Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Evoluce Volva S60, V70 a XC70 v Birminghamu

7 komentářů

retuse minimalni, ale pro nas, kteri budem mit max na ojete, velmi pozitivni 😊
Retuše sice minimální,nicméně mě se nezdají moc přínosné. Například mlhovky a ta hrana u nich u S60 mi příjdou příliš křečovité,ale možná to bude celým nárazníkem v barvě kastle. Každopádně původní středová konzola mi příjde daleko hezčí.Tahle nová se mi zdá příliš unifikovaná a neindividuální - jako všichni ostatní.
Ten predok vyzera ako zle prilepeny prototyp narzniku...
u s60 ten predni naraznik opravdu pusobi jako by to delal nejaky skolak. v70 pusobi o poznani lip. u interieru jsem byl hodne zvedav co s tim dal budou delat. ted mam pocit ze to byl vrchol a dalsi budou jen horsi 😊 popravde se mi ten interier libil vic nez u noveho s40/v50, kde na mne pusobi uz moc efektne, jakoby designerske cviceni. i kdyz do designu tak trochu delam, tak mam radeji nez nejaky efektni ustrely, typu ford focus, radeji promysleny a uhlazeny interier. v70 zatim the best.
padol si na hlavu ak nieco taketo napises na konecne rovnocenneho kunkurenta pre bmw3. toto volvo je skutocne pekne ty skulaty prototyp
Ty starý byly hezčí - prodlouženej chladič vypadá jak nějakej nepovedenej tuning. Zadek u V70 de. Po minulym XC jsem hrozně toužil, tohle už si rozmyslim...