Novinky
0
Nepripomina vam to nahodou Porsche Boxter?
0
ne
0
jo uplne, videt toto auto live tak pokud nejsi fanousek aut, rozdil skoro nerozeznas, moji znami si vzdy mysli, ze jeto porsche a ja jim musim zurive vysvetlovat ze jeto jen levna asijska kopie
0
Jaká asijská kopie??? Vždyť MR2 (tento typ) se objevila před Boxstrem.Navíc-opravdu si myslíš, že Boxster je opravdický Porsche,taková ta klasika. Rozhodně ne. Je to něco jako kdysi typ 928.
0
No tak to zas ne. 928 byla rozhodně větší přehmat než Boxster. Boxster pochopitelněsahá 911 někam po kolena, ale narozdíl od 928 aspoň vypadá jako porsche Ale k původnímu příspěvku, kouknul jsem na to auto a hned jsem šel do diskuse napsat, že z toho předního bočního pohledu je Boxster hadr. A vida, už to tu bylo
No to je fakt hnus, mit nejty v blatnikach, to je jak kdyby mely upadnout... Jinak fajnovy auticko
Stejně tak jako toto auto má novou optiku, tak i přesně já jsem si nedávno pořizoval nové brýle za auto. Myslím si, že je to velice důležité, mít nějaké kvalitní okuláre, protože stačí opravdu malinkaté pochybení a s člověkem to pak nemusí dopadnout dobře... Kdybyste někdo sháněl nějaké docela, dle mého, levné brýle, můžete se mrknout třeba sem 😊 - https😐/www.hotovebryle.cz