Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Pagani Zonda F: ještě silnější...

18 komentářů

sdhlifaôadsôasbasdfrlknr - nebojte,nešibe mi.To mi iba padla sanka na klavesnicu... Je to fakt brutalne delo...
Hustý perfektní libový dělo
je porad rychlejsi a to je starecek! Ze by to bylo v motoru? No ale vypada krasne - jenom to bude tezky jako prase - go Lotus
McLaren je stařeček, ale váží asi jen o půl metráku méně než facelift Zondy od Paganiho. Pagani pracuje hlavně na novince - myslím, že se zatím jmenuje C9, která přijde asi za 2 roky a snaží se dostat na trh v USA. McLaren má částečnou hmotnostní výhodu v absenci posilovačů řízení a brzd a ABS a také má menší kola - 17". Technologicky je Zonda (Zonda F) dál a zdá se býti povedeným nástupcem právě McLarenu F1 (Enzo je kvalita, to bez diskusí, ale morálním nástupcem asi ne)
nech bejt,je to špička.
Něco takového mít v garáži tak jsem king , ale myslím si že toto autíčko neuřídí jen tak někdo, ale výkon je to uctihodný a takové auto je fakt šupa. Řikám"jen do boje"
Na www.stratosfera.cz/speedonline je porovnanie starej Zondy s Mitsu EVO VIII FQ400. Odporucam precitat.
pripomina mi to test Enzo proti Audi Hohenester Sport quattro z roku 1980! v rozbehu vyhralo diky quattro taky audi, ale na nejake delsi zavody a uzke zatacky nemaji tyto automobilky sanci, hlavne ve vyssich rychlostech skacou jak kozy. Dalsi nevyhoda je maly obsah, kazdy kdo studoval strojnictvi vi, ze i do jednoho obsahu se da strcit 1000koni, ale podle toho se zkrati vydrz motoru.

tu je cely test, ktery by mohla redakce prelozit: [odkaz]
nemá chybu,prima lízátko
Jeden z najkrajsich supersportov vobec
Pagani Zonda je překrásné auto. Je (prý - vlastní zkušenost nemám) velmi přátelská a snadno ovladattelná. Je to jeden z NEJ supersportů... Říkat něco víc je asi zbytečné!
Absolutne fantasticke, toto auto je ako site na moj vkus. Treba priviest na trh do USA.
Nechcem ho.nevojde sa mi do garáže
Viděl jsem v Italii u benziny na vlastni oci-cely autobus si Zondu prohlid snad i ze spoda, je to delo.
ten test na autobilde vyzera absolutne super.* enzo.chcem audi..alebo metro, 205 T16, S4, RS200.......
602 koní,super *,motor s tuningovej dielne Mercedesu AMG a otvaranie dverí spolu so strechou hovoria za seba!!!!
Super delo