Novinky
Zda se, ze o2 se skodovce povedla ...
otazkou zustava co na to v ni cesky ridic, uz tak je "oktavka v tedeicku nejlepsi auto na svete" a podle toho taky jezdi, co teprv az opravdu nekdo duveryhodnejsi uzna, ze je skutecne dobra, to pak bude "nejlepsi auto co kdy bylo na svete vyrobeno" a vsichni vymazani (a nerikam ze to jsou vsichni vlastnici, aby nedoslo k omylu) octaviari pridaji adekvatne na agresivite To bude veselo na cestach
otazkou zustava co na to v ni cesky ridic, uz tak je "oktavka v tedeicku nejlepsi auto na svete" a podle toho taky jezdi, co teprv az opravdu nekdo duveryhodnejsi uzna, ze je skutecne dobra, to pak bude "nejlepsi auto co kdy bylo na svete vyrobeno" a vsichni vymazani (a nerikam ze to jsou vsichni vlastnici, aby nedoslo k omylu) octaviari pridaji adekvatne na agresivite To bude veselo na cestach
Škoda už to přehání.Má krasnej derivát golfu,ale čeho je moc toho přliš.
Proč nedostal zlatej volant BMW 1.Auto naktere jepořadnik v německu a volant nemá.Smrdí tady prachy
Proč nedostal zlatej volant BMW 1.Auto naktere jepořadnik v německu a volant nemá.Smrdí tady prachy
Na to, že Octavia je střední třída, už jsem si.... ne nezvykl, ale vím, že nemá cenu protestovat. Nicméně Mercedes třídy A že je střední třída???? Mercedes třídy C bude zjevně asi konkurent přinejmenším sedmičkového BMW
Nižší střední a střední třída: Škoda Octavia
Čti
Čti
cituji doslova (!!!): "Zajímavé je i to, že ve střední třídě porazila Octavia například druhé BMW 1 nebo Mercedes-Benz třídy A." Já tedy čtu! A ani jedno z těch tří aut není u mě střední třída a nikdy nebude. Klidně ať se Evropani tou miniaturizací zadáví.
To napsali tady na auto.cz, ale kategorie je Nižší střední a střední třída. Jinak co se týče miniaturizace - Evropská auta zatím rostou, ale doufám, že to skončí nechci dopadnout jako v americe na co je mi 5 a více metrů dlouhé auto ve městě 😄
horni hranice velikosti danych trid se sice zvetsuje. to je pravda, ale stale vice lidi tu jezdi necim, co vypada jako autíčko na dálkový ovládání. Já zase nechci skončit jako v jižní Evropě, kde kličkuje v ulicích miliarda pidi-aut a skůtrů. každý čtvrtý auto co tam jezdí je nějakým způsobem nabouraný....
Pro informaci: existuje obecné značení tříd vozů, jako je např. A0 - Fabia, Polo apod., A - Octavia,Golf, Mercedes apod. B - Superb, Passat apod. atd.
Takže Jestliže Mercedes vyrábí vůz třídy A, je to ta samá třída jako Octavia, možná jen v očích některých je to A od Mercedesu blýskavější a "prostě nesrovnatelné". Automobiloví odborníci však vědí své.
Zkuste doporučit Mercedesu, ať se s třídou A vůbec nezahazuje a nevystavuje se srovnávání s nějakým * z Česka, neb co je české je prostě sr**ka
Takže Jestliže Mercedes vyrábí vůz třídy A, je to ta samá třída jako Octavia, možná jen v očích některých je to A od Mercedesu blýskavější a "prostě nesrovnatelné". Automobiloví odborníci však vědí své.
