Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Oficiální premiéra a ceny Peugeotu 407 v ČR

12 komentářů

je zajímavé, že Peugeot měl zapotřebí kopírovat příď od Chryslerů Concorde a Sebring. kam se poděla slavná francouzsk nápaditost? a ještě je to nepovedená kopie. vypadá tak nějak vyděšeně...
Dnes už těžko nekopírovat. Na každém autě se najde něco co je podobné nějakému detailu z jiného. Vždy když se objeví nějaký nový model tak příjdou reakce typu předek to má z ....., zadek z ... atd. Je těžko říct zda to byl záměr. Já jsem ho v reálu ještě neviděj a jsem zvědav. Doufám že bude vypadat o něco lépe než na fotkách a že francouzi nezklamou a zůstanou věrni líbivým autům.
myslim, ze budes sklamanej, to auto je i na zivo osklive! Videl jsem ho v Geneve a nic moc. A u vnitr je to neutulne a pro cloveka nad 190 je ve predu malo mista!
a taky nemuseli podlehnout současné módě zvětšovat loga to obludných rozměrů. záď je ale docela povedená
407mička je jedno z těch aut co na fotkách vypadají (spíš nevypadají). Z fotek jsem si říkal, že čumák je moc dlouhej. V reálu je to auto podstatně vyváženější a díky klínovitému tvaru působí hodně sportovně. Líbí se mi.
BVA je 4x4 nebo co je to zač ? Nikde jsem se to nedočetl 😒
BVA je francouzská zkratka pro automatickou převodovku, doplnil jsem do textu.
Skrátka nádherné auto!
Tiez sa mi paci....
no jo, jen ten černý otvor chlazení, je to jak huba bez zubů, zbytek v poho
At zije VW
jedine VW, ktere se povedlo, je Tuareg, ostatní těžká nuda