Novinky
0
Športová jazda s kletotajúcim dieselom a s vetrom vo vlasoch musí byť ozaj veľkým zážitkom.
0
Pezotacke diesle velmi neklepu ak o tom nevies, HDi je o inom ako VW a pod.
0
Aj common raily klepu rovnako ako ostatné diesle.Ľudia kupujú kabriolety pre zábavu a je jedno či žerie 5L či 8L.Naviše diesel sa pre športovú jazdu veľmi nehodí,aj keď v prípade 206CC sa len ťažko dá hovoriť o športovej jazde.Je to auto určené pre slečinky.
0
Navise diesel sa pise s "y"! (Myslim v slove "navyse"! Nie Dyesel! )
0
Prepač.V slove naviše ti chýba mäkkčeň.
0
By si sa cudoval ci pre slecinky .... vies ake motoru sa do toho montuju?Neboj 1.1 to nie je
0
Viem.Motor 2.0(136k)dokáže dokáže malý kabriolet slušne rozhýbať.No 850tisíc Sk(pri motorizácii 2.0) by som za taký vrchol nevkusu rozhodne nedal.Mám trochu iní pohľad na autá ako ty a radšej za tie peniaze by som si zaobstaral 206RC(177k) ktorý je dokonca lacnejší.Pri tomto aute by si rozhodne zažil viac zábavy.Osobne 206CC nepokladám za pravý športový roadster.
Johnny_P
0
proboha proč srovnáváš RC s CC. To je přece o něčem jiném?! :no: např v RC ztratíš to základní co od cabria čekáš a to je stahovací střecha >😁 Tak se vrať na to tvý slovensko a buď zticha. stejně je ti v tý slovenštině * rozumět.