Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Motorky

Zpět na článek

Test: Yamaha FZ6 Fazer: zdivočelá kočka

10 komentářů

Koupil jsem si ji letos v breznu, najel cca 7000km. Pohodlny, rychla, brzdy slabsi ale ujde to. Papa podle toho jak ji clovek honi 6-7L/100km. Jedinou vadu, kterou jsem vypozoroval je lehka rezonance kolem 6-6500 ot.
Záleží na vkusu, mně zase Hornet nikdy nezaujal, i když je Honda pro mne No. 1. Navíc mám dojem, že přestali dělat polokapotovaného Horneta a já nejsem zastáncem naháčů. Na motorce jezdím na dálnici raději aspoň kolem 150 a to se s naháčem dá těžko. Jinak souhlasím, že přístrojový panel Fazeru není nejpovedenější, ale věřím, že se někomu líbit bude. Mně osobně uchvátilo provedení Fazera ve stříbrné-techno barvě. To je fakt super.
Vzhledem ke vstřikování benzínu bych ale nemluvil o sytiči. Jde o jiný režim vstřikování, které je přizpůsobeno běhu motoru za studena. Tento režim je řízen počítačem a nejde tedy o sytič v pravém slova smyslu.
v reálu vypadá líp než na forkáh z auto.cz ... respektive i na fotkách přímo od YAMAHY vypadá dobře ... jediný co na mě v reálném seznámení neudělalo dojem, je ten budík ... je to nějakej plast a vypadá dost lacině a ošklivě ... jinak je to pěkná motorka
zda bych si ji koupil. Svizna a pohodlna bezpochyby bude, ale ten design se mi jevi trochu rozházený nebo trochu přeplácaný, mám z něj divný pocit. Možná ten naháč s kulatým světlem bude vypadat líp. Hornet je nyní koncepčně starší, ale určitě bych si jej vybral rychleji.
Ahoj Deny VTR
Znám motor z R6,takže i když tento je jinak poladěnej,určitě to bude prima svezení a nová generace Fazera bude dělat čest té původní,která je myslím už legendou malorážek. Jsem moc zvědavý na ten nový Fazer 1000 !
Samozřejmě, že je sytič automatický, v článku jsem to myslel tak, že ho manuálně nemusí ovládat jezdec.
Chtěl bych zareagovat na Vaši informaci ohledně startování bez sytiče,Startuje se normálně a sytič je zde automatický a před jízdou se musí nechat klesnout otáčky,při kterých běží motor na sytič(cca 1700-1800 ot/min-1) na volnoběžné otáčky(cca 1260 ot/min-1)=cca 5 min,to že je zaplý sytič lze poznat mimo jiné tím,že bliká základní krystal(sygnalizuje volnoběžné otáčky)na LCD ukazateli otáček,až přestane může se vyjet.
Zatím začínáme, ale postupem času se jich určitě dočkáte
velmi ste ma potesili ze ste zasiahli aj do sveta motocyklov...este raz dakujem

planujete testovat aj mototcykle do 50ccm(skutre)???