Novinky

Zpět na článek

25 let terénního Mercedesu třídy G

11 komentářů

... jsem zvědav na nástupce.
Já tež!
Já mám z nástupce celkem strach. Podle toho,co se o něm píše,nemá zdaleka šanci dosáhnout ani poloviny úspěchu,co stávající model. Doufám,že to je jen kachna a že se z legendy nestane tuctové auto.
Jakože mercedesy nemam rád, tak tohle auto je dokonalé. Ideaální spojení G400 CDI, ta 55 už mi přijde pro klasický teréňák až moc rychlá. Mám ale strach z toho nástupce, co jsem slyšel tak ho oberou o rám a tuhý nápravy, takže ho vykleští na pitomý SUV, což trochu nechápu když mají M a budou mít R... No jak píše tady "repec" snad to jsou jen kachny, byla by to škoda.
do terénu neznám lepší nastroj :😊))
Jsou minimalne 3 jine automobily jinych znacek lepsi v terenu nez G. Sorry, nerad beru iluze. Chcete vedet jake? Zeptejte se odborniku nebo se dete podivat na zavody do Dobran u Plzne. Tam to i predvedou!
myslíš UAZ/ARO/Honker ?????
Jasně, Tatra 815,Hummer H1 a vyprošťovač tanků. Tak tomu rozumím. Mimochodem mám s G 400 CDI najeto něco kolem 100 000 km na horách /léto zima/ a tam se ukazuje jasně, že géčko nemá konkurenta v dané třídě.
A čo som videl obrázky toho pripravovaného, tak je tiež pekne hnusný - oproti súčasnému peknému hranatému vozítku.
Čekám.
Zebřinový rám, tuhé nápravy,mechanické uzávěry a hranata karoserie ... vždyt je to svym zpusobem kultovka kdyz uz se vyrabi 25 let v temer nezmeněné podobe... asi si vzpomneli v Mercedesu na heslo "změna je život" a tim se zaradi s novym G po bok luxusních suv jako VW Touareg, Porsche Cayenne, Range Rover atd. ... osobne si myslim ze je to velka chyba... protoze jedinecnych aut jakym je bezesporu i G neni mnoho a případné zásahy by mely byt o to citlivější a vnímavější!