Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Gemballa GT 700 Aero 3 Exclusive

16 komentářů

Ten predny spojler je riadny grc.
Je taky brutalny, az je nadherny.
... pravda spíše se na TO budeme dívat ze zadu 😄)
ktera by se mohla zivit delanim dvou bilych pruhu na kapotach skody 105... vysledek by byl priblizne stejny...
Bravo! Tvuj prispevek me pobavil svou strucnosti.
Take obdivuju tuhle touhu zejmena germanskych kmenu udelat z jakehokoli auta, auto jeste krasnejsi. At stvoril designer cokoli, spojler, nastavce, kridlo, koncovky a mlhovky z toho spolehlive udelaji krasny auto. Jen mi tam trochu chybi plysovej potah volantu.
ten Gemballa neni normalni
ja bych uriz kapotu a nechal si jen podvozek, vzduchovy tlumice, 22kola, s tema obrima brzdama a ten 700k motor a jezdil bych s tim jako s kabriloletem (bez kapoty+dalsich blbosti
by to melo jen tunu a 700k na tunu.......😊
Moc pěkný. S takovimhle výkonem pár vyjížděk a motor de do věčných lovišť. Jinak interier je fakt dobrej.
Tak ja som uplne paf, opat gemballa ukazala ze to s autami vie, videl som ho na vlastne oci len v bielej perleti a sanku som mal na kolenach, len ten zvuk nebol nic moc. BTW, videli ste co stvaralo na Gumball 2004 ???
Určite ho vlastní nejaký nezamestnaný, asi ten, čo má červenú 911 turbo: PD 911
asi to bude ten cayenne co som videl aj ja, pochybujem ze ich je vela na Slovensku😊
uz som ho videl a ma fatalny odpich a zvuk
hej kamo, tak asi tu som prave videl v bratislave pred jednou pizzeriou, strasne auto, koho tam ten typek vapaluje, z predavania kukurice na to asi nebude mat
zistil zom ze ta gemballa ma len opticky tuning, do motora mu nezasahovali, ma len zmeneny zvuk (vyfuk)
?!?!?!??! si si precital ten clanok??? asi nie...