Novinky
0
další 3 fotky ve stříbrné barvě
[odkaz]
[odkaz]
nemusíš se namáhat s dalšími fotkami, redakce auto.cz nastartuje Photoshop a předvede nám další barevné mutace, případně nám ukáže, jak by mohl vypadat třeba kombík
Tak jsem si rikal, ze to je nejaky blud a ono nee! I na ferrari.it to maji, takze to fakt asi nexistuje No je to hezka nova Modena co pojede jako drak.
Ferari se mi přestávaj nějak líbit. Už Enzo je hnus největší, kdyby místo honění za aerodynamikou dělali auta na kterých by zůstaly viset oči, udělali by líp. A pro mě je Lambo (jak velký tak malý) pořád na pohled větší dravec. Ferari u mě boj těchto dvou značek prohrálo už s příchodem senzačního Diabla.
moje řeč enzo je humáč, ale třeba kdyby byly ferárka jako aston ... mnam
Design je veci osobniho vkusu, na Enzo jsem si musel zvykat, kvuli nevyvazenym proporcim, ktere ovsem vychazeji z F1, coz Lambo ani Aston neni a uprimne bych se nechtel dockat toho, aby Ferrari bylo necemu podobne, F430 je konkurent Gallarda, ktere neni osklive, ale ma tezkopadny zadek, budouci DB5, ktera je krasna, ale rozdil mezi ni Vanquishem a DB9 je z hlediska designu nepatrny a kdyz nove Ferrari postavim vedle 997 od Porsche, tak to je uprimne teprve rozdil, at se Vam to libi nebo ne, prave tato dve auta udavaji ton.
jen k ferrari image narozdil od porsche patri, ze nikdy nevis ci dojedes do cile kazde auto je jine, ferrari je hodne emocionalni a krasne na design, porsche jde vic na kvalitu.
Minule byl na nemecke DSF (nebo vox) test gigantu, Lambo, Emonzo, Mercedes McLaren, Porsche GT z kazde automobilky byl pritomen vynalezce a navzajem se testovali. Vsichni byli prekvapeni, Enzo dosahlo nejvetsi max. 353 (ocekavali Lambo) v slalomu vyhralo Porsche - brzdy a podvozek nejlepsi (ocekavali Enzo). Skoda ze cely nezavisly test neprebralo auto.cz
Minule byl na nemecke DSF (nebo vox) test gigantu, Lambo, Emonzo, Mercedes McLaren, Porsche GT z kazde automobilky byl pritomen vynalezce a navzajem se testovali. Vsichni byli prekvapeni, Enzo dosahlo nejvetsi max. 353 (ocekavali Lambo) v slalomu vyhralo Porsche - brzdy a podvozek nejlepsi (ocekavali Enzo). Skoda ze cely nezavisly test neprebralo auto.cz
skoda allroad design portfolio :
[odkaz]
[odkaz]
co me zarazilo je, ze naroslta hmotnost oproti modene a tohle nove Ferrari (mimochodem se mi moc libi) uz vazi skoro 1,5 tuny !!!
Nemam italske veci nijak zvlast v oblibe,ale Ferrari je neco jineho.Zvlaste zadni cast je naprosto dokonala a cista.Je to nadhera.Takhle si predstavuju sportovni auto.
Původní Modena byla pro mě designově dokonalá, tohle by se mi líbílo taky, ale bohužel si při pohledu na některý detaily (přední a hlavně zadní světla) vybavím ošklivý Enzo, a je po dojmu. Podle mě jsou tyhle vzhledový úpravy krok zpátky - od dokonalé nádhery spadli k nadprůměru. Enzo je slepá designová odnož, auto stavěný čistě pro funkčnost, snad si z něj už žádný další model nic nevezme (myslim zevnějšek,ten parádní motor by někam jinam mohli zas namontovat).
Fascinuji me vase keczy , jak rikate "Hnusne enzo" nebo "design nic moc" , hlavne , ze jezdite v nejake skodovce (nic proti skodovkam) a taky machrujete , jak to je nepovede atd.. Co clovek, to nazor.. ***
Ikdyz se mi ani 360 Modena ani F430 moc nelibi (v porovnani s jinymi vozy Ferrari) bral bych je ihned a bez vahani (stejne jako jina sportovni auta, treba ta co zde uz byla jmenovana)! Jen na ne mit...Ja myslim ze ani ostatni by jimi nepohrdli, musis si uvedomit ze to vsichni hodnoti v ramci sportovnich vozu, nikdo to nesrovnava treba s tou "hnusnou" skodovkou a kazdy ma pravo rici svuj nazor...
Po tom co si napsal se covece musi mistr Enzo otacet v hrobe. Kazdy Ferrari ktere kdy vyjelo bylo staveno pro maximalni funkcnost!!! Ale chapu ze se ti designove nemusi Enzo libit, jen se mohu zeptat jestli jsi ho videl na vlastni oko?
f430 ... na fotce to vypadá "celkem" dobře, ale myslím že realitu bude někde úplně jinde. podívejte se na modenu, ta taky vypadá tak nějak obyčejně na fotkách, ale když se to auto ukáže na ulici tak všichni slintaj. náš business soused má modenu a parkuje v garáži vedle mě, nepřál bych nikomu ten blbej pocit "klíčků toho auta vedle"
Tak teď už jen chybí, aby si to koupil Mistr Mareš a rozštípnul to někde.. Jinak musim řict že mě se tento kousek ( na fotkách ) libí moc.