Zkuste doporučit Mercedesu, ať se s třídou A vůbec nezahazuje a nevystavuje se srovnávání s nějakým * z Česka, neb co je české je prostě sr**ka
Pamatuji se velmi dobře na dobu, kdy se začala vyrábět Octavia (starší model) - všichni z toho byli naprosto unešeni a automobil byl zařazen do střední třídy, protže prý byl moc levný na to, aby se zařadil do třídy vyšší... Pamatu¨jete si také na tyto blafy vlasteneckých neználků? Nemám nic proti Škoda Simply Clever a.s., ale stále nechápu to naivní vlastenectví některých našich spoluobčanů, kteří ze Škody stále dělají NAŠI fabriku, kde se dělají ty nejlevnější a zároveň nejlepší vozidla na světe... 1. ŠKODA není naše, co se bude vyrábět, kde se bude vyrábět nerozhodují naši lidé, ale jedinci z VW, kteří si do toho nenechají kecat. 2. Cena auta, náhradních dílů a servisu je mnohdy vyšší než ceny aut vyráběných na západě od nás. 3. Podle mě je tohle všechno pěkná prasárna, protože dělníci dostávají třetinovou mzdu v porovnáním se zahraničními pracovníky, podíl Škody na trhu v ČR je téměř 50%, marže pro obchodníky s vozy škoda jsou jedny z největších atd. - tedy není vlastně škoda pro nás pro čechy drahá? Nová octávka je cenově nastejno jako nový Golf, Audi A3 a téměř i jako BMW 1. ŠKODA je prostě VW se šípem na kapotě a to je vše, co nám z naší škody zůstalo, nechápu zaryté vlastence, kteří pořád tvrdí, že je to naše auto, je levné atd. ...............Až za deset let bude ŠKODA vyrábět jen na Ukrajině a v Indii a v nynější fabrice v MB budou mít Vietnamci sklad na jejich textil, pak možná i ten největší vlastenec pochopí, že bylo všechno jinak a že ŠKODA je podnik, který chce docílit zisku, tak jako ostatně všichni, a není to bohužel podnik, který vyrábí pro čecháčky ty nejlepší auta za lidovou cenu...
Nejseš tak trošku paranoik? Zřejmně jsi si šlehnul , nebo nahnul z lahvinky víc než bylo zdrávo, než jsi vypotil ty zhovadilosti.Tak předně Škoda je Česká automobilka patřící pod koncern VW , tam patří i Audi , Seat a jiný , je spousta jinejch automobilek , který se slučujou do koncernů , protože samostatná automobilka do budoucna to bude mýt hodně těžký...Když se vrátíš o několik let zpět a zamyslíš se nad tím co škodovka produkovala a co produkuje nyní dáš za pravdu mě , že firma udělala ohromnej skok v kvalitě ,produktivitě.Proto je pochopitelný , že vložené investice se musejí VW vrátit a nejen to ,ještě vydělat.Bez toho šípu , jak píšeš by Němci tuto fabriku nikdy nekoupili, kdyby jsi znal trošku zákulisí smlouvy mezi škodou a vw , byla to jedna z podmínek . Další byla , že škodovce pomohou ze začátku s modernizací , moderní technologií, a spoustou jinejch věcí , přičemž škodovku výrazně neomezují naopak má víc volné ruce jak jiné automobilky sloučené v různých koncernech..
A to , že to tak je je neustálý nárust produkce , oblíbenost značky na západním trhu a taky tím , že to je nejúspěšnější firma unás..
A to , že to tak je je neustálý nárust produkce , oblíbenost značky na západním trhu a taky tím , že to je nejúspěšnější firma unás..
S těma maržeme obchodníků Škoda jsi mne rozesmál, ale jinak do toho fakt vidíš, smekám. Kdypak ses byl podívat naposledy v nějaký automobilový fabrice?
Zkus ten patriotismus vymluvit 23 000 lidí pracujících přímo ve Škodě a cca 100 000 lidí u českých subdodavatelů, jejichž zaměstnání na firmě Škoda závisí. Škoda je českou firmou, která se pohybuje na mezinárodním trhu a jako taková využívá služeb světových dodavatelů.
Myslíš si snad, že všechny součástky u VW nebo BMW jsou čistě německé? Nebo že SEAT je čistě španělský?
Myslíš si snad, že všechny součástky u VW nebo BMW jsou čistě německé? Nebo že SEAT je čistě španělský?
Heeej, přemejšlel jsi, když jsi tohle psal??? Když jsem postavil Oktávku v Eleganci a vybavil jsem jí vším co se dalo, jako kožený sedačky elektrický posunovatelný, navigace, mobil, duální klima atd atd tak se dostaneš na 950 000,- s 2.0 litrovim TDI. Což se mi nezdá málo, ale oproti konkurenci to je docela levný. A jestli už jsi seděl v nový Oktávce tak víš, že je to srovnatelný, né-li lepší než třeba Golf a Astra.
Jo a stim, že Škoda není česká firma, tim bych chtěl říct, že třeba Volvo a Mazda jsou americký značka??? To že sedí v křesle generálního ředitele nějakej cizinec vůbec nic neznamená... Vim o několika velkých firmách v zahraničí, kde podobně působí češi...
Jo a stim, že Škoda není česká firma, tim bych chtěl říct, že třeba Volvo a Mazda jsou americký značka??? To že sedí v křesle generálního ředitele nějakej cizinec vůbec nic neznamená... Vim o několika velkých firmách v zahraničí, kde podobně působí češi...
Je vidět že závist není doménou jen Čechů , ale i Slováků a hlavně Slováků..