Novinky
Byl vydan 10/2003 a ne 10/2004. Viz [odkaz]
Jinak ale diky zato, ze neco takoveho u nas vychazi v cestine.
Jinak ale diky zato, ze neco takoveho u nas vychazi v cestine.
ja osobne sice jazdim michelin alpin a2 ale aj tak by ma zaujimalo ako su na tom v porovnani so spickovymi pneumatikami od michelinu, continental alebo goodyear nase lokalne znacky barum a matador. Nikdy som nejazdil barum ani matador a vyrobcovia o svojich produktoch samozrejme pisu len v superlativoch, ale zaujimala by ma skutocnost a porovnania.
to je fakt. tiez by ma to VELMI zaujimalo, aky velky rozdiel medzi nimi je. mozno ani uz nie tak velky..
Stejnou otazku jsem si polozil dnes rano a do minuty jsem videl tabulku s vysledky testu, kde byly i Barumky (Matador netusim). Link vam neposlu, protoze to bylo tak jednoduchy, ze vam poradim slovy meho kamarada: Zkuste celosvetovou informacni sit. Heslo google.
Jsem s nimi spokojený a opotřebení souhlasí, za jednu zimu (cca 25 000 km) jsem se dostal na předních kolech na 4-5mm.
Nevite jestli je nekde porovnani zimnich a letnich pneu? Nejlepe v zimnich i v letnich podminkach. Predem diky
na www.e-pneu.cz je prehled velkeho mnozstvi testu vcetne vyhledavani (letni/zimni/rozmer,znacka ...)
Goodyear UltraGrip 6,
Michelin Alpin A2,
Nokian Hakkapeliita NRW, -tieto 3 hodnotené ako "výborné"
Bridgestone Blizzak LM-18,
Pirelli Winter 190 Snowcontrol -rozdiel oproti výsledkom 195/65 R15 od ADACu,
Vredestein Snowtrac 2,
Dunlop SP WinterSport M3, -aj tu je rozdiel oproti 195/65 R15,
Semperit WinterGrip, -potialto "odporúčané"
Hankook Ice Bear W440,
Fulda Kristall Montero, -"menej odporúčané"