Novinky
0
spíš Subaru Legacy Outback má dalšího následovníka (kopii). Audi je kopie. o tom se ovšem v Evropě nemluví, pokazilo by to teorii, že asiate kopiruji evropany
0
Netvrdil jsem, že Audi přišla s poloterénním kombi první, ovšem prodejní úspěch Legacy Outback nebyly tím, co přimělo evropské automobilky začít tyto hybridy vyvíjet ve velkém. Rozhodujícím impulsem byl právě Allroad, dost možná proto, že nabízel v očích konzervativního Evropana více prestiže, možná i proto, že Subaru dosud nenabídlo v Evropě tolik populární diesel (i když na něm podle neoficiálních informací intenzivně pracuje). Proto jde podle mého názoru Fiat spíše ve stopách Audi, už proto, že stejně jako Alfa Crosswagon přichází pouze s diesely.
0
... kdyz uz jsme u tech vzoru, nebylo to nahodou Volvo V70 XC, ktere bylo v Evrope prvni premiovou znackou zavadejici CrossCountry? Neni to sice nobl znacka, ale mam pocit, ze i Scenic RX byl na trhu driv nez Allroad ... Just tip.
0
btw. Audi Allroad celkovo nieje velmi uspesne, a preto uz nema mat priameho nastupcu, miesto toho ma byt niaky samostatnejsi model,ktory bude viac konkurovat x5 a ML a nebude to len zdvihnute kombi.. nieco ako studia pikes peak
0
žeby trojička k Touaregu a Cayenne....?
0
Právě naopak, Audi Alrroad bylo úspěšnejším modelem než se předpokládalo.
0
Audi Pikes Peaks nie je len studia, ale bude sa realne vyrabat ako trojicka k touaregu a cayennu a ako tieto dva, aj audi sa bude vyrabat v Bratislave
0
Outbacka mě nabízeli v Subaru už koncem roku 1996, to nebylo o poloterénních Audi a Volvu slechu. Outback měl úspěch v USA a to zřejmě motivovalo zmíněné evropské firmy k následování. V USA (hlavní odbytiště Subaru) neletí diesely jako u nás a proto to pro Subaru tak moc neznamená. Realitou je, že např. Forester turbo má americkou spotřebu benzínu (při ostřejší jízdě). Kdyby udělali výkonný diesel, byla by to paráda. Pokud by chtěli dodržet firemní zásady, tak by to měl být boxer! Jsem zvědav co nakonec vymyslí.
0
0
Samozřejmě že SUBARU LEGACY OUTBACK je v této kategorii průkopník , jako se stálým pohonem 4kol . AUDI ho akorát následovalo , současný OUTBECK designově a kvalitou 4x4 strčí do kapsy i ALLROAD. A s nafťáky se brzo karta obrátí , ceny nafty tomu nasvědčují. V tomto kategorii je SUBARU stále No.1
Pokud to bude 4x4 a stát do 600 tis. Kč tak to nebude špatné.
tak to si radši za ty "šupy" koupím Imprezu 1.6 kombi...
A budeš jezdit v normálním provozu za reálných 12 litrů na 100 km (kamarád ji má) a při tom s naloženým autem budeš bojovat s každým kopcem. Za tuhle cenu podle mě ani Subaru nestojí. Notabene, ze Subaru tam pravděpodobně budeš mít podvozek, tak za co si už chceš připlácet?
Fiat mám rád a tak mne těší, že se konečně sbírá z nejhoršího. Ale i tak mne napadá (stejně jako u Audi, Volva, Subaru, ...) cílová skupina těchto aut. Ti co nemají na/nejchtějí off-road? Nebo ti co nechtějí obyčejné kombi?
Klepáček
[odkaz]
Klepáček
[odkaz]
Jezdím s Audi Allroad 2.5TDI a jsem nadmíru spokojen. Praktičnost kombi spojená s možností použití v pro běžné auto nepřístupných lokalitách je velmi návyková. Navíc u allroadu odpadá problém offroadů s větším odporem vzduchu na dálnicích a menší schopností manévrovat.
ukažte tenhle fiátek v USA (odkud pojem musclecar pochází) a označte ho tak, schválně jestli se nebudou smát