Novinky
0
sdhlifaôadsôasbasdfrlknr - nebojte,nešibe mi.To mi iba padla sanka na klavesnicu... Je to fakt brutalne delo...
0
Hustý perfektní libový dělo
0
je porad rychlejsi a to je starecek! Ze by to bylo v motoru? No ale vypada krasne - jenom to bude tezky jako prase - go Lotus
0
McLaren je stařeček, ale váží asi jen o půl metráku méně než facelift Zondy od Paganiho. Pagani pracuje hlavně na novince - myslím, že se zatím jmenuje C9, která přijde asi za 2 roky a snaží se dostat na trh v USA. McLaren má částečnou hmotnostní výhodu v absenci posilovačů řízení a brzd a ABS a také má menší kola - 17". Technologicky je Zonda (Zonda F) dál a zdá se býti povedeným nástupcem právě McLarenu F1 (Enzo je kvalita, to bez diskusí, ale morálním nástupcem asi ne)
0
nech bejt,je to špička.
Něco takového mít v garáži tak jsem king , ale myslím si že toto autíčko neuřídí jen tak někdo, ale výkon je to uctihodný a takové auto je fakt šupa. Řikám"jen do boje"
Na www.stratosfera.cz/speedonline je porovnanie starej Zondy s Mitsu EVO VIII FQ400. Odporucam precitat.
pripomina mi to test Enzo proti Audi Hohenester Sport quattro z roku 1980! v rozbehu vyhralo diky quattro taky audi, ale na nejake delsi zavody a uzke zatacky nemaji tyto automobilky sanci, hlavne ve vyssich rychlostech skacou jak kozy. Dalsi nevyhoda je maly obsah, kazdy kdo studoval strojnictvi vi, ze i do jednoho obsahu se da strcit 1000koni, ale podle toho se zkrati vydrz motoru.
tu je cely test, ktery by mohla redakce prelozit: [odkaz]
tu je cely test, ktery by mohla redakce prelozit: [odkaz]
Pagani Zonda je překrásné auto. Je (prý - vlastní zkušenost nemám) velmi přátelská a snadno ovladattelná. Je to jeden z NEJ supersportů... Říkat něco víc je asi zbytečné!
Viděl jsem v Italii u benziny na vlastni oci-cely autobus si Zondu prohlid snad i ze spoda, je to delo.
ten test na autobilde vyzera absolutne super.* enzo.chcem audi..alebo metro, 205 T16, S4, RS200.......
602 koní,super *,motor s tuningovej dielne Mercedesu AMG a otvaranie dverí spolu so strechou hovoria za seba!!!!