Novinky
0
Je to uz sice otrepane ale zas sa musim opytat, naco je komu v USA tak vysoký výkon? A ked uz tak preco tam radsej nedaju nejaký turbodiesel? mal by o polovicu mensiu spotrebu a väcsi moment ktorý savam na pri rýchlodtných limitoch zide ovela viac ako 298kW!
0
protoze v usa diesely moc nemusej... benzin tam maj faaakt levnej, v texasu udelas dulek a tece z nej ropa ... a (viz starsi fordy) sou ujety na silny benzinovy osmivalce s obrovskou spotrebou
0
No uplne nejlevnejsi neni maj tam mozna i drazsi ale je to tak ze voni cenu neresej.A kdyz ty si koupis nakej 5 L. tak musis pocitat s tim ze s tim nebudes jezdit za roh pro rohliky zejo.No ale jim je to jedno tam ma kazdej 5. mustanga a corvettu.
0
A já se tě musím zeptat: na co jsou evropským multimilionářům Ferrari a Rollsy, které žerou mnohem víc, než běžná americká auta??? Odpověď je v obou případech stejná: kdo na to má, tak si to koupí. Kdo nemá, zbývají mu ekologicko-levičácké cinty. není nic snažšího, než dělat Z NOUZE CTNOST. Jako ty.
0
hmmmmmm hezké ... moooooooooooooooooc hezké, ale nevim jestli je to jen dojem z fotek ale ten původsní se mi zatím líbil víc .... možná si časem zvyknu ale je to stejnej případ jako u Lincolna Navigatora, kde pro modelový rok 2005 dostal spoustu potřebných technických zlepšen¨í, ale i jistou změnu designu. A v tom se mi taky líbil původní model víc .... každopádně podle mě je Range Rover III jedno z absolutně nejkrásnějších a nejlepších aut jaký se kdy vyráběly
jo jinak jsem si ještě všimnul že tyhle bezbarvý zadní světla jsou nějak populární ... už je má nový infiniti fx