Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Yamaha MT-01: brutální monstrum

7 komentářů

To je opravdu povedený kousek. Dle mně má šanci stát se kultovním motocyklem jako např. V-max. Moto bude mít brutální akceleraci, ale nejspíš to nebude nejlepší volba pro sportovní projížďku v serpentinách a jsem zvědav co to udělá na uskákaných českých okreskách. Spotřeba bude určitě taky velmi pěkná Nic ovšem nezmění fakt že vypadá úžasně. Co na to honda?
myslim ze honda na to nic..
Honda ma VTX1800, je jen otazkou casu, kdy po vzoru Yamahy vezme motor z powercruiseru a namontuje ho do lehciho a ovladatelnejsiho podvozku, ktery bude mit stupacky dostatecne vysoko, aby je jezdec i pri normalni jizde netahal furt po asfalte, jako je to v pripade VTXa, v tu chvili by se totiz dalo konecne vyuzit toho motoru "naplno". No uvidime, na Vmaxe to taky zkouseli, tak to snad zkusi i na MT-01.
Honda nic , ta nemela odpoved ani v pripade V-maxu . Kazdopadne pekny kousek i kdyz to neni moje krevni skupina , ja jezdim CBR 600 RR , jedine co mi snad na te krasavici vadi jsou ty dva poharky na brzdovou kapalinu . Myslim , ze kdyby to vyresili jiz tou , jak to nazvat , zalisovanou krabickou , tak by to tak nekazilo prvni dojem . Nemam pravdu ?
Vmax mel ze staje Hondy dokonce dva konkurenty, prvnim byla v dobe Vmaxova vzniku (1985) VF1100C Magna vyrabena 1984-1986, v novodobych dejinach se pak objevila X4. Ani jedne se ale Vmaxe nepodarilo sesadit z pomyslneho trunu a ten si zije dal a dal a blizi se jeho 2Ote vyroci na ktere Yamaha samozrejme pamatuje specialni limitovanou anniversary edici.
mas no,,ten wopruz me sere i na cagive,,,
Nevěřím vlastním očím opravdu nádhera na dvou kolech,mít půl melounu jdu do ní ale to žel bohu nemám ha ha