Novinky
Tyhle diskuse o zařazení aut do tříd mi přijdou celkem srandovní. Ještě jsem nikde neviděl přesnou definici něčeho jako je třída automobilů, natož pak kritéria pro jejich zařazení .
A že jsou prodeje slabé? Není se čemu divit při těch cenách! Copak jsme národ jenom zlodějů, podvodníků a - podnikatelů (nemluvě o velkých podnicích státních úřadech, stranách atp.), abychom si každé tři roky koupili nové auto? Většina lidí je ráda, když si za svůj život může dovolit aspoň jednu ostudně očesanou Fabii Junior. A ani ti podnikatelé nekupují nové auto každý měsíc. Zajímavé v této souvislosti je 10. místo Dacie Solenza v malých vozech. Přitom před několika málo lety jsem na jedné výstavě v Ostravě vystupoval z Dacie Nova hrubě zklamán, přestože jsem na Dacie fanda. Zajímavé bude, co s takovým žebříčkem udělá Dacia (Renault) Logan, jestli se v základu (a ve slušné kvalitě) bude u nás opravdu prodávat za těch zhruba 160 000 . Dost o tom ovšem pochybuju, jestliže se Solenza dnes v základu prodává za 184 000.
A že jsou prodeje slabé? Není se čemu divit při těch cenách! Copak jsme národ jenom zlodějů, podvodníků a - podnikatelů (nemluvě o velkých podnicích státních úřadech, stranách atp.), abychom si každé tři roky koupili nové auto? Většina lidí je ráda, když si za svůj život může dovolit aspoň jednu ostudně očesanou Fabii Junior. A ani ti podnikatelé nekupují nové auto každý měsíc. Zajímavé v této souvislosti je 10. místo Dacie Solenza v malých vozech. Přitom před několika málo lety jsem na jedné výstavě v Ostravě vystupoval z Dacie Nova hrubě zklamán, přestože jsem na Dacie fanda. Zajímavé bude, co s takovým žebříčkem udělá Dacia (Renault) Logan, jestli se v základu (a ve slušné kvalitě) bude u nás opravdu prodávat za těch zhruba 160 000 . Dost o tom ovšem pochybuju, jestliže se Solenza dnes v základu prodává za 184 000.
Zajimave, tak Solenza s rozvorem 2476 je male auto, ale Octavia s rozvorem 2513 uz je stredni trida .
Mimochodem, koukal jsem, ze v nemeckych statistikach je Octavia normalne razena do nizsi stredni a Superb do stredni tridy. Tak na co si to tu hrajeme?Ted mi nekdo z redakce nejspis napise, ze "Skoda si Octavii radi do stredni tridy, tak s tim nic neudelame...". Pani redaktori, staci proste tu Octavii soupnout pri priprave clanku vzdy o tridu niz (nezalezi na tom, kam si ji vyrobce radi) a bude klid. Anebo zas muzete tenhle namet rychle z diskuse smazat, jako minule .
Mimochodem, koukal jsem, ze v nemeckych statistikach je Octavia normalne razena do nizsi stredni a Superb do stredni tridy. Tak na co si to tu hrajeme?Ted mi nekdo z redakce nejspis napise, ze "Skoda si Octavii radi do stredni tridy, tak s tim nic neudelame...". Pani redaktori, staci proste tu Octavii soupnout pri priprave clanku vzdy o tridu niz (nezalezi na tom, kam si ji vyrobce radi) a bude klid. Anebo zas muzete tenhle namet rychle z diskuse smazat, jako minule .
Seriozní redaktoři si oficiální podklady neupravují, tak jak se líbí některým čtenářům a kvalita tohoto serveru naopak je právě v tom, že většinu přenesených článků se snaží přeložit přesně z originálu, popř. sami dělají testy, které mně příjdou velice objektivní a nesnaží se zalíbit pár zakomplexovaným čtenářům, kteří nemůžou unést úspěch firmy Škoda.
