Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Jak bude vypadat Škoda Octavia Combi?

29 komentářů

V čem to upravujete?
Start - Programy - Prislusenstvi - Malovani
DOST DOBRE 😄)
podle me jste se dost sekli... bude to asi podobne jak Fabia combi...
ale bylo by urcite zajimave, kdyby mela svetla ala Focus o))
[odkaz]
[odkaz]
a s měsíčním spožděním
Bude jako Fabia Combi. Urcite je auto v realu mnohem vyvazenejsi. A ten prechod velke zasklene plochy a sloupku zadnich dveri je taky mnohem prirozenejsi. Na zadi nebude takova hrana. Proste plynulejsi prechody...
Che che che, ten kombik na těch stránkách je pěkná slátanina.. Nejvíc se mi tam líbí to coupé.... Tak by se mi líbila Octavia2 RS...
Ten kombík vypadá,jako by už měl nějakou malou nehodu
V Autotipu je ale dost dobrý a VYVÁŽENÝ počítačový pokus.
Mas pravdu v autotipu to vypada mnohem realisticteji nez tahle oplacanina.
....ten kombik .... taky na něj nejsem hrdý, spíše naopak ..... Coupé a Cabrio se povedly lépe.
Milá redakce, neříkejte mi, že to trvalo dva dny práce na takových zmaštěninách. Dovolte mi se zasmát. No nicméně, za pokus to stálo a jen tak dál. Ale doufám, že nová Octavia bude vypadat líp. Mějte se pěkně a přehu hodně úspěchů při dalších překopávkách.
Klidně nám můžete poslat nějaký váš výtvor.
Rádi jej zveřejníme a pošleme vám honorář.
Hatchback, který jste tu měli na apríla byl hodně povedený, sám jsem se nachytal a nebyl jsem sám - na Autosalonu na Primě tu vaši retuš dokonce ukázali, že je to oficiální snímek 😃))
Jenze ony se informace o hatchbacku zdali byt opodstatnene, protoze i Skodovka o nem uvazovala, takze nebyl tezke se nachytat. A mozna se to stane skutecnosti 😄
Jak se vám to povedlo přihlásit?
A ty nevies, ze oficialne fotky Octavie su vzdy bez cisla a napis Octavia alebo cislo sa tam potom doplni podla krajiny, kde sa ten plagat bude vyskytovat?
Asi lepší než konečná verze
a co tak taketo kupeee 😄
[odkaz]
hmm, to se asi někdo *** a to * hodil na zeď, a tak vzniklo tohle...
dalsi prudko inteligentny
co tak asi dokazes okrem osierania ?
Tak toto vyzera velmi pekne. Skoda ze VW neda Skodovke volnu ruku pri kupecku.
Nemuzu si pomoc ale mne se tohle libi. Ve skutecnosti asi nerealizovatelne. Skoda.
Souhlas
Škoda nevyužít takového designera jako jsi Ty. Už jsem volal do MB.
Jen tak dál a nenech se otrávit od mantáků co všemu rozumí a ke všemu se musí vyjádřit.
Rad bych vedel v jakym to delate programu a jestli je to freeware, nebo ne
Ceny Oktávky v Německu. Od začátku mají DSG a tiptronik, ESP je v základu atd.!!! [odkaz]
BOMBA....
Vypada to dost dobre, ale prijde, ze to je mix mezi A4 avantem a MB C combi...