Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nissan Zaroot: SUV budoucnosti má křídla

6 komentářů

tak nejak to k sobe ladi, oboji je dost strasny 😄)
skoda len ze ked s nim clovek zaparkuje medzi vozidla neotvori dvere-ale vlastne da sa prepchat aj cez okno
Tym ze je to koncept, tie dvere by ma tak netrapili. Okrem toho, povrava sa (na zahranicnych serveroch), ze koncept ktory Nissan predstavy v Zeneve (teda tento) by mal byt v HRUBYCH RYSOCH predobrazom buducej gen. Terrana.
Kdyby radsi naznacili co hodlaji udelat s propadakem zvanym posledni generace Primery
Slovne to uz pomenoval, nielen naznacil. Bude to crossover - asi nieco ako Quasqai, len o triedu vacsie. Naviac, zvazuje sa, ze vyroba pobezi vo francuzskom zavode (Sandouville?). Co je podla mna dost nebezpecny krok - ludia nie su zvyknuty (zatial) klasicke auto nahradit crossoverom. Ucite nie vo velkom. Naviac, asi to bude drahsie, ako bezny sedan/kombi. A koncept toho auta sa urcite ukaze, ale Primera ma pred sebou este cca 2 roky, takze najskor buduci rok
O Quasqai vim. Ze by to mela byt nahrada za Primeru je pro mne novinka. Ale pokud je to pravda tak to znamena u Nissanu konec sportovne ladenych klasickych aut ve stredni tride. (... tudiz moje rozhodnuti hledat nastupce moji Primery spis u Hondy je zrejme spravne)