Souhlasim s tim, ze oficialni udaje se kvuli ctenarum rozhodne upravovat nemaji. ALE😒br />
To jeste neznamena, ze ochcavka ve stredni tride neni nesmysl. A kdyz se rika A, melo by se rict i B. Tj. neohanet se tim, ze toto zarazeni si skoda ve sve nadutosti vymyslela sama a nejde s tim nic udelat, ale ve vsech testech ochcavku v dane tride srovnavat. Jak by asi dopadlo srovnani ochcavka/accord/mazda6/passat/laguna? Nejak si nejsem jistej, ze by v tomto pripade na vitezstvi stacil nejvetsi kufr... Mozna by pak "skoda penez - simply never" to zarazeni jeste rada sama zmenila a diskusim by byl konec.
Superb má větší rozvor než Peugeot 607. z toho mi plyne, že když podle tvé logiky Superb patří do střední třídy - dáme tam i 607, tak máme 407 v nižší střední třídě (analogicky se Škoda Octavia 😄 ) a 307 máme v malých vozech, no a 206 tu můžeme přesunout už jedině mezi smarty.
Teď jseš spokojenej? Nebo si Peugeoti taky blbě řadí auta do tvých škatulek. Asi je to jen snaha vidět na Škodovce jen to špatný.
Teď jseš spokojenej? Nebo si Peugeoti taky blbě řadí auta do tvých škatulek. Asi je to jen snaha vidět na Škodovce jen to špatný.
rozvor neni jedine meritko pro urceni tridy. navic zrovna rozvor ma tahle platforma specielne pro Superb prodlouzeny.
1) 607 nema motor 1,8 narozdil od Superbu
2) 607 má 4871mm délky x Superb 4803mm délka
3) 607 nezačíná s cenou pod 700 000 Kč
Takze nevidim nic divného na tom, ze 607 je spravne razen o tridu vyse nez Superb.
1) 607 nema motor 1,8 narozdil od Superbu
2) 607 má 4871mm délky x Superb 4803mm délka
3) 607 nezačíná s cenou pod 700 000 Kč
Takze nevidim nic divného na tom, ze 607 je spravne razen o tridu vyse nez Superb.
1, a to je dobře, nebo špatně ? 110 kW je málo? Superb nabízí 6 možných motorů, Peugeot 3.
2, všichni se tady pořád ohrazují nad rozvorem, jestli chcete řadit dle velikosti zavazadlovýho prostoru a motoru (celk. délka - rozvor), tak potom je Octavia ve vyšší střední 😄
3, a to je dobře, nebo špatně? prošel jsem si možné výbavy a nenašel jsem nic, co by Superb neuměl, ale např. vyhřívaná sedadla vzádu jsem u Peugeotů nenašel, navigaci také ne, no snad se pletu....
2, všichni se tady pořád ohrazují nad rozvorem, jestli chcete řadit dle velikosti zavazadlovýho prostoru a motoru (celk. délka - rozvor), tak potom je Octavia ve vyšší střední 😄
3, a to je dobře, nebo špatně? prošel jsem si možné výbavy a nenašel jsem nic, co by Superb neuměl, ale např. vyhřívaná sedadla vzádu jsem u Peugeotů nenašel, navigaci také ne, no snad se pletu....
No ja treba u Superbu nenasel bocni airbagy vzadu, coz nabizi i nektere vozy nizsi stredni tridy a radu dalsich veci. Zato jsem v Superbu nasel vzadu kratsi sedaky nez treba v Puntu... Takze to je dost ubohst i na stredni tridu. Natoz na vyssi stredni, kam ten skodovackej strep nepatri ani omylem.
Názor o serióznosti argumentace si jistě udělá každý sám - délka sedáku vzádu - Superb: 500 mm, Peugeot 607: 500 mm, Mercedes E-classe 490 mm. zdroj: www.auto.cz/testy
to jsem se zase nasmál.
1)takže podle tebe určuje třídu počet možných motorizací? to by pak Lexus byl níž než Fabia
2)takže velikost kufru určuje třídu? to by pak asi sporťáky byly třída nejnižší. a mistr v luxusu byla Avie
3) kdysi v testu AutoTipu 607xSuperb (boužel čislo si nepamatuju ale už to bude možna i par let)😒br /> každý z vozů má zajímavé unikátní prvky výbavy. Superb deštník () zatímco Pevgeot pneumatické odpružení.
