Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
0
... jsem zvědav na nástupce.
0
Já tež!
0
Já mám z nástupce celkem strach. Podle toho,co se o něm píše,nemá zdaleka šanci dosáhnout ani poloviny úspěchu,co stávající model. Doufám,že to je jen kachna a že se z legendy nestane tuctové auto.
0
Jakože mercedesy nemam rád, tak tohle auto je dokonalé. Ideaální spojení G400 CDI, ta 55 už mi přijde pro klasický teréňák až moc rychlá. Mám ale strach z toho nástupce, co jsem slyšel tak ho oberou o rám a tuhý nápravy, takže ho vykleští na pitomý SUV, což trochu nechápu když mají M a budou mít R... No jak píše tady "repec" snad to jsou jen kachny, byla by to škoda.
0
do terénu neznám lepší nastroj :😊))
0
Jsou minimalne 3 jine automobily jinych znacek lepsi v terenu nez G. Sorry, nerad beru iluze. Chcete vedet jake? Zeptejte se odborniku nebo se dete podivat na zavody do Dobran u Plzne. Tam to i predvedou!
0
myslíš UAZ/ARO/Honker ?????
0
Jasně, Tatra 815,Hummer H1 a vyprošťovač tanků. Tak tomu rozumím. Mimochodem mám s G 400 CDI najeto něco kolem 100 000 km na horách /léto zima/ a tam se ukazuje jasně, že géčko nemá konkurenta v dané třídě.
0
A čo som videl obrázky toho pripravovaného, tak je tiež pekne hnusný - oproti súčasnému peknému hranatému vozítku.
0
Čekám.
Zebřinový rám, tuhé nápravy,mechanické uzávěry a hranata karoserie ... vždyt je to svym zpusobem kultovka kdyz uz se vyrabi 25 let v temer nezmeněné podobe... asi si vzpomneli v Mercedesu na heslo "změna je život" a tim se zaradi s novym G po bok luxusních suv jako VW Touareg, Porsche Cayenne, Range Rover atd. ... osobne si myslim ze je to velka chyba... protoze jedinecnych aut jakym je bezesporu i G neni mnoho a případné zásahy by mely byt o to citlivější a vnímavější!