš ty dlouhé skororomány pro mě ?
Nikde se mi to nestalo, neboť se mi to stát nemohlo. Nejsem z těch, co je odkojil Curt Cobain. Vyrůstal jsem na vlně Led Zepp. Třeba. Takže do tohohle motoristickýho ráje jsem vlezl asi před třema nedělema. Ty romány, jak říkáš, píšu pro to , abych vyvážil jiné příspěvky. Nemyslím teď ty tvé. Jestli chceš, jeden ti sem můžu hodit. Třeba na Volvo - Miluju soby. Teda jen něco z nich a pokud to visí na zdi horský chaty. A to vod tý doby, co jsem jednou začal vážně uvažovat, jestli by nebylo od věci nezkoušet jich patnact vytlačit najednou z dálnice svým parádním CX 90 s vyhřejvanejma koberečkama. To abych moh jezdit celoročně v ponožkách. Miluju těsnej kontakt... Koupil jsem ho v prosinci u nás zarohem, pár mílí od severní točny...
Zdravim vsechny,
musim uznat ze se panum redaktorum podaril strucny ale obsazny clanek jak na vystavu. Sam v Zeneve ziju a vim jake to tu je komplikovane kolem pale😜a v konani autosalonu. Asi bych dodal ze neni moc dobry napad spolehat se na parkovani kolem Pale😜a. Spis bych doporucil zaparkovat nekde nedaleko obchodniho domu Balexert, coz je nakupni stredisko nedaleko letiste smerem do centra mezi ulicemi Avenue Louis-Casai a Carrefour Du Bouchet. Tam se da zaparkovat a pak je nejjednodussi vzit MHD autobus cislo 10 ktery vas vezme az na letiste a Pale😜o je hned vedle. Jizdenka stoji 2.20CHF. My to tak delame a je to mnohem lepsi. Mrknete na www.geneva.ch kde maji dost dobrou mapu.
Uzijte si autosalon a treba se tam potkame.
Dan
musim uznat ze se panum redaktorum podaril strucny ale obsazny clanek jak na vystavu. Sam v Zeneve ziju a vim jake to tu je komplikovane kolem pale😜a v konani autosalonu. Asi bych dodal ze neni moc dobry napad spolehat se na parkovani kolem Pale😜a. Spis bych doporucil zaparkovat nekde nedaleko obchodniho domu Balexert, coz je nakupni stredisko nedaleko letiste smerem do centra mezi ulicemi Avenue Louis-Casai a Carrefour Du Bouchet. Tam se da zaparkovat a pak je nejjednodussi vzit MHD autobus cislo 10 ktery vas vezme az na letiste a Pale😜o je hned vedle. Jizdenka stoji 2.20CHF. My to tak delame a je to mnohem lepsi. Mrknete na www.geneva.ch kde maji dost dobrou mapu.
Uzijte si autosalon a treba se tam potkame.
Dan
Škoda Superb v liftingovaným kabátě s osmiválcem od mámy. Nebo ta crossovka od pana Krále, co tu nad ní jen tečem? To byste jeli?