Novinky
pamatuje tu nekdo zavody Walkinshawovych XJR s tovarnimy Porsche 956 a 962? To bylo neco... 24h nejak upada, je malo firem, ktere nasazuji tovarni tymy.
Jestli jsem pred nejakym casem dobre cetl, tak Porsche planuje na pristi rok navrat do nejvyssi tridy.Tak jsem docela zvedav.Navic doufam ze v roce 2006,kdy je 100ý rocnik tohoto zavodu, nabitou startovni listinu.
Už jsem někde četl, že se příští rok chce vrátit i Audi a dokonce s novým vozem. Že bychom zažili bitvu Porsche x Audi ?
Bohužel to psali jen na nějakém fóru, a oficiální zprávu jsem nikde nenašel. Jestli máte někdo nějaký odkaz, napište.
Bohužel to psali jen na nějakém fóru, a oficiální zprávu jsem nikde nenašel. Jestli máte někdo nějaký odkaz, napište.
V roce 89 ujel vitez 5332.7 km ale asi se menila od te doby trat...
Na Hunaudiries ( či jak se to píše ) jsou teď dvě vlásenky, za mostem Dunlop je místo rovinky podlouhlá zatáčka a co já vim co všechno ještě.
Mercedes toho v Le Mans v posledních letech (98,99) také moc nepředvedl. CLK-LM vypadly pro poruchy po hodině a CLR si zalétal. A nebyly to nejrychlejší prototypy v poli.
Nejrychlejší byla jednoznačně Toyota GT One z let 98 a 99. Ty by natrhla triko i Bentleyi. Škoda, že se Toyota soustředila na F1.
Mimochodem, ona Toyota nebyla jen nejrychlejší, ona také báječně vypadá. A pokud sis všiml loňských a letošních vozů Pescarolo týmu, tak ti musí dojít, kdo v nich má prsty. André de Cortanze.
Každopádně Kristensen je posledních pět let dobrý klikař. Já mu to přeju, je to sympaťák, ne jako třeba Biela.