Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ferrari F430 LIVE - fotografie z výstaviště

24 komentářů

Myslel jsem, že je to nové auto, ale ono to má 30% společných dílů s 360 Modenou...Takže to je něco mezi faceliftem a novým autem.
ani *,F430 je čistokrevný nástupce Modeny a není to facelift! ma keramicke brzdy a design přebira z Enza!peace
Nádhera ...
Tak tohle auto je nádherný
Ku.va to je ale nádhera, už šetřím.
TO JE KRÁSA
Myslim si že to je jeden z nejhezčích sporťáků...spolu s Koenigseggem CCR a Lambo Murcielágem...a rozhodně se mi líbí víc než předešlá 360 Modena...
To se jim fakt povedlo. Z Modeny jsem po 355 nadšený nebyl (co se gesignu týče), ale tohle auto je prostě super. I když na něj nikdy nebudu mít (a i kdybych měl, jsou levnější způsoby jak se sprovodit ze světa ), tak pár příštích nocí se ve snu určitě budu prohánět v týhle krásný káře...
co??????????????????v ničem lepšim v životě nepojedeš!!!! je to bomba kara,asi se zní poseru!!!!!!!!!!!!!!!!!§
Úúúúúúúúúúúžasné.. 500 koní v takovémhle kabátě??? Musím jen tiše přikyvovat...
Jakto, že tady nikdo ještě nekritizoval ty Fiatovský hnusný a špatně slícovaný díly na přístrojové desce, co se mezi ně i Euro vleze a ten absolutně nepoddajný podvozek, který v porovnání s Golfem dá pocítit každou nerovnost na silnici?
hm, ty budeš chytrák porovnávat tohle s Golfem,a chceš li se houpat-i na cestě-, tak si pořiď houpací síť
Svata pravda,ten kar tomu * rozumi!!!!!
No neviem, tie detaily sa mi zdaju dost gycove (tie spatne zrkadla s napismi F430...). Predok, zadok a aj interier vyzeraju tak trochu lacno (akoby sa az prilis snazili ohurit a to Ferrari naozaj nemusi), nepomozem si, aj 355 a aj 360 boli urcite krajsie auta
A je to tady...
ty tomu tak rozumis ty vykokoceny slovaku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vy slovaci vite * o autech!!!!!!!!!!!!!
Diky ze si mi to vysvetlil.
lidi co umi akorat nadavat si nevsimej, kdo by si taky dal prezdivku 50cent, hlavne, kdyz uz ji ma nekdo jiny
Tupý český pepík.
Ja myslim, ze ty ses lacnej aspon po fabii. Slovo "gycove" neexistuje. To je esperanto?
Naprosto nádherný!!! Ten předek... bomba!!!
*tiše žasne* *slintá* *posadil se na**** *leze dovnitř* *posadil se na**** tak asi takhle nějak Je prostě úžasná... zvenku i zevnitř...