Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Lamborghini Gallardo Miura Corse od Dimexu

10 komentářů

to je pravda v drivejsi dobre lambo nikdy neprodalo tolik kusu, protoze po 1000km muselo jit do dilny. To same plati o kouzlu ferrari, jeho majitele vzdy rikaji, ze nejhezci na jejich autu je, ze nikdy nevi jestli dojedou do cile
Myslím, že se Lambo díky Audi hodně zkvalitnilo, spolupráce mu jedině prospěla, a přitom pořád zůstává svoje. Celkově na mě interiér působil velmi pevně, uceleně a hlavně kvalitně. Dokonale obšitá kůže, kvalitně spracované plasty dokonale "lícují", nikde nic "nevrže", prostě paráda. Stejně tak tuhost karoserie je na vysoké úrovni. V drsných průjezdech zatáček se Gallardo vůbec nekroutí a drží na silnici jak přikované a jeho síla je ohromující. Abych se to pokusil laicky vystihnout: je jak vytesané z jednoho kusu kamene. Už z dálky je slyšet jeho řev a při prvním pohledu je jisté že je to "PROSTĚ LAMBO!"
Jak moc je na něm poznat koncernová ruka? Na fotkách mi interiér silně připomínal spolupráci s Audi... Jinak - podle mě by dopadlo líp, kdyby italové ladili německý auta, než naopak
Měl jsem tu čest svést se v originálu! Především zaujme jeho nádherná jednoduchost a přitom smysl pro detail. Tohle je až moc přeplácané. Jakékoliv zásahy do čistokrevného Lamborghini jsou vandalství! Samo o sobě má tolik výkonu, že človeku "zatlačí" oči do hlavy. Toť můj názor
Originál je lepší (líbí se mi více). Lambo nepotřebuje tuning, je to zbytečné. Někomu se to líbí, ale mně ne.
S tim plne souhlasim, ty dodelavky jsou skoro jako kdyz nejakej jamtar z horni dolni vylepsuje svoji 120
Vrtat do Lamba mi přijde jako kacířství, to žehlící prkno vzadu je tam jako pěst na oko. Ještě tam mohli přidat nálepku na nádrž a tenhle tuzingový projekt by byl kompletní...
Nesouhlasim, tyto stylingove zmeny mi nic nerikaji, a osobne me za srdce bere vice originalni verze
Ostatni upravy posoudit nedokazi!
rekl bych, ze Gallardu tenhle vizualni tuning rozhodne prospel; original me moc nenadchnul (Lambo je samozrejme porad Lambo, ale nejak to nebylo vono 😄