1)takže podle tebe určuje třídu počet možných motorizací? to by pak Lexus byl níž než Fabia
2)takže velikost kufru určuje třídu? to by pak asi sporťáky byly třída nejnižší. a mistr v luxusu byla Avie
3) kdysi v testu AutoTipu 607xSuperb (boužel čislo si nepamatuju ale už to bude možna i par let)😒br /> každý z vozů má zajímavé unikátní prvky výbavy. Superb deštník () zatímco Pevgeot pneumatické odpružení.
1,A podle tebe to určuje co na tom motoru? Jeho obsah? 1,8 je málo? Nebo ti vadí těch jeho 110 kW? Nerozumím prostě, co jsi chtěl říct tím, že Peugeot nemá 1,8T? Já tvrdím, že jeho smůla. Když ten motor může mít Audi A6, tak nevidím nic, proč je špatnej pro Superb.
2,co tu plácáš o velikosti kufru? To jsou jen tvoje hlouposti, na který jsem já reagoval. Já tvrdil, že ROZVOR má Superb větší, než 607, ty na to, že 607 je delší, takže nesmysly o velikosti kufru vychází od tebe. Jestli teda víš, co to je rozvor a že ten s kufrem nemá nic společného. Apropó velikost zavazadlového prostoru je větší u 607.
3,A že nereaguješ na tu navigaci?
Doufám, že tentokrát se opět zasměješ a hlavně mi konečně vysvětlíš ty SVOJE měřítka pro vyšší střední třídu. Jen připomínam co jsi zatím tady vyplodil...motor 1,8 (malý obsah?), délka - Superb 4803 mm je málo (jen pro porovnání BMW5 - 4775mm, M-B E Class 4818mm, Audi A6 4796mm, Volvo S 70 - 4720mm ) , cena - dle tvé logiky NESMÍ vyšší střední začínat na 700 tis. korun - nebavíš se o stupních výbav, pro tebe je jen 700 tis. málo.
Prosím jestli chceš ještě reagovat, tak pokud možno konkrétně a k věcem, co jsi tady sám vyplodil.
2,co tu plácáš o velikosti kufru? To jsou jen tvoje hlouposti, na který jsem já reagoval. Já tvrdil, že ROZVOR má Superb větší, než 607, ty na to, že 607 je delší, takže nesmysly o velikosti kufru vychází od tebe. Jestli teda víš, co to je rozvor a že ten s kufrem nemá nic společného. Apropó velikost zavazadlového prostoru je větší u 607.
3,A že nereaguješ na tu navigaci?
Doufám, že tentokrát se opět zasměješ a hlavně mi konečně vysvětlíš ty SVOJE měřítka pro vyšší střední třídu. Jen připomínam co jsi zatím tady vyplodil...motor 1,8 (malý obsah?), délka - Superb 4803 mm je málo (jen pro porovnání BMW5 - 4775mm, M-B E Class 4818mm, Audi A6 4796mm, Volvo S 70 - 4720mm ) , cena - dle tvé logiky NESMÍ vyšší střední začínat na 700 tis. korun - nebavíš se o stupních výbav, pro tebe je jen 700 tis. málo.
Prosím jestli chceš ještě reagovat, tak pokud možno konkrétně a k věcem, co jsi tady sám vyplodil.
nechápu co tu oba řešíte. 607 a Superb jsou ve stejný třídě. Apropo třída je jenom uměle vytvořené něco, aby se lidi jako Vy měli o čem hádata a lidi jako my (ne)orientovali. Třídy v podstatě nic neříkají např. sportovní - jak je možné mít v jedné třídě 645 a 206CC? všechno je jenom pro lidi. Někdo tu v příspěvku napsat, že auto nekupuje podle třídy - souhlas. Je ale absurdní se tím řidít natoř říct je lepší Superb než Impreza protože je o třídu výš.
1) tak opravdu nevim, kde začít. prostuduješ-li si pozorně všechny přispěvky viz výše, zjistíš, že o velikostech zavazadlového prostoru jsi začal mluvit jako první ty. ne já. já mluvil jen o délce celkové oproti tvému rozvoru (opravdu vím, co je to rozvor - délka od nápravy k nápravě).
