Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Studie Firepower: sportovní klasika v podání Chrysleru

8 komentářů

Amíci začínaj dělat pěkný karky!!
připadá mi to že se někdo moc koukal na filmy o válce ... crossfire, Firepower. ale za s na druhou stranu auta to jsou pěkný
...ale tie podlhovaste svetla vedla masky nemuseli. Inak je to vcelku pekne, aj ked viac sa mi paci Shelby GR1. A toto je nielen konkurencia, ale dizajnovo trochu podobne auto. Takze Chrysler podla mna doplatil na to ze Ford nieco v rovnakom case urobil lepsie. Naviac, na rozdiel od Chrysleru ma v stavbe skutocnich sportakov nejaku tradiciu.
ale vzdyt to se s shelby neda vubec srovnavat. naprosto jina trida nez tahle slatanina vseho mozneho. zezadu jsem na prvni pohled myslel ze je to aston, zepredu si kazdy najde svuj oblibeny prvek, viz treba supermoderni led svtilka vedle chromovane masky, kde pusobi jak pest na oko. tvar zadniho blatniku pusobi jako by to zezadu nekdo nabral a nejaky sikovny karosar to pekne nahnal kitem...
se nekde srazil Viper s Nissanem Z350kou, ne?
fakt krasna kara !
Člověk by vážně ani nevěřil, že je to amerika. Hlavně zezadu...
Je to paradna raketa. Toto uz ked sa niekomu nepaci, tak asi len preto, ze si to nemoze nikdy dovolit. Cela paleta CHRYSLEROV je vydarena. Ma to proste iskru a nieje to take okukane jak Mercedes alebo BMW. To ma uz hocijaky cigan.