2) tvé délky vozů pro porovnání nejsou pravdivé. možná platí o starých generacích. nové BMW 5 má přes 4.8 metru a nové Audi A6 dokonce přes 4,9 metru. Volvo S70 neznám. S60 je taky dost diskutabilní mezistupeň mezi třídami. rozhodně bych ho nepoužil pro stanovování normem pro třídu.
3) ano 1,8 byť turbo mi přijde málo. ale ještě více výkonnově nedostatečný mi přide pro vyšší střední 1,9 TDI. a je mi jedno, že oba motory má i Audi A6.
4)nevím, proč bych měl reagovat na navigaci. dá se koupit i do malých aut.
5) už se nesměju. dokonce mě to už ani nebaví. jak už jsem pasl mnohokrát viz výše. měřítka pro řazení do tříd jsou různá (viz výše), ale škodovky patří tam, kam jejich klony z VW, podle všech těchto měřítek (cena, délka, motorizace, ......)
2) tvé délky vozů pro porovnání nejsou pravdivé. možná platí o starých generacích. nové BMW 5 má přes 4.8 metru a nové Audi A6 dokonce přes 4,9 metru. Volvo S70 neznám. S60 je taky dost diskutabilní mezistupeň mezi třídami. rozhodně bych ho nepoužil pro stanovování normem pro třídu.
3) ano 1,8 byť turbo mi přijde málo. ale ještě více výkonnově nedostatečný mi přide pro vyšší střední 1,9 TDI. a je mi jedno, že oba motory má i Audi A6.
4)nevím, proč bych měl reagovat na navigaci. dá se koupit i do malých aut.
5) už se nesměju. dokonce mě to už ani nebaví. jak už jsem pasl mnohokrát viz výše. měřítka pro řazení do tříd jsou různá (viz výše), ale škodovky patří tam, kam jejich klony z VW, podle všech těchto měřítek (cena, délka, motorizace, ......)
Zaměřím se na bod 2)píšeš něco o porovnávání starší a novější generace BMV5,Audině,Volva, Tak se laskavě ty pako podívej , v jaké třidě jsou ty starší a novější typy .Pro normální lidi nebude překvapením , že jsou pořád ve stejné třídě , i když povyrostly o několik cm.Je to jedna a tatáž třída .To znamená pokud výrobce určí v jaké třídě se danej model nachází , tak většinou v té třídě zůstává , protože by z toho byl za chvilku guláš..
tak jsem pako jo?
netvrdim nic, co mi podsouvas. samozrejme ze jsou stale ve stejny tride. ale chtel sem tim rict (a duvtipnejsi jedinci to snadno pochopi uz z meho predchozihi prispevku), ze takové rozmery byly mozna bezne ve vyssi stredni tride, ale pred nekolika lety. to byste mi taky mohli omlacovat o hlavu rozmery limuzin vyssi stredni tridy z roku 1980 a tvrdit, ze Octavia je vyssi stredni.
Howgh
netvrdim nic, co mi podsouvas. samozrejme ze jsou stale ve stejny tride. ale chtel sem tim rict (a duvtipnejsi jedinci to snadno pochopi uz z meho predchozihi prispevku), ze takové rozmery byly mozna bezne ve vyssi stredni tride, ale pred nekolika lety. to byste mi taky mohli omlacovat o hlavu rozmery limuzin vyssi stredni tridy z roku 1980 a tvrdit, ze Octavia je vyssi stredni.
Howgh
Chudák jsi spíš ty , je mi líto lidí , kteří na venek a pro okolí jsou skoro normální a ve zkutečnosti jsou snobové..
komické môže byť napr. keď si ten prehľad predaja preštudújú u Forda, v Mazde a dokonca aj vo VW... a budú skúmať, ktože im kazí čísla predaja v danej triede
1)platforma a rozvor - Golf, Leon atd. prostě pro auta nižší střední
2)cena je v základu taky jako nižší střední základní
3) motorizace (chybí šestiválec)
4)celková délka sice atakuje střední třídu, ale to je u nejnovějších aut normální, že přerůstají.